Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Sami Verkkoperä M-Teamin puolustukseen

 
Sami Verkkoperä M-Teamin puolustukseen

Miesten edustusjoukkueen 20. sopimuspelaaja on 24-vuotias Sami Verkkoperä. Päättyneellä kaudella Verkkoperä edusti AC HaKin liigajoukkuetta ja pelasi täydet ottelut miesten salibandyliigassa. Aiemmilla kausilla SB Vantaan kasvatti on pelannut 1. divisioonaa ja edustanut myös Westend Indiansia.

Ensimmäinen liigakausi oli Verkkoperälle ennenkaikkea tutustumista uuteen sarjatasoon. Ero liigan ja divarin välillä oli selvästi nähtävissä, ja useamman kauden divaria tahkonneena Verkkoperä nostaa esiin liigan korkeamman pelitempon lisäksi sen, että jokaisessa pelissä on sama alusta käytössä.

-Kyllä se oli tutustumista vauhtiin. Liigassa on paljon nopeampaa peliä ja virheistä rokotetaan heti. Tuomarit olivat mielestäni viime kaudella liigassa vähän parempia kuin mitä divarissa olen nähnyt. Myös joukkueen taustoissa on sarjatasojen välisiä eroja, sillä meillä oli HaKissa esimerkiksi ammattitaitoinen fyssari joukkueen käytössä.

Verkkoperä on pelannut yli 10 vuotta salibandya ja on ehtinyt myös valmentaa SB Vantaassa junioreita viiden kauden ajan. Vapaa-aikana tulee seurattua salibandyliigan sivuja ja pelejä joskus telkkarista. Uuteen joukkueeseen siirtyminen on haaste, mutta Verkkoperä lähtee luottavaisin mielin mukaan. Puolustajana pelaava Verkkoperä näkee, että kehitystä omassa tekemissä tuli viime kaudella paljon ja lähtee hakemaan samaa myös tällä kaudella.

-Aina on haaste lähteä uuteen joukkueeseen. Nyt on vähän erilainen tilanne kuin normaalisti, sillä valmentaja on vaihtunut ja ollaan tilanteessa, jossa kaikki pelaajat ovat valmentajalle periaatteessa uusia.

-Pelaamista joka osa-alueella voi aina parantaa. Omasta mielestäni kehityin viime kaudella paljon ja nälkää on vielä oppia lisää.

M-Team valmistautuu seurahistorian ensimmäiseen liigakauteen ja miesten edustusjoukkue kokoontui aloituspalaveriin huhtikuun puolivälin jälkeen. Nyt yhteisiä harjoituksia on takana parin viikon ajalta ja Verkkoperä antaa kiitosta hyvästä startista niin pelaajille kuin valmennuksellekin.

-Yllättävän luottavaiset fiilikset, nyt on ollut hyvää tekemistä kaikilta. Valmennus on tosi ammattitaitoista ja sitä kautta saadaan varmasti hyvä juttu tästä. Jengistä löytyy paljon taitoa.

Vaaranpaikatkin Verkkoperä tiedostaa, mutta näkee, että niistä on mahdollisuus selvitä.

-Tässä jengissä on porukkaa, jotka ovat tottuneet voittamaan. Se auttaa peleissä niillä hetkillä, kun ollaan tappioasemassa ja pitää uskaltaa jatkaa omaa peliä. Niissä kohdin punnitaan joukkuetta, tuleeko hätä vai uskotaanko omaan tekemiseen.

M-Teamin (Sofia Rancken) tiedotteesta / UrheiluHelsinki


Takaisin edelliselle sivulle


Helsingin M-Team ry - logo

Helsingin M-Team - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutPerttu Puska palaa EräViikinkeihin

Perttu Puska palaa EräViikinkeihin

EräViikingit ja hyökkääjä Perttu Puska ovat solmineet 1+1 vuoden pelaajasopimuksen.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Erän paras pistemies sopimukseen EräViikinkien kanssa

Erän paras pistemies sopimukseen EräViikinkien kanssa

Hyökkääjä Tuomas Iiskola ja Salibandyliigan EräViikingit ovat tehneet pelaajasopimuksen. Hurjasta laukauksestaan tunnettu vuoden 2011 nuorten maailmanmestari pelaa helsinkiläisseurassa yksivuotisella sopimuksella.

Lue lisää
Maajoukkuehyökkääjä EräViikinkien haaviin

Maajoukkuehyökkääjä EräViikinkien haaviin

Salibandyliigassa pelaava EräViikingit on tehnyt sopimuksen maajoukkuehyökkääjä Miko Kailialan kanssa.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää
Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Salibandyliigassa nähtiin maanantaina melkoinen yllätys kun jumbo Nokian KrP yllätti kotonaan sarjakakkonen Happeen 7-4 ja nousi pois suoran putoajan paikalta.

Lue lisää