Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ben Eaves liittyy valmennustiimiin

 
Ben Eaves liittyy valmennustiimiin

Jokerit on palkannut Ben Eavesin apuvalmentajaksi vahvistamaan valmennustiimiään. Eavesin päävastuualueena on yksilön kehitys, jäällä ja jään ulkopuolella. Hän vastaa jatkossa Jokerien fyysisestä valmennuksesta yhteistyössä fysioterapeutti Timo Lounion kanssa. Eavesin tietotaito on käytössä myös Jokerien A-junioreissa ja ns. Reebok-ryhmässä, joka kehittää organisaation huippulahjakkuuksia.

Ben Eaves muistetaan Suomessa entisenä SM-liigan huippupelaajana, mutta hän on myös hankkinut tulevaan työhönsä huippukoulutuksen, ensin Boston Collegesta, josta hän valmistui Bachelor -tutkintoon ja sittemmin Minnesotan yliopistosta, josta hän valmistui Masters-tutkintoon pääaineenaan urheilu- ja liikuntatiede.

"Ben Eaves tuo valmennustiimiin uusinta tietoa fyysisen valmennuksen saralta. Hän on todella intohimoinen jääkiekkoihminen ja halukas kehittymään valmentajana. Odotan mielenkiinnolla yhteistyötä hänen kanssaan", päävalmentaja Hannu Jortikka sanoo.

Eaves, 28, lopetti pelaamisen viime kauden alkupuolella. Hän kärsi peliurallaan lukuisista loukkaantumisista. Espoon Bluesin paidassa hän pelasi kahdella kaudella ja teki keväällä 2009 SM-liigan pudotuspelien yhden kauden piste-ennätyksen.

Valmennustyöt Eaves aloitti jo talvella. Hän toimi Norfolk Admiralsin AHL-joukkueen fysiikkavalmentajana tammikuusta lähtien.

Ben Eaves on todellisesta jääkiekkoperheestä, sillä hänen isänsä Mike toimii Wisconsinin yliopiston päävalmentajana. Mike Eaves on luotsannut myös muun muassa HIFK:ta ja Yhdysvaltain maajoukkuetta. Benin veli Patrick pelaa NHL:ssä Detroit Red Wingsin joukkueessa.

Ben Eavesin sopimus Jokereissa on kaksivuotinen ja hän aloittaa seurassa 7. kesäkuuta.

Jokerien tiedotteesta / UrheiluHelsinki


Takaisin edelliselle sivulle
Puolustjaa Alex Grant ja maalivahti Janis Kalnins Jokereihin

Puolustjaa Alex Grant ja maalivahti Janis Kalnins Jokereihin

Jokerit on sopinut puolustaja Alex Grantin ja maalivahti Janis Kalninsin liittymisestä helsinkiläisseuraan yksivuotisilla sopimuksilla.

Lue lisää
HIFK:lle kuusi uutta pelaajaa

HIFK:lle kuusi uutta pelaajaa

Helsingin IFK on tehnyt sopimukset kuuden pelaajan kanssa. Joukkueeseen liittyvät hyökkääjät Iikka Kangasniemi, Tommi Santala, Juho Keränen ja Wiljami Myllylä, sekä puolustajat Johan Motin ja Aleksi Laakso.

Lue lisää
Antti Pihlströmille pitkä jatkosopimus Jokereihin

Antti Pihlströmille pitkä jatkosopimus Jokereihin

Jokerit ja Antti Pihlström ovat sopineet hyökkääjän jatkamisesta helsinkiläisseurassa kolmella seuraavalla kaudella.

Lue lisää
Sami Lepistö jatkaa Jokereissa

Sami Lepistö jatkaa Jokereissa

Sami Lepistö jatkaa Jokereissa myös kaudella 2018-19. Huippupuolustajan viime keväänä tehdyssä sopimuksessa ollut optio toisesta kaudesta on käytetty.

Lue lisää
John Norman jatkaa Jokereissa

John Norman jatkaa Jokereissa

Jokerit ja John Norman ovat sopineet hyökkääjän jatkamisesta helsinkiläisseurassa myös kahdella seuraavalla kaudella.

Lue lisää
Masi Marjamäen jättää Jokerit

Masi Marjamäen jättää Jokerit

Jokerit ja Masi Marjamäki ovat purkaneet hyökkääjän sopimuksen yhteisymmärryksessä. Pelaaja on näin vapaa siirtymään toiseen seuraan.

Lue lisää