Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kaksi nuorta lupausta vahvistaa HJK:ta

Kaksi nuorta lupausta vahvistaa HJK:ta

 

HJK on solminut sopimukset kahden lupaavan nuoren kanssa. KäPasta Klubiin siirtyy kaksivuotisella sopimuksella hyökkääjä Ilmari Ylönen ja FC Espoosta HJK:hon siirtyy kolmivuotisella sopimuksella keskikenttäpelaaja Saku Ylätupa.

Ilmari Ylönen pelasi menneellä kaudella Käpylän Pallon riveissä miesten kakkosessa. Pelejä hyökkääjälupaukselle kertyi yhteensä 25, joissa syntyi mukavat 11 maalia. Ylönen on Tuusulan Palloseuran kasvatti, joka on ollut kakkosessa pelaavan KäPan miesten joukkueen ringissä kaudesta 2013 saakka. Ylönen kuuluu myös Suomen U19 maajoukkueen vakioryhmään ja meneillään olevissa EM-karsinnoissa hän on ehtinyt pelaamaan kahdessa ottelussa. HJK toivottaa Ylösen tervetulleeksi seuraan ja onnittelee myös tänään, 21.11, 18-vuotissyntymäpäiväänsä viettävää Ilmaria täysi-ikäisyyden johdosta!

-Ilmari on ehdottomasti yksi ikäluokkansa mielenkiintoisimmista hyökkääjistä. Ilmari on nopeajalkainen pelaaja, joka on hyvä pallon kanssa. Hän on vikkelyytensä ansiosta erittäin haasteellinen puolustettava ja on ilo saada hänet HJK:n paitaan, kommentoi HJK:n urheilutoimenjohtaja Tuomo Saarnio.

15-vuotias Saku Ylätupa liittyy Klubiin FC Espoon riveistä. 1999 vuosimallin keskikenttämies on alun perin Leppävaaran Pallon kasvatti. Ylätupa pelaa keskikentällä hyökkäävässä roolissa ja onkin pelannut enimmäkseen kymppipaikalla. Saku kuuluu ikäluokkansa maajoukkueeseen ja pariin otteeseen hän on esiintynyt jopa Suomen U17 –maajoukkueen mukana.

-Saku on taitava offensiivinen keskikenttäpelaaja ja on ikäluokkansa maajoukkueen parhaimmistoa.  Hän on hyvin yllätyksellinen vasenjalkainen pelaaja, joka tekee hyviä ratkaisuja pallon kanssa. Ilmarin tavoin hänkin on hyvin hankala puolustettava, Saarnio kertoo. 

HJK:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Helsingin Jalkapalloklubi - logo

HJK - 2014 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2014

Ottelut kaudella 2014

Seuran tiedot - Seuran kotisivutAkseli Pelvas jatkaa HJK:ssa, Tuco Qatariin

Akseli Pelvas jatkaa HJK:ssa, Tuco Qatariin

Klubin oma kasvatti ja maaliahne hyökkääjä Akseli Pelvas on tehnyt kahden vuoden jatkosopimuksen. Tuco siirtyy Qatariin.

Lue lisää
HJK sopimukseen Leila Haapean kanssa

HJK sopimukseen Leila Haapean kanssa

HJK ja Leila Haapea ovat tehneet pelaajasopimuksen, joka kattaa kaudet 2018 ja 2019.

Lue lisää
Mikko Mannila Klubi 04:n uusi päävalmentaja

Mikko Mannila Klubi 04:n uusi päävalmentaja

HJK:n BSM-joukkueen valmentaja ja joukkueen Suomen mestaruuteen siivittänyt Mikko Mannila on Klubi 04:n uusi päävalmentaja.

Lue lisää
Tuco liittyy Klubiin

Tuco liittyy Klubiin

Ariel Ngueukam eli Tuco on uusi HJK:n hyökkääjä 2-vuotisella sopimuksella.

Lue lisää
Alakomi ja Ukkonen jatkavat, Hämäläinen uusi Klubilainen

Alakomi ja Ukkonen jatkavat, Hämäläinen uusi Klubilainen

HJK on solminut kolme pelaajasopimusta lisää kaudelle 2018. Jatkosopimuksen ovat tehneet Ella Alakomi sekä Emilia Ukkonen ja uutena pelaajana joukkueeseen liittyy Eerika Hämäläinen.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää