Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Hauhia ja Dema vahvistamaan HJK:ta

 
Hauhia ja Dema vahvistamaan HJK:ta

HJK on tehnyt kaksi pelaajahankintaa. HJK:ssa kaudet 2008 ja 2009 pelannut puolustaja Mikko Hauhia palaa tuttuun paitaan. Uutena kasvona HJK:ssa nähdään TamU:sta saapuva brassikeskikenttä William de Mattia eli Dema.
Hauhia, 25, siirtyi helmikuun alussa Tanskan ykkösdivisioonan Akademisk Boldklubiin puolen vuoden sopimuksella. Kaikkiaan 158 Veikkausliigaottelua Suomessa pelannut Hauhia on edustanut urallaan myös Lahden Reipasta, Pallo-Lahtea ja FC Kuusysiä ja FC Lahtea.

Hauhian sopimus kestää kuluvan kauden loppuun.

Keskikenttäpelaaja William de Mattia eli Dema, 27, siirtyi kuluvan kauden maaliskuussa porilaisjoukkue PoPa:sta lainasopimuksella TamU:n riveihin.

Deman sopimus on voimassa ensimmäisessä vaiheessa elokuun ajan. Miehen oikeudet omistaa edelleen PoPa, joka on hyväksynyt, että Dema siirtyy TamU:sta HJK:hon lainalle elokuun ajaksi.

Kuluvalla kaudella brassitaituri on ehtinyt pelata 15 Veikkausliiga ottelussa, iskeä niissä kaksi maalia ja syöttää viisi.

- Mikko Hauhia tuo meille lisää vaihtoehtoja puolustukseen ja erityisesti oikean puolustajan tontille. Rafinha on pelannut lähes kaikki pelit alusta loppuun, joten Mikko tuo tarvittavaa lisäenergiaa sinne. Mikko on myös joukkueelle tuttu mies. Dema puolestaan on uudempi tuttavuus, mutta erittäin potentiaalinen. Hän tuo tarvittavaa vahvistusta keskikentälle, jossa olemme kärsineet loukkaantumisista. Uskon, että Dema sopii tyyliltään hyvin joukkueeseen: hän on taitava, nopea ja hyvä syöttelijä, HJK:n päävalmentaja Antti Muurinen sanoo.

HJK:n tiedotteesta / UrheiluHelsinki


Takaisin edelliselle sivulle


Helsingin Jalkapalloklubi - logo

HJK - 2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutAkseli Pelvas jatkaa HJK:ssa, Tuco Qatariin

Akseli Pelvas jatkaa HJK:ssa, Tuco Qatariin

Klubin oma kasvatti ja maaliahne hyökkääjä Akseli Pelvas on tehnyt kahden vuoden jatkosopimuksen. Tuco siirtyy Qatariin.

Lue lisää
HJK sopimukseen Leila Haapean kanssa

HJK sopimukseen Leila Haapean kanssa

HJK ja Leila Haapea ovat tehneet pelaajasopimuksen, joka kattaa kaudet 2018 ja 2019.

Lue lisää
Mikko Mannila Klubi 04:n uusi päävalmentaja

Mikko Mannila Klubi 04:n uusi päävalmentaja

HJK:n BSM-joukkueen valmentaja ja joukkueen Suomen mestaruuteen siivittänyt Mikko Mannila on Klubi 04:n uusi päävalmentaja.

Lue lisää
Tuco liittyy Klubiin

Tuco liittyy Klubiin

Ariel Ngueukam eli Tuco on uusi HJK:n hyökkääjä 2-vuotisella sopimuksella.

Lue lisää
Alakomi ja Ukkonen jatkavat, Hämäläinen uusi Klubilainen

Alakomi ja Ukkonen jatkavat, Hämäläinen uusi Klubilainen

HJK on solminut kolme pelaajasopimusta lisää kaudelle 2018. Jatkosopimuksen ovat tehneet Ella Alakomi sekä Emilia Ukkonen ja uutena pelaajana joukkueeseen liittyy Eerika Hämäläinen.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää