Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

SSV varmisti välieräpaikan

 
SSV varmisti välieräpaikan

Tero Tiitulle hattutemppu 6-2 päättyneessä ottelussa

SSV ja Josba kohtasivat viimeisen kierran tällä kaudella Joensuussa kun SSV otti lopulta melko varmasti välieräpaikan. Jälleen ensimmäinen erä oli jo ratkaiseva. SSV aloitti vajaan viiden minuutin pelin jälkeen ja avausmaalin mailan varressa tänäänkin Timo Toivonen. Syöttäjänä Tero Tiitu. Seuraavat kaksi merkkautti nimiinsä Tiitu. Ensin hän onnistui katkaisemaan Josban syötön ja seuraavaksi Niklas Strömsten otti syöttöpisteen nimiinsä voittomaalista. Harri Forsten ehti ekaan erään vielä jäähylle ja lopulta maalipaikalle ja eka erä meni SSV:lle 4-0.

Toisessa erässä nähtiin kaksi jäähymerkintää, mutta maaleja ei tullut. Josba ei saanut rankkariaan sisään ja se ei helpottanut kotijoukkueen tilannetta mitenkään. Toinen erä meni ottelusarjalle ominaiseen tapaan tarkan puolustuksen merkeissä.

Kolmannessa Arto Vainikainen onnistui heti alkeen tekemään kavennuksen ja Josballe jälleen tarjottiin paikkaa tasoittaa ylivoimalla, mutta ei tulosta. Sen sijaan Juho Järvinen iski taululle jo 1-5 lukemat. Aapo Mutanen teki SSV:n nukahduksen päätteeksi joukkueensa viimeisen maalin tällä kaudella ja vielä lopussa yritettiin kuudella pelaajalla kuroa eroa umpeen. SSV kuitenkin pääsi vastahyökkäykseen ja Harri Forsten antoi Tero Tiitun tehdä viimeisen maalin, hattutempun ja loppulukemat.

Harri Forsten keräsi tänään tehot 1+1, "Hyvä puolustusasenne, peittopeli, vastahyökkäykset, hyvä valmistautuminen ja terävä startti peliin ratkaisivat tänään pelin. Tänään oli sellainen asenne että tänään laitetaan poikki että päästään hyvin levänneinä välieriin. Se päätettiin yhdessä ja niin sitten tehtiin."

SSV:n välieräpaikan ratkaisi koko joukkueen hieno yhtenäinen suoritus. SSV saa välierissä vastaansa Espoon Oilersin.

SSV:n tiedotteesta / UrheiluHelsinki


Takaisin edelliselle sivulle


Salibandyseura Viikingit ry - logo

SSV - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


TeroTiitu

Tero Tiitu

23.4.1982
Tiedot


Mirva Naava siirtyy ÅIF-ottelun jälkeen loppukaudeksi ulkomaille - Anni Kettunen sopimukseen

Mirva Naava siirtyy ÅIF-ottelun jälkeen loppukaudeksi ulkomaille - Anni Kettunen sopimukseen

EräViikinkien naisten F-liigajoukkueessa nähdään pelaajaliikennettä, kun pitkään seurassa pelannut Mirva Naava siirtyy perjantain ÅIF-ottelun jälkeen loppukaudeksi ulkomaille pelaamaan. Samalla EräViikingit on tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen Anni Kettusen kanssa.

Lue lisää
EräViikingit jatkosopimukseen kahden oman kasvattinsa kanssa

EräViikingit jatkosopimukseen kahden oman kasvattinsa kanssa

EräViikingit on solminut vuoden mittaiset jatkosopimukset omien kasvattiensa Perttu Järvisen ja Joonatan Lindholmin kanssa.

Lue lisää
EräViikingit on irtisanonut päävalmentaja Markus Huhtimon sopimuksen

EräViikingit on irtisanonut päävalmentaja Markus Huhtimon sopimuksen

Uutena päävalmentajana aloittaa välittömästi Ville Turunen, joka on toiminut aiemmin juniorivalmentajana EräViikingeissä.

Lue lisää
EräViikinkien liigajoukkueella 29 sopimuspelaajaa

EräViikinkien liigajoukkueella 29 sopimuspelaajaa

EräViikinkien miesten liigajoukkueen runko säilyy pitkälti päättyneestä kaudesta. Uusina kasvoina ryhmään liittyy paluumuuttaja Marko Juselius sekä nuori tähtipelaaja Oliver Sillanpää. Sakari Pulkkinen täydentää maalivahtikolmikon ja lupaavat Daniel ja Benjamin Tenhonen solmivat liigasopimukset.

Lue lisää
Kivinen ja Syrjälä takaisin M-Teamiin

Kivinen ja Syrjälä takaisin M-Teamiin

Saksan Bundesliigan pistepörssin voittaja Juho Kivinen ja kymmenenneksi sijoittunut tutkaparinsa Max Syrjälä palaavat M-Teamin edustusjoukkueeseen.

Lue lisää
Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä

Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä

Hyökkääjä Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä. Puskan pelaajasopimus on purettu yhteisymmärryksessä.

Lue lisää