Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Hetenyi, Tuohimaa ja Ben-Amor jatkosopimuksiin

 

Hetenyi, Tuohimaa ja Ben-Amor jatkosopimuksiin


Jokerit on tehnyt ensi kautta koskevat jatkosopimukset maalivahtien Zoltan Hetenyin ja Frans Tuohimaan sekä hyökkääjä Semir Ben-Amorin kanssa. Molemmat maalivahdit debytoivat SM-liigassa viime kaudella ja kantoivat vastuuta muun muassa Eero Kilpeläisen loukkaantumisen aikana alkutalvesta. Ben-Amor ei pelannut koko kaudella nivusvamman vuoksi, mutta on ensi kaudella jälleen valmis tositoimiin.

Toissa kaudella Nuorten SM-liigan parhaaksi maalivahdiksi valittu Tuohimaa, 20, torjui menneellä kaudella 18 ottelussa SM-liigassa ja piti maalinsa puhtaana kahdesti. Hän esiintyi kauden aikana myös Mestiksen Kiekko-Vantaan sekä Jokereiden A-nuorten maalilla.

Hetenyi, 24, saapui Jokereihin viime kaudeksi kotimaastaan Unkarista, jossa hän pelasi Szekesfehervarin riveissä Itävallan liigaa. SM-liigassa hän pelasi seitsemässä ottelussa, joista jokaisessa Jokerit saalisti pisteitä. Hetenyi pelasi myös Kiekko-Vantaan joukkueessa.

-Maalivahtikolmikko jatkaa ennallaan, ja meillä on erittäin hyvä kaksikko kamppailemassa peliajasta Kilpeläisen takana. Sekä Tuohimaa että Hetenyi kehittyivät viime kaudella ja osoittivat, että pystyvät kantamaan vastuuta SM-liigassa. Kiekko-Vantaan kanssa tehtävän yhteistyön ansiosta molemmille riittää varmasti peliaikaa myös ensi kaudella, sanoo Jokereiden liigajoukkueen toimitusjohtaja Jarmo Kekäläinen.

Toissa kaudella nivusvamman saanut Ben-Amor kävi viime kesän ja kauden aikana useassa leikkauksessa ja kuntoutti itseään pelikuntoon. Vielä menneellä kaudella romuluinen hyökkääjä ei ehtinyt tositoimiin, mutta kuuluu jatkossakin vahvasti Jokereiden suunnitelmiin. Ben-Amor, 30, on edustanut Jokereita kolmella viime kaudella ja pelannut SM-liigassa yhteensä 334 ottelua.

Nuorten SM-liigassa hienosti esiintyneet puolustaja Otso Rantakari ja hyökkääjä Jere Karjalainen ovat myös tehneet sopimukset Jokereiden liigajoukkueeseen. Rantakarin sopimus on kaksi- ja Karjalaisen yksivuotinen. Rantakari, 18, oli menneellä kaudella Nuorten SM-liigan puolustajien pistepörssin kolmonen tehtyään 43 ottelussa 8+29=37 tehopistettä. Karjalainen, 19, puolestaan iski 32 ottelussa 18+16=34 tehopistettä.

Pelaajasopimusten lisäksi Jokerit vahvistuu myös kaukalon ulkopuolella. Viime kaudella fysiikkavalmennuksen konsulttina seurassa toiminut Harri Hakkarainen siirtyy täysipäiväisesti Jokereiden organisaatioon. MM-kisoissa Leijonien lääkärinä työskentelevä Hakkarainen toimii jatkossa Jokereiden kuntovalmentajana ja lääkärinä.

Jokerit aloittaa uuteen kauteen valmistautumisen joukkueharjoituksissa 14. toukokuuta.

Sopimustilanne 7.5.2012:

Maalivahdit: Zoltan Hetenyi 2013, Eero Kilpeläinen 2013, Frans Tuohimaa 2013.

Puolustajat: Jeremy Dehner 2013, Teemu Eronen 2014, Petteri Lindbohm 2014, Esa Lindell 2015, Nico Manelius 2013, Antti-Jussi Niemi 2014, Markus Nordlund 2013, Otso Rantakari 2014, Ossi Väänänen 2013 (optio 2014).

Hyökkääjät: Semir Ben-Amor 2013, Ben Eaves 2014, Ilari Filppula 2015, Riku Hahl 2013 (optio 2014), Nichlas Hardt 2014, Henri Heino 2013, Teemu Henritius 2014, Markus Hännikäinen 2013, Jere Karjalainen 2013, Tomi Mäki 2015, Teemu Pulkkinen 2013, Joonas Rask 2014, Jani Rita 2014, Alexander Ruuttu 2013, Jarkko Ruutu 2014, Teuvo Teräväinen 2015, Juhani Tyrväinen 2013.

Jokereiden tiedotteesta / UrheiluHelsinki


Takaisin edelliselle sivulle


Jokerit - logo

Jokerit - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


SemirBen-Amor

Semir Ben-Amor

6.5.1982 Espoo
Tiedot

ZoltanHetenyi

Zoltan Hetenyi

18.2.1988 Budabest, HUN
Tiedot

EeroKilpeläinen

Eero Kilpeläinen

7.5.1985 Juva
Tiedot

FransTuohimaa

Frans Tuohimaa

19.8.1991 Helsinki
Tiedot


Puolustjaa Alex Grant ja maalivahti Janis Kalnins Jokereihin

Puolustjaa Alex Grant ja maalivahti Janis Kalnins Jokereihin

Jokerit on sopinut puolustaja Alex Grantin ja maalivahti Janis Kalninsin liittymisestä helsinkiläisseuraan yksivuotisilla sopimuksilla.

Lue lisää
HIFK:lle kuusi uutta pelaajaa

HIFK:lle kuusi uutta pelaajaa

Helsingin IFK on tehnyt sopimukset kuuden pelaajan kanssa. Joukkueeseen liittyvät hyökkääjät Iikka Kangasniemi, Tommi Santala, Juho Keränen ja Wiljami Myllylä, sekä puolustajat Johan Motin ja Aleksi Laakso.

Lue lisää
Antti Pihlströmille pitkä jatkosopimus Jokereihin

Antti Pihlströmille pitkä jatkosopimus Jokereihin

Jokerit ja Antti Pihlström ovat sopineet hyökkääjän jatkamisesta helsinkiläisseurassa kolmella seuraavalla kaudella.

Lue lisää
Sami Lepistö jatkaa Jokereissa

Sami Lepistö jatkaa Jokereissa

Sami Lepistö jatkaa Jokereissa myös kaudella 2018-19. Huippupuolustajan viime keväänä tehdyssä sopimuksessa ollut optio toisesta kaudesta on käytetty.

Lue lisää
John Norman jatkaa Jokereissa

John Norman jatkaa Jokereissa

Jokerit ja John Norman ovat sopineet hyökkääjän jatkamisesta helsinkiläisseurassa myös kahdella seuraavalla kaudella.

Lue lisää
Masi Marjamäen jättää Jokerit

Masi Marjamäen jättää Jokerit

Jokerit ja Masi Marjamäki ovat purkaneet hyökkääjän sopimuksen yhteisymmärryksessä. Pelaaja on näin vapaa siirtymään toiseen seuraan.

Lue lisää