M-Team taipui kotonaan Happeelle

Hyvä kotiesitys jäi ilman palkintoa, Happee voitti 4-5

M-Teamin miesten liigajoukkue kohtasi tuplakotiviikonlopun toisessa ottelussa hirmuvireessä pelaavan Jyväskylän Happeen, joka haki ottelusta jatkoa neljän ottelun voittoputkelleen. M-Team on syksyn aiemmissa kotiotteluissa esiintynyt varsin vaisusti, mutta sunnuntaina joukkue laittoin Happeen tiukoille parhaimmalla kotiesityksellään ja erinomaisen kotiyleisön kannustaessa äänekkäästi. Vain palkinto jäi puuttumaan, kun Happee korjasi pisteet 4-5 vierasvoitolla ja kasvatti näin ollen voittoputkensa jo viiden ottelun mittaiseksi.

M-TEAM – HAPPEE 4-5 (3-2,1-2,0-1)

M-Teamin ensimmäinen kunnon maalipaikka tulee vajaan kahden peliminuutin jälkeen, mutta Julius Jousin tulisesta laukauksesta pallo kilahtaa raudoista takaisin kentälle. Happee on viimeistelyssään tarkempi, kun vielä samassa vaihdossa hyvästä sektorista lähtevä laukaus uppoaa M-Teamin maalia vartioivan Tommi Lampun selän taakse. Vain 19 sekuntia myöhemmin Happee pelaa upeasti yhdellä siirrolla kolme M-Teamin pelaajaa ulos tilanteesta ja pääsee 4vs2 -hyökkäykseen, josta illan toinen osuma. Tilanne 0-2 ajassa 2.34.

M-Teamin kavennus nähdään kuitenkin pian, kun Lasse Lundström laukoo viivasta pallon maalille ja Jukka Kantolan katsotaan koskeneen viimeisenä palloon, tilanne 1-2. Myös M-Team osaa hyödyntää maalia seuraavan vaihdon, sillä ehtii kulua vain 21 sekuntia edellisestä, kun tilanne on tasan. Aake Eronen nousee vasenta laitaa ylös tällää pallon yläkulmaan ajassa 6.04. Maali on Erosen kauden kolmas täysosuma.

M-Team siirtyy ottelussa ensimmäisen kerran johtoon, kun Joni Liikanen tarjoilee vapaalyönnistä pallon Jousille, joka vääntää väkisin Happeen maalille ja laukoo pallon aivan taka-alakulmaan. Tilanne 3-2 ajassa 12.53. Seuraavalla minuutilla Eero Puranen ottaa ottelun ensimmäisen jäähyn mailan painamisesta, mutta Happee ei onnistu hyödyntämään miesylivoimaansa. Ensimmäiselle erätauolle mennään M-Teamin 3-2 johtoasemassa.

Toiseen erään Happee lähtee paremmalla jalalla ja tasoittaa ottelun pienen paineen jälkeen ajassa 26.05. M-Teamin puolustuskuvio ei löydä oikeita miehiä merkattavaksi ja ajassa 29.52 vapaalyönnistä pallo maalille ja riparista sisään vie vieraat ottelussa jälleen johtoon, tilanne 3-4. M-Teamin tilannetta ei helpota Jukka Kantolan saama jäähy ajassa 29.52, mutta kotijoukkueen onneksi askelmerkit eivät osu Happeen ylivoimalla ja tilanteena säilyy 3-4.

Ajassa 36.19 Matias Heino tarjoilee ja Jousi iskee M-Teamin tasoihin illan toisella osumallaan. Toisen erän loppuun vielä Lasse Lundström kahden minuutin istunnolle, mutta erätauolle mennään kuitenkin sopuisasti 4-4 tilanteessa.

