Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Edustus taisteli lohkon piikkipaikan itselleen 5-2 kotivoitolla

 
Edustus taisteli lohkon piikkipaikan itselleen 5-2 kotivoitolla

Miesten edustusjoukkue kohtasi sunnuntai-iltana tappiottomasti sarjan kahdeksan ensimmäistä peliä pelanneen Blue Foxin. Vierasjoukkue antoi Rusalla hyvän vastuksen, mutta edustus piti kuitenkin isännän otteella sarjapisteet Helsingissä ja näin ollen Blue Fox sai lähteä paluumatkalle 5-2 tappio niskassaan. Ensimmäinen kierros länsilohkon joukkueita vastaan on nyt pelattu ja miehet pääsevät kahden viikon ottelutauolle sarjan kärkisijalta.

M-TEAM – BLUE FOX 5-2 (2-0,1-1,2-1)

Ottelun alussa ei ole tietoakaan kyttäilystä vaan molemmat joukkueet painavat palloa hyökkäysalueelle aina paikan tullen ja maalivahdit osallistuvat aktiivisesti peliin. Ottelun avausosuma syntyy ajassa 6.25, kun Grönlund pistää pallon torjunnasta sisään. Pian miehet pääsevät kokeilemaan ylivoimaa, mutta vedot karkaavat kauas takaverkkoihin. Erän puolivälissä vieraat ottavat toisen kakkosen turhasta hyökkäyspään tilanteesta ja miehet pääsevät jälleen ylivoimalle. Grönlund onnistuu ensin korkealla mailalla eikä maalia hyväksytä, mutta pian Puranen pelaa pallon maalille ja muutaman yrityksen jälkeen Grönlund tuikkaa pallon sallitusti maaliin. Tilanne 2-0 ajassa 12.21.

Miesten toista maalia seuranneesta aloituksesta Blue Foxille siunaantuu tuhannen taalan paikka, mutta veto karkaa metritolkulla ohi. Illan kolmaskin kakkonen vihelletään vieraille ja miehet kolisuttavat tolppia ylivoimalla. Liian innokas ylivoimapelaaminen kostautuu samalla hetkellä, kun kaveri pääsee jäähyltä. Heltimoinen joutuu rikkomaan rankkarin arvoisesti yksinläpitilanteessa ja vieraille tarjotaan mahdollisuus tulla peliin mukaan. Lesch pelastaa varmalta näyttäneen maalin venyttäen oikean kämmennen pallon eteen. Miehet selvittävät Heltimoisen kakkosen ja ensimmäiselle erätauolle päästään 2-0 tilanteessa.

Toisessa erässä molemmat onnistuvat kertaalleen

Toisen erän ensimmäisellä minuutilla Heltimoinen vihelletään jälleen kakkoselle ja toista tarjottua tilaisuutta vieraat eivät jätä hyödyntämättä. Muutama hyvä syöttö, joiden päätteeksi matala laukaus maskin takaa yllättää Leschin ja tilanteeksi kaventuu 2-1. Seuraavissa vaihdoissa vieraat olisivat paremmalla viimeistelyllä kääntäneet ottelun edukseen, mutta pallo kilisee rautoihin ja yksinläpitilanteet päätyvät kauas miesten maalista. Sen sijaan ajassa 25.29 Lundström tarjoilee Itkoselle sektoriin ja miesten sisäisen pörssin johdossa majaileva Itkonen täräyttää miehet 3-1 johtoon.

Toisessa erässä ei nähdä enempää maaleja, sillä Reunamäki kilauttaa vain tolppaan ja Malisen jäähyn aikana edustus puolustaa asenteella. Toiselle erätauolle mennään 3-1 tilanteessa.

Kolmannessa erässä turhia jäähyjä, mutta oma peli kestää loppuun asti

Otteluennakossa painotettiin, että boksista pitää pysyä poissa, sillä vieraiden ylivoima tiedettiin kovaksi. Ajassa 44.34 Aro ottaa miesten kolmannen jäähyn ottelussa ja vieraille tarjotaan mahdollisuutta kavennukseen ylivoimalla. Blue Fox käyttää lähes koko kaksi minuuttisen ennen kuin viimein onnistuu, kun miehet eivät saa toimitettua palloa pois oman maalin edustalta. Tilanne 3-2 ajassa 46.17.

Vieraat hakevat vimmatusti tasoitusta, mutta miesten puolustus kestää ja Lesch pelaa jälleen vahvasti maalilla. Miehet kuittaavat itselleen kahden maalin johtoaseman erän puolivälissä, kun Reunamäki toimittaa pallon puolustuksesta vieraiden maalille. Jousi ohjaa pallon sisään ja tekee hienot tuuletukset kaupan päälle.

