Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ben Eaves liittyy valmennustiimiin

 
Ben Eaves liittyy valmennustiimiin

Jokerit on palkannut Ben Eavesin apuvalmentajaksi vahvistamaan valmennustiimiään. Eavesin päävastuualueena on yksilön kehitys, jäällä ja jään ulkopuolella. Hän vastaa jatkossa Jokerien fyysisestä valmennuksesta yhteistyössä fysioterapeutti Timo Lounion kanssa. Eavesin tietotaito on käytössä myös Jokerien A-junioreissa ja ns. Reebok-ryhmässä, joka kehittää organisaation huippulahjakkuuksia.

Ben Eaves muistetaan Suomessa entisenä SM-liigan huippupelaajana, mutta hän on myös hankkinut tulevaan työhönsä huippukoulutuksen, ensin Boston Collegesta, josta hän valmistui Bachelor -tutkintoon ja sittemmin Minnesotan yliopistosta, josta hän valmistui Masters-tutkintoon pääaineenaan urheilu- ja liikuntatiede.

"Ben Eaves tuo valmennustiimiin uusinta tietoa fyysisen valmennuksen saralta. Hän on todella intohimoinen jääkiekkoihminen ja halukas kehittymään valmentajana. Odotan mielenkiinnolla yhteistyötä hänen kanssaan", päävalmentaja Hannu Jortikka sanoo.

Eaves, 28, lopetti pelaamisen viime kauden alkupuolella. Hän kärsi peliurallaan lukuisista loukkaantumisista. Espoon Bluesin paidassa hän pelasi kahdella kaudella ja teki keväällä 2009 SM-liigan pudotuspelien yhden kauden piste-ennätyksen.

Valmennustyöt Eaves aloitti jo talvella. Hän toimi Norfolk Admiralsin AHL-joukkueen fysiikkavalmentajana tammikuusta lähtien.

Ben Eaves on todellisesta jääkiekkoperheestä, sillä hänen isänsä Mike toimii Wisconsinin yliopiston päävalmentajana. Mike Eaves on luotsannut myös muun muassa HIFK:ta ja Yhdysvaltain maajoukkuetta. Benin veli Patrick pelaa NHL:ssä Detroit Red Wingsin joukkueessa.

Ben Eavesin sopimus Jokereissa on kaksivuotinen ja hän aloittaa seurassa 7. kesäkuuta.

Jokerien tiedotteesta / UrheiluHelsinki


Takaisin edelliselle sivulle
Jukka Jalonen palaa Leijoniin kauden jälkeen

Jukka Jalonen palaa Leijoniin kauden jälkeen

Jokereissa toista kauttaan päävalmentajana toimiva Jukka Jalonen siirtyy Suomen maajoukkueen päävalmentajaksi tämän kauden jälkeen. Hän jatkaa helsinkiläisseurassa kuluvan kauden loppuun sopimuksensa mukaisesti.

Lue lisää
HIFK sopimukseen Vili Sopasen kanssa

HIFK sopimukseen Vili Sopasen kanssa

HIFK on tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen hyökkääjä Vili Sopasen kanssa.

Lue lisää
Joonas Jalvannin sopimus purettu

Joonas Jalvannin sopimus purettu

Jokereiden ja Joonas Jalvannin sopimus on purettu yhteisymmärryksessä. Puolustaja siirtyi helsinkiläisseuraan viime kaudeksi.

Lue lisää
John Norman vahvistamaan Jokereiden hyökkäystä

John Norman vahvistamaan Jokereiden hyökkäystä

Jokerit ja John Norman ovat sopineet hyökkääjän pelaamisesta helsinkiläisseurassa kaudella 2017-18. Ruotsalainen esiintyi KHL:ssä jo viime kaudella Torpedo Nizhni Novgorodin riveissä.

Lue lisää
Jokerit ja Nicklas Jensen sopimukseen

Jokerit ja Nicklas Jensen sopimukseen

Jokerit ja Nicklas Jensen ovat sopineet tanskalaishyökkääjän pelaamisesta helsinkiläisseurassa alkavalla kaudella. Sopimus sisältää lisäksi option kaudesta 2018-19.

Lue lisää
Huippulupaus Eeli Tolvanen Jokereihin

Huippulupaus Eeli Tolvanen Jokereihin

Jokerit ja Eeli Tolvanen ovat sopineet hyökkääjän pelaamisesta helsinkiläisseurassa kaudella 2017-18. Sopimus sisältää lisäksi option kaudesta 2018-19.

Lue lisää