Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

FC Viikinkien Kalle Sotka Ykkösen Veikkauksen elokuun pelaaja

 
FC Viikinkien Kalle Sotka Ykkösen Veikkauksen elokuun pelaaja

Jalkapallon pelaajayhdistys, eli pelaajat itse, ovat valinneet FC Viikinkien Kalle Sotkan Ykkösen Veikkauksen elokuun pelaajaksi.

Uusi pelipaikka

FC Viikingit on ollut syksyllä hurjassa iskussa ja itähelsinkiläisjoukkue on noussut vahvojen esitysten myötä mukaan nousutaisteluun. 18-vuotias Kalle Sotka on ollut suuressa roolissa Viikinkien keskikentällä.

- Olihan tämä totta kai suuri yllätys. Pelit ovat sujuneet hyvin, mutta en kyllä ollut uskoa, kun kuulin tästä valinnasta, Sotka iloitsee.

Sotka siirtyi täksi Klubi04:sta Viikinkien riveihin. Nuori pelaaja saapui itähelsinkiläisjoukkueeseen hyökkääjänä ja sillä pelipaikalla hän myös pelasi alkukauden. Syksyllä pelipaikka on kuitenkin muuttunut keskikentän pohjalle.

- Denis Abdulahi siirtyi Ruotsiin ja Heikki Pulkkinen loukkaantui, joten kyllä sitä tuli mietittyä, että aika isot saappaat on nyt täytettävänä. Hyvin on kuitenkin sujunut uudella pelipaikalla ja ehkä se sopii jopa paremmin minun ominaisuuksilleni kuin hyökkääjänä pelaaminen, Sotka kertoo.

FC Viikingit on tiukasti mukana taistelussa Veikkausliigaan noususta. Joukkueen alkukausi oli vaikea, mutta nyt Viikingit on hyvässä iskussa.

- Meillä on löytynyt yhteinen sävel kentällä ja kaikilla on roolit hyvin selvillä. Kun joukkue pelaa hyvin, niin yksilöt nousevat myös esille, Sotka toteaa.

Sotka palkitaan valinnastaan lauantaina 18.9., kun FC Viikingit kohtaa kotikentällään PS Kemin.

Palloliiton tiedotteesta / UrheiluHelsinki


Takaisin edelliselle sivulle


Viikingit - logo

FC Viikingit - 2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutAkseli Pelvas jatkaa HJK:ssa, Tuco Qatariin

Akseli Pelvas jatkaa HJK:ssa, Tuco Qatariin

Klubin oma kasvatti ja maaliahne hyökkääjä Akseli Pelvas on tehnyt kahden vuoden jatkosopimuksen. Tuco siirtyy Qatariin.

Lue lisää
HJK sopimukseen Leila Haapean kanssa

HJK sopimukseen Leila Haapean kanssa

HJK ja Leila Haapea ovat tehneet pelaajasopimuksen, joka kattaa kaudet 2018 ja 2019.

Lue lisää
Mikko Mannila Klubi 04:n uusi päävalmentaja

Mikko Mannila Klubi 04:n uusi päävalmentaja

HJK:n BSM-joukkueen valmentaja ja joukkueen Suomen mestaruuteen siivittänyt Mikko Mannila on Klubi 04:n uusi päävalmentaja.

Lue lisää
Tuco liittyy Klubiin

Tuco liittyy Klubiin

Ariel Ngueukam eli Tuco on uusi HJK:n hyökkääjä 2-vuotisella sopimuksella.

Lue lisää
Alakomi ja Ukkonen jatkavat, Hämäläinen uusi Klubilainen

Alakomi ja Ukkonen jatkavat, Hämäläinen uusi Klubilainen

HJK on solminut kolme pelaajasopimusta lisää kaudelle 2018. Jatkosopimuksen ovat tehneet Ella Alakomi sekä Emilia Ukkonen ja uutena pelaajana joukkueeseen liittyy Eerika Hämäläinen.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää