Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Naiset ja A-Tytöt Kisiksellä lauantaina

 
Naiset ja A-Tytöt Kisiksellä lauantaina

Ensi lauantaina kannattaa olla Töölön Kisahallilla, sillä luvassa on jännittäviä hetkiä naiskoripallon parissa. ToPon Naiset saavat vieraakseen Äänekosken Huiman kello 15:00 ja heti perään ToPon A-Tytöt pelaavat samalla parketilla Muuramen Urheilijoita vastaan kello 17:10.

ToPon Naisten kausi alkoi lupaavasti kolmella voitolla, mutta kahdesta viimeisestä ottelusta FoA:a ja PeKaa vastaan naiset ovat kärsineet tappiot.
ToPo on sarjassa tällä hetkellä neljäntenä heti FoA:n jälkeen. Sarjan toisena on viime lauantaina kohdattu PeKa ja johtoasemaa pitää Lappeerannan Catz. Huima on sijoittunut viidenneksi ja heille on kertynyt voittoja ja tappioita saman verran kuin ToPon Naisille (3/2), joten lauantain ottelussa tullaan varmasti näkemään jännittävää taistelua.

Huiman päävalmentaja Mervi Nurmi painottaa Tuukkasen ja Mossin pysäyttämisen merkitystä ja lähtee otteluun positiivisin mielin.
”Voittoa lähdetään aina metsästämään, katsotaan miten lauantaina käy”, Nurmi toteaa.
Molemmat joukkueet saavat nyt melkein viikon aikaa harjoitella ja valmistautua lauantain koitokseen. ToPon päävalmentaja Mikko Kurki lähtee myös otteluun luottavaisin mielin, vaikka kaksi viimeistä ottelua eivät päättyneet halutulla tavalla. Viikon aikana ehtii korjata ja kerrata asioita, jotta joukkueena saa tavoiteltavaa kehitystä aikaan.

Tämä on ensimmäinen kerta kun kyseiset joukkueet kohtaavat toisensa tällä kaudella ja sarjapisteiden ollessa tasan, jäämme jännityksellä odottamaan kumpi joukkue vie pisteet kotiin lauantaina.

Heti Naisten otelun jälkeen on vuorossa nuoremmat ToPolaiset.
ToPon A-Tytöt ottavat mittaa Tuomas Ojan valmennettavista Muuramen Urheilijoista.

Tyttöjen kausi on käynnistynyt hienosti kahdella voitolla Orimattilan Jymystä sekä Turun Riennosta. Joukkueen valmentaja Santtu Koskinen odottaa Muuramen Urheilijoista kovaa vastusta.
”Muuramella ovat Anni ja Katleena Kärkkäinen, jotka pelaavat myös naisten SM-sarjaa. Se kertoo jo jotain joukkueen tasosta” Koskinen kertoo.
Myös ToPon joukkueella on tyttöjä naisten sarjassa, joten heistä varmasti nähdään yksi tai kaksi myös A-tyttöjen ottelussa.
Koskinen painottaa puolustuksen merkitystä ennen kaikkea.
”Lähdemme puolustuspäästä liikkeelle, eiköhän se hyökkäys sieltä tule niin kuin on tähänkin asti tapahtunut.”

ToPon paras keskiarvoltaan pisteissä ja levypalloissa on tähän asti ollut 17-vuotias Noora Lakaniemi 11.5 pisteellä ja 7.0 levypallolla ottelua kohden.

ToPon tiedotteesta / UrheiluHelsinki


Takaisin edelliselle sivulle


Torpan Pojat - logo

ToPo - 2010-2011 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutMarcus Capers Torpan Poikien uusi vahvistus

Marcus Capers Torpan Poikien uusi vahvistus

Torpan Pojat on solminut pelaajasopimuksen Marcus Capersin kanssa.

Lue lisää
Torpan Pojille kaksi uutta vahvistusta

Torpan Pojille kaksi uutta vahvistusta

Torpan Pojat on solminut kaksi uutta pelaajasopimusta.

Lue lisää
ToPolle paikka miesten I divisioona A:ssa

ToPolle paikka miesten I divisioona A:ssa

Suomen Koripalloliiton liittohallitus on myöntänyt helsinkiläiselle ToPo Juniorit ry:lle paikan miesten I divisioona A:ssa pelikaudelle 2012/13.

Lue lisää
Mihailo Pavicevic ToPon päävalmentajaksi

Mihailo Pavicevic ToPon päävalmentajaksi

Valmentajana viisi Suomen mestaruutta saavuttanut montenegrolainen Mihailo Pavicevic, 54, luotsaa helsinkiläisseura Torpan Poikia ensi kaudella Korisliigassa.

Lue lisää
Torpalle huippuvahvistus kivikovasta VTB - liigasta

Torpalle huippuvahvistus kivikovasta VTB - liigasta

Torpan Pojat on solminut loppukauden mittaisen sopimuksen amerikkalaispelaaja Justin Hawkinsin kanssa.

Lue lisää
ToPo:lle tappio Kauhajoella

ToPo:lle tappio Kauhajoella

Ilman kuumesairaita Carl Lindbomia ja Jarkko Kyllöstä matkassa ollut ToPo lähti otteluun poissaoloista huolimatta positiivisin mielin.

Lue lisää