Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Möttölän ympärille tutut nimet

 
Möttölän ympärille tutut nimet

Korisliigan viime kauden hopeajoukkue on allekirjoittanut tukun sopimuksia tulevalle kaudelle. ToPon rungon muodostavat helsinkiläisyleisölle tutut kotimaiset nimet.

Joukkueen korinaluskalusto rakentuu Hanno Möttölän ympärille. Toistaiseksi ainoana suomalaisena NBA:ssa pelanneen Möttölän jatkaminen ToPossa otettiin munkkalaisleirissä ilolla vastaan. Kesän EM-karsintoihin valmistautuvan sentterin rinnalla jatkavat vahva jässikkä Tero Laitinen ja nuori lupaus Mikael Sandberg.

Laituriosastolla nähdään mm. viime kauden puolustuspelaajaksi valittu Timo Heinonen, joka teki seuran kanssa kahden vuoden sopimuksen. ToPo-paidan pukee ylleen myös seuraavan kahden vuoden ajaksi Antti Niskanen, jonka kehitys varsinkin viime kaudella oli huimaa. Vuoden sopimuksen ToPon kanssa on tehnyt myös nuori Pyry Rainamaa.

Takamiestonteilla jatkavat Eero Lehtinen ja Michael Pounds. Kumpikin pelaaja on osoittanut tärkeyteynsä ToPon rotaatiossa ja he ovat murtautumassa korisliigapelaajien eliittiin.

"Olemme iloisia saadessamme jatkaa yhteistyötämme näiden pelaajien kanssa. He ovat kehittyneet vuosi vuodelta ja uskomme heidän kehityksensä vain jatkuvan ensi kaudella. Uusi päävalmentajamme Maikel Lopez saa käsiinsä nälkäisen ryhmän ja odotamme mielenkiinnolla tulevan kauden koitoksia," kertoo ToPon urheilutoimenjohtaja Tomi Kaminen.

ToPo neuvottelee vielä muutaman kotimaisen pelaajan kanssa ja joukkuetta tullaan täydentämään 2-3 amerikkalaispelaajalla.

”Neuvotteluja jenkkien ja parin suomalaisen pelaajan kanssa käydään paraikaa. Uskon, että selviämme kahdellakin jenkillä, mutta katsotaan ensin, millaisia suomalaisia pelaajia saamme vielä joukkueeseen”, toteaa ToPon uusi päävalmentaja Lopez.

ToPo on kautta-aikain menestynein seura SM-tasolla ja tällä hetkellä ainoa helsinkiläisseura Korisliigassa. Miesten kakkosjoukkue nousi tulevaksi kaudeksi 1. divisioonaan ja seuran naisten edustusjoukkue naisten SM-sarjaan.

ToPon tiedotteesta / UrheiluHelsinki


Takaisin edelliselle sivulle


Torpan Pojat - logo

ToPo - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutMarcus Capers Torpan Poikien uusi vahvistus

Marcus Capers Torpan Poikien uusi vahvistus

Torpan Pojat on solminut pelaajasopimuksen Marcus Capersin kanssa.

Lue lisää
Torpan Pojille kaksi uutta vahvistusta

Torpan Pojille kaksi uutta vahvistusta

Torpan Pojat on solminut kaksi uutta pelaajasopimusta.

Lue lisää
ToPolle paikka miesten I divisioona A:ssa

ToPolle paikka miesten I divisioona A:ssa

Suomen Koripalloliiton liittohallitus on myöntänyt helsinkiläiselle ToPo Juniorit ry:lle paikan miesten I divisioona A:ssa pelikaudelle 2012/13.

Lue lisää
Mihailo Pavicevic ToPon päävalmentajaksi

Mihailo Pavicevic ToPon päävalmentajaksi

Valmentajana viisi Suomen mestaruutta saavuttanut montenegrolainen Mihailo Pavicevic, 54, luotsaa helsinkiläisseura Torpan Poikia ensi kaudella Korisliigassa.

Lue lisää
Torpalle huippuvahvistus kivikovasta VTB - liigasta

Torpalle huippuvahvistus kivikovasta VTB - liigasta

Torpan Pojat on solminut loppukauden mittaisen sopimuksen amerikkalaispelaaja Justin Hawkinsin kanssa.

Lue lisää
ToPo:lle tappio Kauhajoella

ToPo:lle tappio Kauhajoella

Ilman kuumesairaita Carl Lindbomia ja Jarkko Kyllöstä matkassa ollut ToPo lähti otteluun poissaoloista huolimatta positiivisin mielin.

Lue lisää