Vieraat käyttävät aikalisänsä ajassa 55.30. Pian miehille todella turha jäähy ja kaverille jälleen mahdollisuus ylivoimaan. Edustus jaksaa punnertaa koko alivoiman ja jäähyn päättyessä Aro karkaa aitiosta yksinläpi kuitaten oman virheensä kerrassaan hienolla maalilla, syöttäjänä Åsten. Aron maali jää ottelun viimeiseksi ja sarjapisteet edustukselle 5-2 voitolla.

Miehistä parhaana palkittiin kaksi maalia viimeistellyt Michael Grönlund.

Miesten edustusjoukkueen päävalmentaja Mikko Laurikainen oli tyytyväinen otteluun, sillä Blue Fox tarjosi kauden tähän mennessä kovatasoisimman testin ja joukkue selvitytyi siitä vähintäänkin kohtuullisella arvosanalla.

-Nuorelle joukkueelle iso peli. Jännitystä näkyi, mutta ei annettu sen pilata omaa tekemistä. Ollaan pelattu pelillisesti parempiakin pelejä tällä kaudella, mutta vastustaja oli tänään ehdottomasti kovin, mitä tällä kaudella on ollut.

Ottelussa nähtiin muutamia isojakin virheitä, mutta vieraat eivät onnistuneet viimeistelemään varmoistakaan paikoista. Laurikainen on kuitenkin tyytyväinen, että joukkueen viisikkopeli parani ottelun edetessä.

-Kokemattomuuden piikkiin laitan osan virheistä, mitä tehtiin. Äärimmäisen hyvä taisteluvoitto joukkueelta. Pumpattiin alivoimalla hyvin ja loppua kohden parannettiin joukkueena pelaamista. Pisteistä saadaan kiittää pitkälti myös maalivahti Leschiä sekä osin kaverin huonoa viimeistelyäkin.

-Tämä oli kauden ensimmäinen kova peli ja vastattiin haasteeseen hyvin. On kuitenkin selvää, että tämä taso, mitä tänään esitettiin, ei tule riittämään itälohkon kärkijoukkueita, kuten NST:tä, vastaan.

Seuraavat sarjapelit:
Lauantaina 13.11. klo 18.30 M-Team – NST
Sunnuntaina 14.11. klo 19.30 M-Team – SC Kaneetti

M-Teamin (Sofia Rancken) tiedotteesta / UrheiluHelsinki


Takaisin edelliselle sivulle


Helsingin M-Team ry - logo

Helsingin M-Team - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Mirva Naava siirtyy ÅIF-ottelun jälkeen loppukaudeksi ulkomaille - Anni Kettunen sopimukseen

Mirva Naava siirtyy ÅIF-ottelun jälkeen loppukaudeksi ulkomaille - Anni Kettunen sopimukseen

EräViikinkien naisten F-liigajoukkueessa nähdään pelaajaliikennettä, kun pitkään seurassa pelannut Mirva Naava siirtyy perjantain ÅIF-ottelun jälkeen loppukaudeksi ulkomaille pelaamaan. Samalla EräViikingit on tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen Anni Kettusen kanssa.

Lue lisää
EräViikingit jatkosopimukseen kahden oman kasvattinsa kanssa

EräViikingit jatkosopimukseen kahden oman kasvattinsa kanssa

EräViikingit on solminut vuoden mittaiset jatkosopimukset omien kasvattiensa Perttu Järvisen ja Joonatan Lindholmin kanssa.

Lue lisää
EräViikingit on irtisanonut päävalmentaja Markus Huhtimon sopimuksen

EräViikingit on irtisanonut päävalmentaja Markus Huhtimon sopimuksen

Uutena päävalmentajana aloittaa välittömästi Ville Turunen, joka on toiminut aiemmin juniorivalmentajana EräViikingeissä.

Lue lisää
EräViikinkien liigajoukkueella 29 sopimuspelaajaa

EräViikinkien liigajoukkueella 29 sopimuspelaajaa

EräViikinkien miesten liigajoukkueen runko säilyy pitkälti päättyneestä kaudesta. Uusina kasvoina ryhmään liittyy paluumuuttaja Marko Juselius sekä nuori tähtipelaaja Oliver Sillanpää. Sakari Pulkkinen täydentää maalivahtikolmikon ja lupaavat Daniel ja Benjamin Tenhonen solmivat liigasopimukset.

Lue lisää
Kivinen ja Syrjälä takaisin M-Teamiin

Kivinen ja Syrjälä takaisin M-Teamiin

Saksan Bundesliigan pistepörssin voittaja Juho Kivinen ja kymmenenneksi sijoittunut tutkaparinsa Max Syrjälä palaavat M-Teamin edustusjoukkueeseen.

Lue lisää
Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä

Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä

Hyökkääjä Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä. Puskan pelaajasopimus on purettu yhteisymmärryksessä.

Lue lisää