Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

ToPolle vieraaksi Keravan Energia Team

 
ToPolle vieraaksi Keravan Energia Team

Naisten kotiottelu keskiviikkona: vuorossa Keravan Energia Team.

ToPon Naisten viikonloppu kului suurimmaksi osaksi tien päällä. Perjantaina naiset lähtivät Nokialle ensimmäiseen Suomen Cup-peliinsä, jossa vastassa oli BC Nokia. Matkaväsymys ei naisia hidastanu ollenkaan ja ToPo ottikin pisteiltään kauden suurimman voittonsa 51-103. Lauantaina pidettiin välipäivä ja illan harjoituksissa ruvettiin keskittymään seuraavan päivän otteluun viime vuoden mestari Lappeenrannan Catzia vastaan vieraissa. Ottelun tasaisen väännön jälkeen Hensinkiläiset joutuivat tällä kertaa tunnustamaan Catzin vahvemmiksi kissojen ottaessa voiton 64-55.
Sarjassa ToPon Naiset hienosta kauden alusta huolimatta ovat kuudennella sijalla (3/4).

Keravan Energia Teamin kausi on lähtenyt käyntiin hieman takkuillen. Hilpi Savikon luotsaama Kerava on sarjassa viimeisenä (0/7). Viimeisin tappio tuli Jyväskylän Honsua vastaan sunnuntaina Honsun voittaessa vieraissa 59-71.
Kuten monet joukkueet sarjassa, Keravakin on vaihdellut kokoonpanoaan. Tuorein hankinta on 185-senttimetrinen sekä Kroatian- ettäYhdysvaltojen passeilla kulkeva Lisa Karcic. Karcicilla on ikää 23 vuotta ja hän viihtyy parhaiten pelipaikoilla 3-5. Karcic korvaa Keravan aikaisemman vahvistuksen Ree Brownen, jonka sopimusta ei enää jatkettu koeajan päättymisen jälkeen.

Keravan Energia Teamin päävalmentaja Hilpi Savikko hankalasta kauden alusta huolimatta odottaa keskiviikon ottelua positiivisin mielin.

”Kärsivällisyyttä tämä tietysti vaatii, mutta hiljaa hyvä tulee. Uusi vahvistus joukkueessa hidastaa tekemistä, koska harjoitukset ovat lähinnä kuvioiden opettelua ja hiomista, mutta pakko ne on käydä läpi.”

Tällä kaudella Kerava on kärsinyt ajoittain pelaajien puutteesta harjoituksissa
”Jos ei pääse harjoittelemaan 5 vs 5 niin kyllähän se peleissä tulee näkymään jollain tapaa”, Savikko jatkaa.
”Tuukkanen ja Pavlovskaya tuovat rutkasti pituutta korin alle, mikä on haaste sinänsä meidän joukkueelle.”

ToPon päävalmentaja Mikko Kurki kommentoi Keravan uutta vahvistusta.
”Kuulin, että Karcic on pitkälti monipuolinen yleispelaaja ja varmasti tulee olemaan isossa roolissa Keravalla.”

Joukkueena Keravan kausi ei ole alkanut kovin kummoisesti, mutta kuten muidenkin joukkueiden sarjassa, Keravan peli tulee kehittymään mitä pidemmälle mennään.

”Kerava on joukkueena kokeneempi kuin me ja varmasti ovat petraamassa peliään, mutta toivottavasti eivät riittävästi. Viime ottelu heitä vastaan päätyi meidän voittoon, joten samaa tulosta lähdetään hakemaan."

ToPo – Keravan Energia Team ottelu pelataan keskiviikkona 10.11.2010 kello 18:30 Töölön Kisahallilla. Tule paikalle kannustamaan kotijoukkue voittoon!

ToPon tiedotteesta / UrheiluHelsinki


Takaisin edelliselle sivulle


Torpan Pojat - logo

ToPo - 2010-2011 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutMarcus Capers Torpan Poikien uusi vahvistus

Marcus Capers Torpan Poikien uusi vahvistus

Torpan Pojat on solminut pelaajasopimuksen Marcus Capersin kanssa.

Lue lisää
Torpan Pojille kaksi uutta vahvistusta

Torpan Pojille kaksi uutta vahvistusta

Torpan Pojat on solminut kaksi uutta pelaajasopimusta.

Lue lisää
ToPolle paikka miesten I divisioona A:ssa

ToPolle paikka miesten I divisioona A:ssa

Suomen Koripalloliiton liittohallitus on myöntänyt helsinkiläiselle ToPo Juniorit ry:lle paikan miesten I divisioona A:ssa pelikaudelle 2012/13.

Lue lisää
Mihailo Pavicevic ToPon päävalmentajaksi

Mihailo Pavicevic ToPon päävalmentajaksi

Valmentajana viisi Suomen mestaruutta saavuttanut montenegrolainen Mihailo Pavicevic, 54, luotsaa helsinkiläisseura Torpan Poikia ensi kaudella Korisliigassa.

Lue lisää
Torpalle huippuvahvistus kivikovasta VTB - liigasta

Torpalle huippuvahvistus kivikovasta VTB - liigasta

Torpan Pojat on solminut loppukauden mittaisen sopimuksen amerikkalaispelaaja Justin Hawkinsin kanssa.

Lue lisää
ToPo:lle tappio Kauhajoella

ToPo:lle tappio Kauhajoella

Ilman kuumesairaita Carl Lindbomia ja Jarkko Kyllöstä matkassa ollut ToPo lähti otteluun poissaoloista huolimatta positiivisin mielin.

Lue lisää