Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kaksi nuorta lupausta vahvistaa HJK:ta

Kaksi nuorta lupausta vahvistaa HJK:ta

 

HJK on solminut sopimukset kahden lupaavan nuoren kanssa. KäPasta Klubiin siirtyy kaksivuotisella sopimuksella hyökkääjä Ilmari Ylönen ja FC Espoosta HJK:hon siirtyy kolmivuotisella sopimuksella keskikenttäpelaaja Saku Ylätupa.

Ilmari Ylönen pelasi menneellä kaudella Käpylän Pallon riveissä miesten kakkosessa. Pelejä hyökkääjälupaukselle kertyi yhteensä 25, joissa syntyi mukavat 11 maalia. Ylönen on Tuusulan Palloseuran kasvatti, joka on ollut kakkosessa pelaavan KäPan miesten joukkueen ringissä kaudesta 2013 saakka. Ylönen kuuluu myös Suomen U19 maajoukkueen vakioryhmään ja meneillään olevissa EM-karsinnoissa hän on ehtinyt pelaamaan kahdessa ottelussa. HJK toivottaa Ylösen tervetulleeksi seuraan ja onnittelee myös tänään, 21.11, 18-vuotissyntymäpäiväänsä viettävää Ilmaria täysi-ikäisyyden johdosta!

-Ilmari on ehdottomasti yksi ikäluokkansa mielenkiintoisimmista hyökkääjistä. Ilmari on nopeajalkainen pelaaja, joka on hyvä pallon kanssa. Hän on vikkelyytensä ansiosta erittäin haasteellinen puolustettava ja on ilo saada hänet HJK:n paitaan, kommentoi HJK:n urheilutoimenjohtaja Tuomo Saarnio.

15-vuotias Saku Ylätupa liittyy Klubiin FC Espoon riveistä. 1999 vuosimallin keskikenttämies on alun perin Leppävaaran Pallon kasvatti. Ylätupa pelaa keskikentällä hyökkäävässä roolissa ja onkin pelannut enimmäkseen kymppipaikalla. Saku kuuluu ikäluokkansa maajoukkueeseen ja pariin otteeseen hän on esiintynyt jopa Suomen U17 –maajoukkueen mukana.

-Saku on taitava offensiivinen keskikenttäpelaaja ja on ikäluokkansa maajoukkueen parhaimmistoa.  Hän on hyvin yllätyksellinen vasenjalkainen pelaaja, joka tekee hyviä ratkaisuja pallon kanssa. Ilmarin tavoin hänkin on hyvin hankala puolustettava, Saarnio kertoo. 

HJK:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Helsingin Jalkapalloklubi - logo

HJK - 2014 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2014

Ottelut kaudella 2014

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Kevin Kouassivi-Benissan jatkaa HJK:ssa

Kevin Kouassivi-Benissan jatkaa HJK:ssa

Kahden vuoden jatkosopimuksen tehnyt laitapelaaja syötti Veikkausliigassa päättyneellä kaudella viisi maalia.

Lue lisää
Jiri Koski Gnistanin maalille

Jiri Koski Gnistanin maalille

Gnistan vahvistaa maalivahtiosastoaan Jiri Koskella ensi kauden kattavalla sopimuksella.

Lue lisää
Kasperi Liikonen ja Gnistan jatkosopimukseen

Kasperi Liikonen ja Gnistan jatkosopimukseen

Ykkösen tasolla kokenut laitapelaaja Kasperi Liikonen jatkaa Gnistanissa ensi kauden kattavalla jatkosopimuksella.

Lue lisää
Markus Uusitalo lainalle HIFK:hon

Markus Uusitalo lainalle HIFK:hon

Maalivahti Markus Uusitalo, 23, siirtyy lainasopimuksella FC Hongasta HIFK:hon. Seurat pääsivät yhteisymmärrykseen lainasta alkuviikosta ja Uusitalo liittyi HIFK:n joukkueeseen tiistaina.

Lue lisää
Rui Carvalho Gnistanin apuvalmentajaksi

Rui Carvalho Gnistanin apuvalmentajaksi

Portugalin Coruchesta kotoisin oleva 37-vuotias Rui Carvalho on toiminut kotimaassaan niin aikuis- kuin juniorijoukkueiden valmennustehtävissä.

Lue lisää
Nnaemeka Anyamele ja Gnistan jatkosopimukseen

Nnaemeka Anyamele ja Gnistan jatkosopimukseen

Monipuolinen laitapelaaja Nnaemeka Anyamele jatkaa Gnistanissa vuoden mittaisella jatkosopimuksella.

Lue lisää