Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

SSV piti kotiedun ensimmäisessä välierässä

 
SSV piti kotiedun ensimmäisessä välierässäSSV-Oilers 11-4

Välieräsarja alkoi ehkä hieman odotusten vastaisesti. Runsaslukuinen voitto ei suinkaan tarkoita sitä, että sarja olisi taputeltu. Oilers sai omalla pelillään paljon tilanteita aina SSV:n maalille asti ja ajoittain SSV:llä oli vaikeuksia puolustuksen kanssa. Oilersin karvaus samoin tuntui purevan.

Tänään Oilers aloittikin Matias Kaartisen maalilla viiden minuutin pelin jälkeen. SSV pääsi mukaan vasta ylivoimalla erikoistilanteesta, jossa erittäin hienosti suunniteltu lähivapari upposi Harri Forstenin mailasta sisään. Sitten peli repesikin. Toisen maalin tehtaili Mikael Lax kaukorannarista ja Tero Tiitu iski kolmannen. Neljännessä oli jälleen asialla Forsten ja Rein Kivi upotti vielä viidennen maalin ekaan erään tarkalla vedolla vasemmasta laidasta nopean vastahyökkäyksen päätteeksi. Sehän se sitten olikin lopulta voittomaali.

Toiseen erään Oilers vaihtoi kokeneemman Alangon maaliin ja 6-1 lukemat tulivat ajassa 27.13 Juho Järvisen mailasta. Sitten tuntuivat joukkueet saaneen puolustuksen hetkellisesti kuriin ja kymmenen minuuttia myöhemmin Oilersin Sylvester Raikamo tasoitti lukemia. Jokainenhan tietää, että maalin tekoon tarvitaan vain muutama sekunti ja peliä ei vieläkään uskottu pelatuksi. SSV siinä sitten sisuuntui ja käytti 38 minuutin hyödyllisesti kun ensin nähtiin Markus Huhtimon maali ja voltti perään ja seuraavaksi Juho Järvinen teki illan toisensa. Tunteet siinä alkoivat sitten lämmetä ja erän loppuun saatiin vielä vähän tönimistä ja jäähy molemmille joukkueille.

Kolmanteen siis lähdettiin tasavajaalla ja SSV oli taas hereillä. Ensin Pasi Halonen maalinteossa ja sitten Järvisen hattutemppu merkattiin tasavajaalle. Seuraavaksi rankaisi Oilers alivoimalla päästyään 2-1 hyökkäykseen ja Casper Pfitnerin viimeisteltyä varmasti taululle lukemat 10-3. Siitä Oilersin taistelutahto nousi ja SSV oli ajoittain helisemässä. SSV:n kapteeni pystyi vielä yhden maalin ylivoimalla tekemään ja viimeinen vajaa 10 minuuttia SSV yritti melko huonolla menestyksellä pitää palloa. Mutta SSV:n onneksi ei Oilerskaan enää tehnyt kuin yhden Oliver Wardin toimesta ja loppulukemat olivat 11-4.

Seuraava peli pelataan vasta maanantaina ja joukkueilla on lähes kolme päivää aikaa valmistautua tulevaan. SSV:lle tehtävä on vaativa, koska hyvään oloon ei voi jäädä lillumaan vaan valmistautuminen seuraavaan peliin täytyy tehdä nyt erityisen hyvin.

SSV:n tiedotteesta / UrheiluHelsinki


Takaisin edelliselle sivulle


Salibandyseura Viikingit ry - logo

SSV - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


HarriForsten

Harri Forsten

27.7.1982
Tiedot

PasiHalonen

Pasi Halonen

8.7.1983
Tiedot

MarkusHuhtimo

Markus Huhtimo

27.8.1979
Tiedot

JuhoJärvinen

Juho Järvinen

18.6.1982
Tiedot

Rein Kivi

29.9.1981
Tiedot

MikaelLax

Mikael Lax

30.6.1988
Tiedot

TeroTiitu

Tero Tiitu

23.4.1982
Tiedot


Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Erän paras pistemies sopimukseen EräViikinkien kanssa

Erän paras pistemies sopimukseen EräViikinkien kanssa

Hyökkääjä Tuomas Iiskola ja Salibandyliigan EräViikingit ovat tehneet pelaajasopimuksen. Hurjasta laukauksestaan tunnettu vuoden 2011 nuorten maailmanmestari pelaa helsinkiläisseurassa yksivuotisella sopimuksella.

Lue lisää
Maajoukkuehyökkääjä EräViikinkien haaviin

Maajoukkuehyökkääjä EräViikinkien haaviin

Salibandyliigassa pelaava EräViikingit on tehnyt sopimuksen maajoukkuehyökkääjä Miko Kailialan kanssa.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää
Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Salibandyliigassa nähtiin maanantaina melkoinen yllätys kun jumbo Nokian KrP yllätti kotonaan sarjakakkonen Happeen 7-4 ja nousi pois suoran putoajan paikalta.

Lue lisää
SalBa teki salibandyhistoriaa - häntäpään asetelma keikahti

SalBa teki salibandyhistoriaa - häntäpään asetelma keikahti

Rauman SalBa teki tänään Salibandyliigan historiaa ottamalla kaikkien aikojen ensimmäisen vierasvoittonsa pääsarjassa.

Lue lisää