Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ville Peltonen ja Juuso Riksman sopimuksiin HIFK:n kanssa

 
Ville Peltonen ja Juuso Riksman sopimuksiin HIFK:n kanssa

HIFK on tehnyt pelaajasopimukset hyökkääjä Ville Peltosen, maalivahti Juuso Riksmanin ja puolustaja Mikko Kousan kanssa.

Laitahyökkääjä Ville Peltonen siirtyy HIFK:hon KHL:n Dinamo Minskistä. Peltonen on allekirjoittanut HIFK:n kanssa kaksivuotisen sopimuksen.

- Peltosen paluu on IFK:lle ja SM-liigalle merkittävä asia. Päätös palata IFK:hon on nimenomaan Villen päätös, josta olemme riemuissamme. Hän olisi voinut halutessaan jatkaa uraansa ulkomailla, kertoo HIFK:n urheilujohtaja Tom Nybondas.

- Nyt julkaistu sopimus on itse asiassa solmittu viime jouluna. Sopimuksessa on ollut purkupykäliä, josta syystä sen julkaiseminen ei aiemmin ollut mahdollista. Nyt niillä ei ole merkitystä, kaksivuotinen sopimus on lopullinen.

37-vuotias Ville Peltonen on voittanut SM-kultaa Jokereiden riveissä 2002. Viimeksi kaudella 2002-03 SM-liigaa pelannut Peltonen valittiin samalla kaudella SM-liigan All Stars -kentälliseen sekä palkittiin herrasmiespelaajan Raimo Kilpiö -palkinnolla. SM-liigan vuoden tulokkaan Jarmo Wasama -palkinnon Peltonen sai kauden 1992-93 päätteeksi.

Maalivahti Juuso Riksman siirtyy HIFK:hon Jokereiden riveistä. Peltosen tavoin kaksivuotisen sopimuksen tehnyt Riksman on pelannut SM-liigaa kuudella kaudella. Liigaura alkoi HIFK:n paidassa kaudella 2001-02.

Riksman on palkittu SM-liigan parhaan maalivahdin Urpo Ylönen -palkinnolla 2006 ja 2009 sekä runkosarjan parhaan pelaajan Lasse Oksanen -palkinnolla 2009.

- Juuso Riksman on kokenut huippumaalivahti. Olemme erittäin iloisia Juuson paluusta Stadiin. Hän oli meidän selkeä ykkösvaihtoehtomme alkavan kauden maalivahtikuvioita suunniteltaessa, kertoo Tom Nybondas.

Puolustaja Mikko Kousa tulee HIFK:hon Pelicansista. 1+1-vuotisen sopimuksen tehnyt piakkoin 22-vuotias lahtelaiskasvatti pelasi avausottelunsa SM-liigassa Pelicansin riveissä kaudella 2007-08. Tilillä on 78 runkosarjaottelua (3+14=17).

- Mikko Kousa on nuori, kehitysvaiheessa oleva pelaaja. Näemme hänessä kiekollista potentiaalia, jota on mielekästä lähteä kehittämään, perustelee Nybondas uutta hankintaa.

HIFK:n sopimuspelaajat kaudella 2010-11
Tilanne 5.5.2010
Maalivahdit

Jan Lundell (2011), Juuso Riksman (2012)
Puolustajat
Rony Ahonen (2011), Martti Järventie (2012), Markus Kankaanperä (2012), Mikko Kousa (2011/12), Mikko Kurvinen (2011), Ilari Melart (2011), Toni Söderholm (2012)
Hyökkääjät
Jerry Ahtola (2011), Mikael Granlund (2011), Juha-Pekka Haataja (2011), Turo Järvinen (2011), Robert Nyholm (2011), Mika Partanen (2012/13), Ville Peltonen (2012), Lennart Petrell (2012), Niko Piiparinen (2012/13), Teemu Ramstedt (2011), Teemu Tallberg (2012), Joni Töykkälä (2011), Petteri Wirtanen (2011), Max Wärn (2011)

SM-liigan tiedotteesta / UrheiluHelsinki


Takaisin edelliselle sivulleJuusoRiksman

Juuso Riksman

1.4.1977 Helsinki
Tiedot


Puolustjaa Alex Grant ja maalivahti Janis Kalnins Jokereihin

Puolustjaa Alex Grant ja maalivahti Janis Kalnins Jokereihin

Jokerit on sopinut puolustaja Alex Grantin ja maalivahti Janis Kalninsin liittymisestä helsinkiläisseuraan yksivuotisilla sopimuksilla.

Lue lisää
HIFK:lle kuusi uutta pelaajaa

HIFK:lle kuusi uutta pelaajaa

Helsingin IFK on tehnyt sopimukset kuuden pelaajan kanssa. Joukkueeseen liittyvät hyökkääjät Iikka Kangasniemi, Tommi Santala, Juho Keränen ja Wiljami Myllylä, sekä puolustajat Johan Motin ja Aleksi Laakso.

Lue lisää
Antti Pihlströmille pitkä jatkosopimus Jokereihin

Antti Pihlströmille pitkä jatkosopimus Jokereihin

Jokerit ja Antti Pihlström ovat sopineet hyökkääjän jatkamisesta helsinkiläisseurassa kolmella seuraavalla kaudella.

Lue lisää
Sami Lepistö jatkaa Jokereissa

Sami Lepistö jatkaa Jokereissa

Sami Lepistö jatkaa Jokereissa myös kaudella 2018-19. Huippupuolustajan viime keväänä tehdyssä sopimuksessa ollut optio toisesta kaudesta on käytetty.

Lue lisää
John Norman jatkaa Jokereissa

John Norman jatkaa Jokereissa

Jokerit ja John Norman ovat sopineet hyökkääjän jatkamisesta helsinkiläisseurassa myös kahdella seuraavalla kaudella.

Lue lisää
Masi Marjamäen jättää Jokerit

Masi Marjamäen jättää Jokerit

Jokerit ja Masi Marjamäki ovat purkaneet hyökkääjän sopimuksen yhteisymmärryksessä. Pelaaja on näin vapaa siirtymään toiseen seuraan.

Lue lisää