Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

SSV selvitti tiensä välieriin

 

SSV selvitti tiensä välieriin


SSV otti kolmannen voittonsa puolivälierissä ja päätti Erän kauden suoraan kolmessa ottelussa. Sarjan viimeinen ottelu SSV:lle lukemin 5-2. Ottelussa SSV ei päässyt helpolla, vaan joutui kamppailemaan täysillä loppuun asti Erän kiristäessä vauhtiaan. Pallo pyöri maaliviivalla asti, mutta Viikinki-puolustus sai kuitenkin pidettyä oman maalinedustansa hyvin tukossa. Lopussa paikkoja tarjoiltiin kotijoukkueellekin, mutta ratkaisuvaiheessa palloa siirreltiin vielä kaverille. Harri Forstenin tekemä rangaistuslaukausmaali 4-2:een oli yksi ottelun kulminaatiopisteistä.

Ensimmäisessä erässä joukkueet etsivät rauhallisesti paikkoja pitkillä hyökkäyksillä. SSV pyrki liikuttamaan palloa nopeasti ja pitämään temmon korkealla. Hyvin puolustanut Erä ei kuitenkaan antanut tilaa helpolla. Tasaviisikoin peli olikin tasaista. Ensimmäinen erikoistilanne tarjoutui Erälle, kun Pasi Halonen joutui jäähylle mailaan lyönnistä. Jäähyä ehti kulua tasan minuutti, ennen kuin Mikko Pasanen pääsi ampumaan sivusta ja livauttamaan pallon Toni Lötjösen ohi. SSV ei kuitenkaan tästä lannistunut, vaan tasoitti vielä ennen erän loppua ajassa 19.28 Saku Lehden pomppupallon lämärillä. Syöttäjänä toimi Mikael Järvi. Ensimmäinen erä tasan 1-1.

Toisessa erässä SSV pääsi ensimmäistä kertaa johtoon, kun Pasi Halonen ampui pallon Mikael Järven levityspallon jälkeen ylänurkkaan. Erän puolivälin jälkeen SSV pääsi jälleen rokottamaan kaveria, kun Erän epäonnistuneen purkupallon seurauksena pallo päätyi Juho Järviselle joka tökkäsi pallon Harri Fostenille maalin eteen. Maalit Viikingeille 3-1. Erän loppuun SSV joutui jälleen alivoimalle, kun Markus Huhtimon hyvä tsemppaus päättyi 2+2 jäähyyn maassa pelaamisesta ja toistuvasta väärästä pelitavasta. Jäähy tuli ajassa 38.33, joten erän loppu sujui alivoimalla taistellen.

Erä ei saanut toisen erän loppuun maalia, joten kolmas erä alkoi alivoimalla. Alivoima kestettiin vielä, ja SSV pääsi peliin hyvin taas mukaan. Kotijoukkueella oli useampikin paikka tehdä maali, mutta hyvistäkin paikoista tarjottiin vielä kaverille. Kun itse ei tee maalia, niin silloin kaveri yleensä rokottaa. Näin kävi nytkin, kun epäonnistuneeseen syöttöön pääsi väliin Tuomas Iiskola, jonka veto lirui maaliin. Erä jälleen maalin päässä. Minuutti Erän kavennuksen jälkeen SSV pääsi hyvään paikkaan maalin eteen, ja kun Petri Halonen oli ampumassa joutui Erän Mikko Sipilä rikkomaan - seuraksena rangaistuslaukaus ja mahdollinen jäähy. Ylivoimaan ei kuitenkaan jouduttu turvautumaan, kun Harri Forsten viimeisteli kylmästi pallon Tomi Ikosen selän taakse. Maalit SSV:lle 4-2 ja pelikellossa viisi minuuttia jäljellä. Lopussa SSV pyrki pitämään palloa, mutta Erän nostaessa karvaustaan syötöt eivät napsuneet omille ja joukkue joutui puolustuskannalle. Erän yritykset saatiin kuitenkin estettyä uhrautuvan puolustuksen ja tolppien avulla, sekä myös hyvän pelin pelanneen Toni Lötjösen ansiosta. Erän pelatessa ilman maalivahtia Juho Järvinen pääsi vielä Tero Tiitun syötöstä pistämään pallon kertaalleen tyhjään maaliin. SSV:lle voitto lukemin 5-2 ja paikka välieriin.

SSV:n tiedotteesta / UrheiluHelsinki


Takaisin edelliselle sivulle


Salibandyseura Viikingit ry - logo

SSV - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutPerttu Puska palaa EräViikinkeihin

Perttu Puska palaa EräViikinkeihin

EräViikingit ja hyökkääjä Perttu Puska ovat solmineet 1+1 vuoden pelaajasopimuksen.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Erän paras pistemies sopimukseen EräViikinkien kanssa

Erän paras pistemies sopimukseen EräViikinkien kanssa

Hyökkääjä Tuomas Iiskola ja Salibandyliigan EräViikingit ovat tehneet pelaajasopimuksen. Hurjasta laukauksestaan tunnettu vuoden 2011 nuorten maailmanmestari pelaa helsinkiläisseurassa yksivuotisella sopimuksella.

Lue lisää
Maajoukkuehyökkääjä EräViikinkien haaviin

Maajoukkuehyökkääjä EräViikinkien haaviin

Salibandyliigassa pelaava EräViikingit on tehnyt sopimuksen maajoukkuehyökkääjä Miko Kailialan kanssa.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää
Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Salibandyliigassa nähtiin maanantaina melkoinen yllätys kun jumbo Nokian KrP yllätti kotonaan sarjakakkonen Happeen 7-4 ja nousi pois suoran putoajan paikalta.

Lue lisää