Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

M-Team lauantaina Loviisan Torin vieraaksi

 

M-Team lauantaina Loviisan Torin vieraaksi


M-Teamin miesten liigajoukkueen ottelut jatkuvat seuraavaksi vieraskaukalossa, kun joukkue matkaa lauantaina Loviisaan maan parhaan yleisön vieraaksi. Ensimmäisen kierroksen ottelussa Loviisan Tor antoi aimo annoksen oppia miesten Salibandyliigasta hakemalla täyden pistepotin Rusalta vahvalla esityksellä lukemin 0-9. Tämän jälkeen kuitenkin Loviisan peli on lievästi ailahdellut joukkueen kuitenkin taistellessa playoff-paikasta ja M-Team puolestaan päässyt myös pisteiden makuun.

Viime lauantaina Erä-pelissä tehot 2+1 nakuttanut hyökkääjä Julius Jousi nousi joukkueen sisäisessä pistepörssissä toiseksi, kun koko kauden tehoiksi on kirjattu 7+5. Ensimmäistä liigakauttaa pelaava Jousi näkee, että omassa tekemisessä on vielä paljon parannettavaa, mutta perussuorittamisen taso on jo noussut hieman. Mitkä asiat ovat sujuneet omalla kohdalla?

-Olen yrittänyt saada tiettyä tasaisuutta tekemiseen ja joissan peleissä se on onnistunut hyvin. Olen ollut paremmin sisällä pelissä ja yrittänyt tehdä järkevämpiä ratkaisuja. Sekä omalla kohdalla että joukkueen tulee nostaa rutiinitasoa edelleen korkeammaksi, siinä on meillä paljon tehtävää vielä, kertoo Jousi.

Missä asioissa olet kehittynyt aiempiin kausiin verraten?

-Eniten on tullut palautetta kavereilta siitä, että on malttia ratkaisuissa. Olen pyrkinyt yhä enemmän koko viisikon peliä edistäviin ratkaisuihin. Sarjatason myötä on luonnollisesti pitänyt tottua myös kovempaan pelinopeuteen ja saada hätäisyyttä pois pelistä.

Viime lauantain Erä-pelissä Jousin hyökkäysketjussa pelasivat Sampo Laukkala ja Matias Heino. Jousi on tyytyväinen omaan kenttäänsä ja syksyn aikana kasvanut vastuu kentällä saa Jousin työskentelmään entistä kovemmin.

-Rehellisesti voin sanoa, että en kesällä vielä uskonut näin kovaan luottoon. Vastuuta on tullut paljon ja pitäisi pystyä kantamaan sitä myös vielä enemmän. Ei voi olla vain tyytyväinen peliaikaan, vaan pitää pystyä yhä parempaan tekemiseen.

Seuraavana joukkue haastaa Loviisan Torin. Joukkueet ovat kohdanneet divarikausilla sekä satunnaisesti myös harjoitusotteluissa, joten tämän kauden vastustajista yksi tutuimmista joukkueista vastassa. Loviisan tehokkaimmat ovat Joni Niiranen ja Andreas Hietala, kummallakin 22 tehopistettä tähän mennessä. Kuinka kovaa uskot Loviisan lähtevän otteluun?

-Kun on ehkä koko Suomen sytyttävin kotiyleisö takana ja isot pisteet myös kaverillekin tarjolla, niin eiköhän ne aika kovaa tule.

Mihin ottelu ratkeaa lauantaina?

-Puolustuspelin käännöt ja maalipaikat. Kumpi joukkue puolustaa kurinalaisemmin ja viimeistelee tehokkaasti.

Mikä on tilanne ensimmäisen erän jälkeen?

-Kutkuttava tilanne, tulostaululla lukemat 1-1, päättää Jousi.

Lauantaina 17.12.2011 kello 17.00 Loviisan Tor – M-Team.

M-Teamin tiedotteesta / UrheiluHelsinki


Takaisin edelliselle sivulle


Helsingin M-Team ry - logo

Helsingin M-Team - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutPerttu Puska palaa EräViikinkeihin

Perttu Puska palaa EräViikinkeihin

EräViikingit ja hyökkääjä Perttu Puska ovat solmineet 1+1 vuoden pelaajasopimuksen.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Erän paras pistemies sopimukseen EräViikinkien kanssa

Erän paras pistemies sopimukseen EräViikinkien kanssa

Hyökkääjä Tuomas Iiskola ja Salibandyliigan EräViikingit ovat tehneet pelaajasopimuksen. Hurjasta laukauksestaan tunnettu vuoden 2011 nuorten maailmanmestari pelaa helsinkiläisseurassa yksivuotisella sopimuksella.

Lue lisää
Maajoukkuehyökkääjä EräViikinkien haaviin

Maajoukkuehyökkääjä EräViikinkien haaviin

Salibandyliigassa pelaava EräViikingit on tehnyt sopimuksen maajoukkuehyökkääjä Miko Kailialan kanssa.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää
Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Salibandyliigassa nähtiin maanantaina melkoinen yllätys kun jumbo Nokian KrP yllätti kotonaan sarjakakkonen Happeen 7-4 ja nousi pois suoran putoajan paikalta.

Lue lisää