SSV:lle toinen voitto, Classicin naiset taipuivat

SSV voitti toisenkin ottelunsa salibandyn seurajoukkueiden Euroopan Cupissa Latvian Valmierassa kun Tanskan Team Århus Floorball nöyrtyi numeroin 7-2 (1-1, 4-0, 2-1). Ottelun avausmaali merkittiin tanskalaisille, mutta Rein Kiven tasoitus saatteli joukkueet tasoissa tauolle. Toisessa erässä SSV karkasi voittoon kun ensin Kivi täydensi hattutemppunsa ja päälle Petri Halonen sekä Aaron Fagerholm laukoivat tilanteeksi jo 5-1. Rein Kivi palkittiin myös SSV:n parhaana. Helsinkiläisten maalissa Jesse Johnsson torjui turnauksen avauksensa pysäyttäen 14 laukausta.

Naisten turnauksessa hallitseva Euroopan ykkönen IKSU Ruotsista tarrasi lohkovoittoon pyöriteltyään Tampereen Classicia lukemin 11-3 (4-1, 1-2, 6-0). Classicin Minna Korhonen kuittasi vielä ruotsalaisten 1-0-johdon, mutta avauserän puolivälissä IKSU iski minuutissa kolme maalia karaten 4-1-johtoon. Classicin illan hahmo (1+2) Nina Rantala teki toisessa erässä 4-2 ja syötti Katri Luomaniemen ylivoimalla laukoman 4-3-maalin, mutta tauolla tilanne oli 5-3. Kolmannen erän alussa Malin Eriksson laukoi lukemiksi 6-3, ja viimeisellä kympillä uumajalaiset herkuttelivat vielä viisi maalia lisää. Ero oli tänään selvä myös laukauksissa, sillä Classicin maalissa Jonna Mäkihonko ja päätöserään tolppien väliin juossut Senja Keskitalo torjuivat yhteensä 49 kutia IKSUn maalivahdin puuttuessa peliin 14 kertaa.

Salibandya, Latvia
Seurajoukkueiden EuroFloorball Cup
Miehet, Valmiera

SSV, Helsinki - Team Århus Floorball, Tanska 7-2 (1-1, 4-0, 2-1)

1. erä: 3.38 Johan Åhlberg (Christoffer Kyk) 0-1, 17.24 Rein Kivi (Petri Raitala) 1-1.
2. erä: 27.17 Kivi (Pasi Halonen) 2-1 yv, 29.41 Kivi (Kuitunen) 3-1, 33.45 Petri Halonen 4-1, 37.39 Aaron Fagerholm (Petri Halonen) 5-1.
3. erä: 41.57 Anders Kristensen (Henrik Engelsen) 5-2, 48.18 Niklas Strömsten (Kare Westerlund) 6-2, 54.10 Raitala (Strömsten) 7-2.

Torjunnat:
Jesse Johnsson SSV 3+5+6=14,
Preben Poulsen Team Århus 3+8+5=16.

Jäähyt: SSV 2 min, Team Århus 2 min.

Yleisöä: 61.

Naiset, Koceni
IKSU, Ruotsi - Classic, Tampere 11-3 (4-1, 1-2, 6-0)

1. erä: 6.37 Therese Andersson (Josefina Eiremo) 1-0, 9.42 Minna Korhonen (Nina Rantala) 1-1, 10.16 Cassandra Edberg (Namita Andersson) 2-1, 10.36 Therese Andersson (Jenny Gustafsson) 3-1, 11.20 Therese Andersson (Frida Eriksson) 4-1.
2. erä: 22.33 Rantala (Tiia Raitanen) 4-2, 33.11 Katri Luomaniemi (Rantala) 4-3 yv, 37.50 Frida Norström (Victoria Wikström) 5-3.
3. erä: 43.41 Malin Eriksson (Emelie Wibron) 6-3, 51.06 Victoria Wikström (Malin Eriksson) 7-3, 51.20 Iza Rydfjäll (Namita Andersson) 8-3, 53.15 Therese Andersson 9-3, 54.23 Frida Eriksson (Wibron) 10-3, 57.31 Rydfjäll (Norström) 11-3.

Torjunnat:
Malin Alfredsson IKSU 6+5+3=14,
Jonna Mäkihonko Classic 17+12+(0)=29,
Senja Keskitalo Classic (0)+(0)+20=20 (vaihto 40.00)

Ottelut kaudella 2010-2011

Mirva Naava siirtyy ÅIF-ottelun jälkeen loppukaudeksi ulkomaille - Anni Kettunen sopimukseen

EräViikinkien naisten F-liigajoukkueessa nähdään pelaajaliikennettä, kun pitkään seurassa pelannut Mirva Naava siirtyy perjantain ÅIF-ottelun jälkeen loppukaudeksi ulkomaille pelaamaan. Samalla EräViikingit on tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen Anni Kettusen kanssa.

EräViikingit jatkosopimukseen kahden oman kasvattinsa kanssa

EräViikingit on solminut vuoden mittaiset jatkosopimukset omien kasvattiensa Perttu Järvisen ja Joonatan Lindholmin kanssa.

EräViikingit on irtisanonut päävalmentaja Markus Huhtimon sopimuksen

Uutena päävalmentajana aloittaa välittömästi Ville Turunen, joka on toiminut aiemmin juniorivalmentajana EräViikingeissä.

EräViikinkien liigajoukkueella 29 sopimuspelaajaa

EräViikinkien miesten liigajoukkueen runko säilyy pitkälti päättyneestä kaudesta. Uusina kasvoina ryhmään liittyy paluumuuttaja Marko Juselius sekä nuori tähtipelaaja Oliver Sillanpää. Sakari Pulkkinen täydentää maalivahtikolmikon ja lupaavat Daniel ja Benjamin Tenhonen solmivat liigasopimukset.

Kivinen ja Syrjälä takaisin M-Teamiin

Saksan Bundesliigan pistepörssin voittaja Juho Kivinen ja kymmenenneksi sijoittunut tutkaparinsa Max Syrjälä palaavat M-Teamin edustusjoukkueeseen.

Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä

Hyökkääjä Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä. Puskan pelaajasopimus on purettu yhteisymmärryksessä.