Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Muurinen jatkaa HJK:n valmentajana

 
Muurinen jatkaa HJK:n valmentajana

HJK:n päävalmentajana vakuuttavaa työtä tehnyt Antti Muurinen, 56, jatkaa helsinkiläisjoukkueen luotsaamista vuoden mittaisella jatkosopimuksella.
Muurinen aloitti nykyisen rupeamansa HJK:n peräsimessä syksyllä 2007. Heti ensimmäisellä kokonaisella kaudellaan 2008 Muurinen johti joukkueensa Suomen Cupin voittoon. Viime kausi päättyi Veikkausliigan mestaruusjuhliin kuuden vuoden tauon jälkeen. Kuluvalla kaudella HJK on pitänyt liigan kärkipaikkaa käytännössä koko kauden ja jatkaa taistelua toisesta perättäisestä mestaruudestaan sekä Suomen Cupin voitosta.

Muurisen aikakaudella seuran pelaajat ovat ottaneet suuria kehitysaskelia, ja HJK on noussut kotimaan johtavaksi, omia nuoria pelaajia kehittäväksi seuraksi. Viime vuoden puolelta esimerkkinä Jukka Raitalan, 21, siirto Saksan Bundesliigan Hoffenheimiin ja tältä vuodelta Medon, 22, siirtyminen Serbian pääsarjan FK Partizaniin. HJK:n tämän kauden liigajoukkueeseen ovat murtautuneet lukuisat omat nuoret, etulinjassa Juhani Ojala, 21, Johannes Westö, 19, ja Mikko Sumusalo, 20.

Kuluvalla kaudella HJK menestyi myös eurocupeissa suomalaisjoukkueista ylivoimaisesti parhaiten yltäen aina Europa Leaguen Play-off -vaiheeseen.

- Edellä mainitut tulokset puhuvat puolestaan. Antin alaisuudessa HJK on menestynyt sekä kotimaassa että europeleissä sekä nostanut ja kehittänyt seuran omia nuoria lahjakkuuksia Veikkausliigan huipulle. Antti on meille myös tuttu valmentaja monen kauden ajalta. Kuluneet kaudet, nykyinen kausi sekä tuleva kausi muodostavat yhteistyölle luonnollisen ja menestyksekkään jatkumon, HJK Oy:n puheenjohtaja Olli-Pekka Lyytikäinen sanoo.

Päävalmentaja Muurinen jatkaa työssään suurella innolla.

- Tämä kausi on ollut tähän saakka monella tapaa menestyksekäs. Olemme edelleen mukana mestaruustaistossa ja Suomen Cupin finaalissa sekä taistelleet upeasti kuudessa eurocup-pelissä. Jatkan työntekoa intoa täynnä, sillä edustusjoukkueessamme on ollut upea ja tiivis joukkuehenki ja hurja menestymisenhalu. Toinen erittäin tärkeä osa-alue on ollut valmennuskolmikon yhteistyö: Juho Rantalan ja Jani Vianderin kanssa toimiminen on ollut todella miellyttävää ja innostunutta, Muurinen sanoo.

Myös kakkosvalmentaja Juho Rantala jatkaa HJK:n valmennustiimissä. HJK ja Juho Rantala ovat sopineet käyttävänsä sopimukseen sisältyneen option ensi vuodesta.

HJK:n tiedotteesta / UrheiluHelsinki


Takaisin edelliselle sivulle


Helsingin Jalkapalloklubi - logo

HJK - 2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutAkseli Pelvas jatkaa HJK:ssa, Tuco Qatariin

Akseli Pelvas jatkaa HJK:ssa, Tuco Qatariin

Klubin oma kasvatti ja maaliahne hyökkääjä Akseli Pelvas on tehnyt kahden vuoden jatkosopimuksen. Tuco siirtyy Qatariin.

Lue lisää
HJK sopimukseen Leila Haapean kanssa

HJK sopimukseen Leila Haapean kanssa

HJK ja Leila Haapea ovat tehneet pelaajasopimuksen, joka kattaa kaudet 2018 ja 2019.

Lue lisää
Mikko Mannila Klubi 04:n uusi päävalmentaja

Mikko Mannila Klubi 04:n uusi päävalmentaja

HJK:n BSM-joukkueen valmentaja ja joukkueen Suomen mestaruuteen siivittänyt Mikko Mannila on Klubi 04:n uusi päävalmentaja.

Lue lisää
Tuco liittyy Klubiin

Tuco liittyy Klubiin

Ariel Ngueukam eli Tuco on uusi HJK:n hyökkääjä 2-vuotisella sopimuksella.

Lue lisää
Alakomi ja Ukkonen jatkavat, Hämäläinen uusi Klubilainen

Alakomi ja Ukkonen jatkavat, Hämäläinen uusi Klubilainen

HJK on solminut kolme pelaajasopimusta lisää kaudelle 2018. Jatkosopimuksen ovat tehneet Ella Alakomi sekä Emilia Ukkonen ja uutena pelaajana joukkueeseen liittyy Eerika Hämäläinen.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää