Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Salibandyn seurajoukkueiden Euroopan Cup starttaa tänään Latviassa

 
Salibandyn seurajoukkueiden Euroopan Cup starttaa tänään Latviassa

Suomen mestarit SSV Helsingistä miehissä ja SC Classic Tampereelta naisissa edustavat Suomea kun salibandyn EuroFloorball Cup eli seurajoukkueiden Euroopan Cup starttaa tänään Latvian Valmierassa ja Kocenissa. SSV puolustaa turnauksen voittoa viime kaudelta.

EFC:n miesten ja naisten alkusarjat pelataan kahdessa neljän joukkueen lohkossa, joista kaksi parasta jatkaa välieriin. Turnaus päättyy lauantaina.

Viime vuoden EFC-finaalissa toisen suomalaisen Tapanilan Erän jatkoajalla lyönyt SSV lähtee tämän vuoden turnaukseen toisena voittajasuosikkina. Pahimmaksi vastustajaksi odotetaan Ruotsin mestari Storvreta IBK:ta, jonka paidassa hyökkäävät Suomen maajoukkueen Mika Kohonen ja Hannes Öhman. Pakkaa voi sekoittaa myös Sveitsin mestari SV Wiler-Ersigen.

- Varmaan akselilta Ruotsi-Sveitsi löytyy parhaat vastustajat, ensimmäisiin europeleihinsä valmistautuva SSV-hyökkääjä Niklas Strömsten miettii joukkueensa sivuilla.
- Tähän asti omat kokemukseni kansainvälisistä peleistä ovat opiskelijoiden MM-kisoista ja Czech Openista. Hyvällä joukkueen eteen pelaamisella uskon meidän pärjäävän.

Naisissa Tampereen Classic lähtee lopputurnaukseen jo kolmantena vuonna peräkkäin. Tavoitteet ovat maltilliset, sillä vuosi sitten Classic hävisi pronssiottelun ja jäi toissa vuonna välierien ulkopuolelle. Classic on voittanut naisten Euroopan Cupin kaudella 2003 - 2004.
- Tavoite on kehittää peliämme ottelu kerrallaan ja katsoa mihin se riittää, Classicin päävalmentaja Irina Peltola sanoo.
- Viimekertaisten taaperrusten jälkeen lähdemme matkaan melko rennoin mielin.
Classicin kokoonpanosta puuttuu polvivaivainen maajoukkuehyökkääjä Anne Suomalainen. Hänen tilalleen kokoonpanoon nousee juniori-ikäinen Mari Alila.
Naisten turnauksen ykkössuosikki on Ruotsin mestari IKSU. Uumajalaiset hakevat jo kolmatta perättäistä EFC-voittoaan.

Miehet

SSV:n lohkossa A pelaavat RTU / Inspecta, Latvia, Team Århus Floorball, Tanska ja Tunet IBK, Norja.
B-lohkon joukkueet ovat SV Wiler-Ersigen, Sveitsi, 1. SC WOOW Vitkovice, Tshekki, Storvreta IBK, Ruotsi ja SK Augur, Viro.

SSV:n ottelut alkuarjassa:
5.10. klo 20.00 SSV - RTU / Inspecta
6.10. klo 17.00 SSV - Team Århus
7.10. klo 20.00 Tunet IBK - SSV

Jatko-ottelut:
8.10. klo 17.00 välierä A1 - B2
8.10. klo 20.00 välierä B1 - A2
9.10. klo 12.00 pronssiottelu
9.10. klo 17.00 loppuottelu

Naiset

Naisissa pelaavat SC Classicin lohkossa A lisäksi IKSU, Ruotsi, Rubene, Latvia ja Energa Olimpia Osowa Gdansk, Puola. B-lohkon joukkueet ovat Piranha Chur, Sveitsi, Herbadent SJM, Tshekki, Red Ants Rychenberg Winterthur, Sveitsi ja Frederikshavn Bulldogs, Tanska.

Classicin ottelut alkusarjassa:
5.10. klo 19.00 Classic - Olimpia Osowa Gdansk
6.10. klo 19.00 IKSU - Classic
7.10. klo 19.00 Rubene - Classic

Jatko-ottelut:
8.10. klo 11.00 välierä A1 - B2
8.10. klo 14.00 välierä B1 - A2
9.10. klo 9.00 pronssiottelu
9.10. klo 15.00 loppuottelu

Salibandyliigan tiedotteesta / UrheiluHelsinki


Takaisin edelliselle sivulle


Salibandyseura Viikingit ry - logo

SSV - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Mirva Naava siirtyy ÅIF-ottelun jälkeen loppukaudeksi ulkomaille - Anni Kettunen sopimukseen

Mirva Naava siirtyy ÅIF-ottelun jälkeen loppukaudeksi ulkomaille - Anni Kettunen sopimukseen

EräViikinkien naisten F-liigajoukkueessa nähdään pelaajaliikennettä, kun pitkään seurassa pelannut Mirva Naava siirtyy perjantain ÅIF-ottelun jälkeen loppukaudeksi ulkomaille pelaamaan. Samalla EräViikingit on tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen Anni Kettusen kanssa.

Lue lisää
EräViikingit jatkosopimukseen kahden oman kasvattinsa kanssa

EräViikingit jatkosopimukseen kahden oman kasvattinsa kanssa

EräViikingit on solminut vuoden mittaiset jatkosopimukset omien kasvattiensa Perttu Järvisen ja Joonatan Lindholmin kanssa.

Lue lisää
EräViikingit on irtisanonut päävalmentaja Markus Huhtimon sopimuksen

EräViikingit on irtisanonut päävalmentaja Markus Huhtimon sopimuksen

Uutena päävalmentajana aloittaa välittömästi Ville Turunen, joka on toiminut aiemmin juniorivalmentajana EräViikingeissä.

Lue lisää
EräViikinkien liigajoukkueella 29 sopimuspelaajaa

EräViikinkien liigajoukkueella 29 sopimuspelaajaa

EräViikinkien miesten liigajoukkueen runko säilyy pitkälti päättyneestä kaudesta. Uusina kasvoina ryhmään liittyy paluumuuttaja Marko Juselius sekä nuori tähtipelaaja Oliver Sillanpää. Sakari Pulkkinen täydentää maalivahtikolmikon ja lupaavat Daniel ja Benjamin Tenhonen solmivat liigasopimukset.

Lue lisää
Kivinen ja Syrjälä takaisin M-Teamiin

Kivinen ja Syrjälä takaisin M-Teamiin

Saksan Bundesliigan pistepörssin voittaja Juho Kivinen ja kymmenenneksi sijoittunut tutkaparinsa Max Syrjälä palaavat M-Teamin edustusjoukkueeseen.

Lue lisää
Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä

Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä

Hyökkääjä Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä. Puskan pelaajasopimus on purettu yhteisymmärryksessä.

Lue lisää