Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Naisille vieraaksi Forssan Alku

 
Naisille vieraaksi Forssan Alku

Ensi keskiviikkona 20.10. ToPo pelaa neljännen SM-sarja ottelunsa. Vieraakseen naiset saavat Veikko Tannin valmennettavan Forssan Alun (FoA). Viime kauteen verrattuna Forssan joukkue on muuttunut täysin, lukuunottamatta Juta Jahiloa ja Minna Johtoa.

Forssan kausi on alkanut lupaavasti kahdella voitolla ja yhdellä tappiolla. Joukkue osoittautui vahvemmaksi Honsua ja PeKaa vastaan, mutta ei kyennyt pitelemään viime vuoden mestaria Lappeenrannan Catzia pienemmissä lukemissa. Viime kaudella Forssa sijoittui viidenneksi. Tänä vuonna tavoitteina ovat ensin pudotuspelit ja sitten välierät, eli mitalista taistellaan.

Forssan alun kiveäkin kovempi sentteri Minna Sten kertoo kaiken kaikkiaan olevansa tyytyväinen kauden alkuun.

”Kausi alkanut ihan hyvin, Lappeenrannan peliä lukuunottamatta. Viime lauantaina tuli hieno jatkoaikavoitto ja fiilikset ovat korkealla joukkueessa.”

Forssan joukkue on tällä kaudella melkein kokonaan uusiutunut, joten yhteen pelaaminen ei ole vielä sitä, mitä odotetaan.

”Päivä päivältä aletaan löytää toisiamme ja oppimaan toistemme tapoja. ToPon ottelusta odotamme kovaa korinalusvääntöä ja kahta pistettä lähdetään hakemaan” Sten kuvailee keskiviikon kohtaamista.

ToPon Naiset ovat aloittaneet kauden vahvasti eikä tappioita ole kertynyt ollenkaan. Sanomattakin selvää, että kausi on vasta aluillaan ja kuten koripallossa usein huomaa, moni asia voi muuttua nopeasti.

Tähän mennessä naisilla on voitot takanaan Espoo Teamista, Keravan Energiasta, ja Jyväskylän Honsusta. ToPon joukkue nousi SM-sarjaan vasta tällä kaudella, mutta on jo osoittanut, kolme kertaa, kuuluvansa sarjaan muiden joukkueiden tavoin.

ToPon kokoonpano ei ikä-haarukan suhteen ole sarjan kokeneinta, mutta laatu ehdottomasti korvaa määrän. Taru Tuukkasen ja Alli Arpen pelivuosien opit yhdistettynä nuorempien pelaajien innokkuuteen ja nopeaan pelitempoon on tähän asti toiminut kiitettävästi.

ToPon valmentaja Mikko Kurki on nähnyt FoA:n pelejä ja tietää, mitä odottaa.

"Alulla on erittäin vahva viisikko, joka pelaa isot minuutit. Forssa on kookas ja taitava joukkue ja jatkoaikavoitto PeKasta varmasti lisäsi joukkueen itseluottamusta", Kurki sanelee.

Kurki kuitenkin uskoo oman joukkueensa tekemiseen.

"Meidän täytyy parantaa Honsu pelistä, mutta tämäkin matsi on täysin voitettavissa."

Lauantain pelin lehdistötilaisuudessa liikkui huhuja Forssan mahdollisesta tulevasta yllätys-pelaajasta, joten saa nähdä onko keskiviikon kokoonpano jo erinäköinen.

"Tulee uusi pelaaja tai ei, Forssa on joukkue, joka ei luovuta vaan taistelee loppuun saakka, kuten PeKa pelistä huomattiin. Varmasti yltää mitaleille", Kurki viimeistelee.

Tämä on ottelu, jota et halua jättää väliin!
Saavu paikalle: ToPo – FoA keskiviikkona 20.10. kello 18:30 Töölön Kisahallissa.

ToPon tiedotteesta / UrheiluHelsinki


Takaisin edelliselle sivulle


Torpan Pojat - logo

ToPo - 2010-2011 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutMarcus Capers Torpan Poikien uusi vahvistus

Marcus Capers Torpan Poikien uusi vahvistus

Torpan Pojat on solminut pelaajasopimuksen Marcus Capersin kanssa.

Lue lisää
Torpan Pojille kaksi uutta vahvistusta

Torpan Pojille kaksi uutta vahvistusta

Torpan Pojat on solminut kaksi uutta pelaajasopimusta.

Lue lisää
ToPolle paikka miesten I divisioona A:ssa

ToPolle paikka miesten I divisioona A:ssa

Suomen Koripalloliiton liittohallitus on myöntänyt helsinkiläiselle ToPo Juniorit ry:lle paikan miesten I divisioona A:ssa pelikaudelle 2012/13.

Lue lisää
Mihailo Pavicevic ToPon päävalmentajaksi

Mihailo Pavicevic ToPon päävalmentajaksi

Valmentajana viisi Suomen mestaruutta saavuttanut montenegrolainen Mihailo Pavicevic, 54, luotsaa helsinkiläisseura Torpan Poikia ensi kaudella Korisliigassa.

Lue lisää
Torpalle huippuvahvistus kivikovasta VTB - liigasta

Torpalle huippuvahvistus kivikovasta VTB - liigasta

Torpan Pojat on solminut loppukauden mittaisen sopimuksen amerikkalaispelaaja Justin Hawkinsin kanssa.

Lue lisää
ToPo:lle tappio Kauhajoella

ToPo:lle tappio Kauhajoella

Ilman kuumesairaita Carl Lindbomia ja Jarkko Kyllöstä matkassa ollut ToPo lähti otteluun poissaoloista huolimatta positiivisin mielin.

Lue lisää