Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

FC Lahti – HJK pelataan sunnuntaina 22.8.

 
FC Lahti – HJK pelataan sunnuntaina 22.8.

Veikkausliigan 19. ottelukierroksen ottelun FC Lahti – HJK pelipäivään on tehty tarkistus. Ottelu pelataan sunnuntaina 22. elokuuta kello 18.30.

Ottelu oli alun perin aseteltu pelattavaksi lauantaina 21. elokuuta. Koska HJK:n taival Euroopan kentillä jatkuu Eurooppa-liigan play-offs –kierroksella, jota pelataan torstaina 19. elokuuta, on ottelu kuitenkin siirretty päivää alkuperäistä myöhemmäksi.

- Jo otteluohjelmaa laadittaessa tämä oli tiedossa. Mestarijoukkueelle on kesällä aseteltu runsaasti lauantaipelejä johtuen keskiviikkoisin pelattavista Mestarien liigan karsintaotteluista. Alun perin tehtiin jo varaus sen suhteen, että HJK siirtyisi pelaamaan Eurooppa-liigaa ja tämän toteutuessa lauantaipelit siirtyvät tässä vaiheessa automaattisesti sunnuntaille, Veikkausliigan otteluohjelmasta vastaava Palloliiton kilpailupäällikkö Peter Lundström kertoo.

- Vastaavaa periaatetta tullaan noudattamaan myös ensi kaudella eli tämän kauden mestari pelaa kesällä runsaasti lauantaiotteluita.

Veikkausliigan tiedotteesta / UrheiluHelsinki


Takaisin edelliselle sivulle


Helsingin Jalkapalloklubi - logo

HJK - 2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutAkseli Pelvas jatkaa HJK:ssa, Tuco Qatariin

Akseli Pelvas jatkaa HJK:ssa, Tuco Qatariin

Klubin oma kasvatti ja maaliahne hyökkääjä Akseli Pelvas on tehnyt kahden vuoden jatkosopimuksen. Tuco siirtyy Qatariin.

Lue lisää
HJK sopimukseen Leila Haapean kanssa

HJK sopimukseen Leila Haapean kanssa

HJK ja Leila Haapea ovat tehneet pelaajasopimuksen, joka kattaa kaudet 2018 ja 2019.

Lue lisää
Mikko Mannila Klubi 04:n uusi päävalmentaja

Mikko Mannila Klubi 04:n uusi päävalmentaja

HJK:n BSM-joukkueen valmentaja ja joukkueen Suomen mestaruuteen siivittänyt Mikko Mannila on Klubi 04:n uusi päävalmentaja.

Lue lisää
Tuco liittyy Klubiin

Tuco liittyy Klubiin

Ariel Ngueukam eli Tuco on uusi HJK:n hyökkääjä 2-vuotisella sopimuksella.

Lue lisää
Alakomi ja Ukkonen jatkavat, Hämäläinen uusi Klubilainen

Alakomi ja Ukkonen jatkavat, Hämäläinen uusi Klubilainen

HJK on solminut kolme pelaajasopimusta lisää kaudelle 2018. Jatkosopimuksen ovat tehneet Ella Alakomi sekä Emilia Ukkonen ja uutena pelaajana joukkueeseen liittyy Eerika Hämäläinen.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää