Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Sunnuntaina lohkoykkönen edustuksen vieraaksi

 
Sunnuntaina lohkoykkönen edustuksen vieraaksi

Miesten edustusjoukkue kohtaa ensimmäisen kierroksen viimeisessä ottelussa länsilohkoa koko syksyn hallinneen Blue Foxin. Ottelusta on tulossa huippujännittävä, sillä miehet eivät ole vielä menettäneet kertaakaan pisteitä kotihallissaan, mutta myöskään Blue Fox ei ole hävinnyt yhtään pelaamaansa vieraspeliä. Jomman kumman joukkueen taika saa ensimmäisen särön sunnuntaina, kun länsilohkon kärkijoukkueet testaavat toistensa taidot.

Viime viikolla edustus pelasi kaksi ottelua, kun joukkue haki ensin perjantaina pisteet Lohjalta ja päätti viikon kotivoittoon. Ennen sunnuntain ottelua joukkue kävi läpi pelitaktiikkaa vaihto kerrallaan kentittäin ja enää päävalmentaja Mikko Laurikaisen mukaan yhdellekään pelaajalle ei voi olla epäselvää, miten kentällä on tarkoitus toimia.

Sunnuntain pelin jälkeen valmennus löysi parannettavaa viimeistelyssä, sillä joukkueen lukuisista maalipaikoista vain kuudessa viimeistely onnistui. Lisäksi Laurikainen haluaa painottaa syöttöpeliin keskittymistä.

-Perussyöttämisessä meillä on paljon parannettavaa. Syötöistä pitää saada laadukkaampia, pallon pitää kulkea lavasta lapaan ja mielellään hieman kovempaa kuin tällä hetkellä. Tämän asian kanssa tehdään päivittäin töitä. Nyt kun ei ole pelitavallisia ongelmia tai epäselvyyksiä, niin uskon, että syöttöpelikin paranee.

Blue Fox on tällä hetkellä sarjan kovin joukkue, sillä kahdeksasta pelistään se on voittanut seitsemän ja vain Indians on onnistunut ryöstämään yhden pisteen sarjajohtajalta. Koko sarjan pistepörssin ykköspysyy löytyy Blue Foxista ja joukkueen maaliero +26 kertoo hyvästä viimeistelystä ja äärimmäisen kovasta puolustusasenteesta.

-Jos ei ole hävinnyt peliäkään tässä vaiheessa, niin on päivän selvää, että sieltä on tulossa kova jengi vastaan. Blue Foxilla on tehokas ylivoima, joten meidän pitää pysyä boksista poissa. Jos otetaan sama määrä jäähyjä kuin Woodcutters-pelissä, niin noutaja tulee tällä kertaa varmasti. En tosin allekirjoita ihan jokaista jäähyä, jotka edellisessä pelissä vihellettiin.

Erikoistilanteissa miehet ovat onnistuneet alivoimalla kaikista parhaiten. Joukkue on alivoimatilaston kärjessä lähes uskomattomalla prosentilla, sillä joukkue on tehnyt alivoimalla kaksi maalia ja päästänyt vain yhden. Ylivoimalla joukkueen suoritukset ovat ailahdelleet pelistä toiseen, mutta Laurikainen on luottavainen, että tilanteen tullen myös ylivoima osataan hyödyntää.

-Alivoima on ollut todella hyvää. Taidetaan olla plussalla eli on tehty alivoimalla enemmän kuin päästetty. Ylivoimalla meillä on ollut tontteja, mutta viimeistelyssä on vielä parannettavaa.

Sunnuntain kohtaaminen päättää molempien joukkueiden osalta ensimmäisen kierroksen. Joukkueet saavat valmistautua peliin rauhassa, sillä ottelu on molemmille viikon ainoa ja sunnuntain jälkeen alkaa kahden viikon ottelutauko.

-Päästään periaatteessa samoista lähtökohdista sunnuntain peliin, kaverilla tosin bussimatka takana, mutta muuten kumpikin on saanut rauhassa keskittyä peliin. Kentällä ei tarvitse yhtään säästellä, sillä ottelun jälkeen alkaa joukkueilla vajaan kahden viikon tauko peleistä.

-Länsilohkon tähän asti kauden kovin peli tullaan näkemään sunnuntaina. Nyt onkin hyvä sauma tulla katsomaan, millä tasolla joukkueiden tekeminen on ensimmäisen kierroksen päättävässä kärkiottelussa.

Sunnuntaina 31.10. klo 18.30 M-Team – Blue Fox

M-Teamin (Sofia Rancken) tiedotteesta / UrheiluHelsinki


Takaisin edelliselle sivulle


Helsingin M-Team ry - logo

Helsingin M-Team - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Mirva Naava siirtyy ÅIF-ottelun jälkeen loppukaudeksi ulkomaille - Anni Kettunen sopimukseen

Mirva Naava siirtyy ÅIF-ottelun jälkeen loppukaudeksi ulkomaille - Anni Kettunen sopimukseen

EräViikinkien naisten F-liigajoukkueessa nähdään pelaajaliikennettä, kun pitkään seurassa pelannut Mirva Naava siirtyy perjantain ÅIF-ottelun jälkeen loppukaudeksi ulkomaille pelaamaan. Samalla EräViikingit on tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen Anni Kettusen kanssa.

Lue lisää
EräViikingit jatkosopimukseen kahden oman kasvattinsa kanssa

EräViikingit jatkosopimukseen kahden oman kasvattinsa kanssa

EräViikingit on solminut vuoden mittaiset jatkosopimukset omien kasvattiensa Perttu Järvisen ja Joonatan Lindholmin kanssa.

Lue lisää
EräViikingit on irtisanonut päävalmentaja Markus Huhtimon sopimuksen

EräViikingit on irtisanonut päävalmentaja Markus Huhtimon sopimuksen

Uutena päävalmentajana aloittaa välittömästi Ville Turunen, joka on toiminut aiemmin juniorivalmentajana EräViikingeissä.

Lue lisää
EräViikinkien liigajoukkueella 29 sopimuspelaajaa

EräViikinkien liigajoukkueella 29 sopimuspelaajaa

EräViikinkien miesten liigajoukkueen runko säilyy pitkälti päättyneestä kaudesta. Uusina kasvoina ryhmään liittyy paluumuuttaja Marko Juselius sekä nuori tähtipelaaja Oliver Sillanpää. Sakari Pulkkinen täydentää maalivahtikolmikon ja lupaavat Daniel ja Benjamin Tenhonen solmivat liigasopimukset.

Lue lisää
Kivinen ja Syrjälä takaisin M-Teamiin

Kivinen ja Syrjälä takaisin M-Teamiin

Saksan Bundesliigan pistepörssin voittaja Juho Kivinen ja kymmenenneksi sijoittunut tutkaparinsa Max Syrjälä palaavat M-Teamin edustusjoukkueeseen.

Lue lisää
Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä

Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä

Hyökkääjä Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä. Puskan pelaajasopimus on purettu yhteisymmärryksessä.

Lue lisää