Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Voima voitti Säkylän puhtaasti 3-0

 
Voima voitti Säkylän puhtaasti 3-0

Voiman miesten pistetili aukesi näytöstyyliin, kun nousijajoukkue Säkylän Urheilijat kaatui kotona 3-0 (25-19, 25-13, 25-14).

Voima pelasi koko ottelun seitsikolla Teemu Haapala - Rami Ahola - Panu Castren - Ville Savolainen - Henri Hurtamo - Marko Ovaska ja liberona Harri Niemi. Marko oli levännyt riittävästi kesän kiertueen jälkeen ja liittyi joukkueeseemme sopivasti juuri, kun Tero Leikas oli kipeänä. Marko pelasi loistavasti niinkuin muukin joukkue.

Voittajasta ei ollut epäselvyyttä pelkästään jo sen takia, että Säkylän vuosikymmentä nuorempi joukkue teki suuren määrän syöttö- ja hyökkäysvirheitä. Lisäksi heidän torjuntansa oli ehkä ykkössarjan heikointa. Varsinkin keskelle sai Teemu työntää vapaasti passia ilman, että Säkylä vaihtoi torjuntataktiikkaansa millään tavalla. Keskimiehet kiittävät, harvoin saa niin paljon passeja.

Passeja tuli keskelle senkin takia, että vastaanotto toimi erinomaisesti. Parhaana palkitun Harri Niemen vastaanottoprosentti oli huimat 93%. Yhtä hyvin parhaana olisi voinut palkita Teemun, jonka mielikuvituksellinen peli pyöri loistavasti.

Seuraavaksi pidetään taukoa pari viikkoa ja sarja jatkuu kotiottelulla Korson Vetoa vastaan. Vastus on edellistä huomattavasti kovempi, joten yleisön kannustusta tarvitaan. Tervetuloa Laajasalon palloiluhallille lauantaina 6.11. klo 16:30!

Ohessa jälleen tilastojen yhteenvetosivu. Tilaston sekavuudesta on tullut palautetta. Taulukkoa ei pysty muokkaamaan, mutta tässä joitakin vinkkejä sen lukemiseen.
Alalaidan Yhteenveto-taulukko, jossa on violetti otsikkorivi, kertoo yleisimmin keskustelun aiheena olevat faktat:
- Vast.otto+% on vastaanottoprosentti, eli kuinka monta prosenttia ko. pelaajan vastaanotoista on päätynyt passarille siten, että keskihyökkäys on mahdollinen
- Hyökkäys+% kertoo, montako prosenttia ko. pelaajan hyökkäyksistä on tuottanut pisteen omalle joukkueelle, Rami 85,7% !
- +/- on "tehdyt pisteet miinus vastustajalle virheellä annetut pisteet"
- +pisteet kertoo tehtyjen pisteiden kokonaislukumäärän

Voiman tiedotteesta / UrheiluHelsinki


Takaisin edelliselle sivulle


Laajasalon Voima - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKehoe ja Burdine tammikuun pelaajat Mestaruusliigassa

Kehoe ja Burdine tammikuun pelaajat Mestaruusliigassa

Tappiottoman Kokkolan Tiikereiden passari Steven Kehoe ja naistenliigakakkosen HPK:n yleispelaaja Keao Burdine on valittu lentopallon Mestaruusliigan tammikuun Kuukauden pelaajiksi.

Lue lisää
Kärkipari vastakkain miesten Suomen Cupissa

Kärkipari vastakkain miesten Suomen Cupissa

Miesten lentopallon Suomen Cupin välieräparien arpa oli oikukas. Se heitti Hämeenlinnassa tapahtuneessa arvonnassa vastakkain liigan kärkikaksikon Kokkolan Tiikerit ja VaLePan.

Lue lisää
Esko ja Jokinen marraskuun pelaajat Mestaruusliigassa

Esko ja Jokinen marraskuun pelaajat Mestaruusliigassa

Marraskuun pelaajiksi lentopallon Mestaruusliigassa on valittu VaLePan passari Antti Esko ja LP Viestin keskitorjuja Kaisa Jokinen.

Lue lisää
Pasi Sydänlammi valittiin Lentopalloliiton puheenjohtajaksi

Pasi Sydänlammi valittiin Lentopalloliiton puheenjohtajaksi

Lentopalloliiton uudeksi puheenjohtajaksi valittiin sunnuntaina Tampereella yksimielisesti Pasi Sydänlammi Seinäjoelta.

Lue lisää
Lentopallo saa upeasti lisää näkyvyyttä MTV:n tarjonnassa

Lentopallo saa upeasti lisää näkyvyyttä MTV:n tarjonnassa

Lentopallo saa lauantaina alkavalla Mestaruusliigan sarjakaudella upeasti lisää näkyvyyttä MTV:n tarjonnassa.

Lue lisää
Lentisliigassa kolminkertainen runkosarja ensi kaudella

Lentisliigassa kolminkertainen runkosarja ensi kaudella

Lentopallon miesten Mestaruusliigassa pelataan ensi kaudella kolminkertainen runkosarja, mikä tarkoittaa kullekin 12 liigajoukkueelle 33 peliä runkosarjassa.

Lue lisää