Kolmas erä alkaa M-Teamin osalta alivoimalla, mutta Happee ei onnistu illan kolmannellakaan ylivoimallaan maaliteossa. Ottelun voittomaali syntyy ajassa 44.01, kun sekavannäköisen tilanteen päätteeksi Happee-pelaaja kaivaa pallon vasemmasta laidasta ja laukoo pelivälineen etukulmasta sisään.

M-Team hakee vimmatusti viidettä ja tasoittavaa osumaa, mutta laukaukset suuntautuvat metritolkulla ohi jopa “tyhjästä” maalista. Loppuun sitten kirin tappava kahden minuutin jäähy maassapelaamisesta hyökkäyspäässä. Happee hukkaa tämänkin ylivoimatilaisuuden, mutta myöskään M-Team ei onnistu tasoittamaan, joten loppunumeroiksi jää 4-5 ja pisteet matkaavat bussikyydillä Jyväskylään.

M-Teamin valmentaja Sami Vidgren oli vähäsanainen ottelun jälkeen ja pisteittä jäämisen harmi näkyi koko joukkueesta. Tämän kauden paras kotiottelu sai kuitenkin pientä valoa näkymään tunnelin päässä.

-Tämä oli meiltä hyvä tasonnosto lauantain peliin verrattuna, mutta ei kuitenkaan lämmitä mieltä pisteiden valossa.

-Tänään pystyttiin parantamaan peliä kolmenteen erään toisen erän pienen suvantovaiheen jälkeen. Harmittavasti se tasoittava osuma jäi kuitenkin tekemättä, tiivistää Vidgren.

Tänään katsomossa nähtiin ja kuultiin vimmatusti joukkuetta kannustamaan tulleet M-Teamin D98-pojat ja Vidgren haluaakin kiittää junioreita koko joukkueen puolesta.

-Junioreiden kannustus toi sen kuuluisan kuudennen kenttäpelaajan ja saimme erinomaista tsemppiä kannustuksesta. Suuri kiitos teille!

M-Teamin pelit jatkuvat maanantaina 28.11., kun joukkue matkaa Tampereelle Kooveen vieraaksi.

M-Teamin tiedotteesta / UrheiluHelsinki

Helsingin M-Team ry - logo

Helsingin M-Team - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Mirva Naava siirtyy ÅIF-ottelun jälkeen loppukaudeksi ulkomaille - Anni Kettunen sopimukseen

EräViikinkien naisten F-liigajoukkueessa nähdään pelaajaliikennettä, kun pitkään seurassa pelannut Mirva Naava siirtyy perjantain ÅIF-ottelun jälkeen loppukaudeksi ulkomaille pelaamaan. Samalla EräViikingit on tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen Anni Kettusen kanssa.

EräViikingit jatkosopimukseen kahden oman kasvattinsa kanssa

EräViikingit on solminut vuoden mittaiset jatkosopimukset omien kasvattiensa Perttu Järvisen ja Joonatan Lindholmin kanssa.

EräViikingit on irtisanonut päävalmentaja Markus Huhtimon sopimuksen

Uutena päävalmentajana aloittaa välittömästi Ville Turunen, joka on toiminut aiemmin juniorivalmentajana EräViikingeissä.

EräViikinkien liigajoukkueella 29 sopimuspelaajaa

EräViikinkien miesten liigajoukkueen runko säilyy pitkälti päättyneestä kaudesta. Uusina kasvoina ryhmään liittyy paluumuuttaja Marko Juselius sekä nuori tähtipelaaja Oliver Sillanpää. Sakari Pulkkinen täydentää maalivahtikolmikon ja lupaavat Daniel ja Benjamin Tenhonen solmivat liigasopimukset.

Kivinen ja Syrjälä takaisin M-Teamiin

Saksan Bundesliigan pistepörssin voittaja Juho Kivinen ja kymmenenneksi sijoittunut tutkaparinsa Max Syrjälä palaavat M-Teamin edustusjoukkueeseen.

Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä

Hyökkääjä Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä. Puskan pelaajasopimus on purettu yhteisymmärryksessä.