Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Idän kärkijengit miesten vieraaksi viikonloppuna

 
Idän kärkijengit miesten vieraaksi viikonloppuna

Miesten edustusjoukkueen lähes kahden viikon ottelutauko on pian ohi, kun tulevana viikonloppuna joukkue saa kotihalliinsa vieraita lauantaina Lappeenrannasta ja heti seuraavana päivänä Keravalta. Viikonlopun vastustajat ovat kumpikin itälohkon kärjestä, joten kaksi huippupeliä on tarjolla, kun idän ja lännen kärkijoukkueet ottavat mittaa toisistaan.

Miesten edustusjoukkueen kausikortin voi lunastaa nyt 15 eurolla, mikä tarkoittaa että yhden pelin hinnaksi jää alle kaksi euroa!

Lauantaina Rusalle tappioton NST

Miesten edustusjoukkueen päävalmentaja Mikko Laurikainen kertoo joukkueen keskittyneen tauon ensimmäisellä viikolla fysiikkaharjoituksiin. Pelillisiä asioita joukkue käy läpi ennen viikonlopun pelejä ja tavoitteena on jälleen parantaa viisikkopeliä. NST:n sivut kertovat lauantain vierasjoukkueen valmistautuneen hyvinkin samalla kaavalla tulevaan kohtaamiseen.

-Viikonlopun lähestyessä ollaan käyty 5vs5-peliä läpi. Nyt suoritetaan jo ihan hyvin, mutta lisää variaatioita on tarkoitus tuoda peliin. Tiedän, että joukkueella on valmiudet parantaa vielä tämän hetken tasosta, kertoo Laurikainen.

Molemmilla joukkueilla on takana yhdeksän ottelua. Edustuksella on rasitteena yksi tappio, kun taas NST:n ainoa tahra lähes täydellisessä sarjassa on tasapeli OLS:aa vastaan Oulussa. Viime kauden päätteeksi salibandyliigasta tippunut NST aikoo pitää visiitin ykkösdivariin yhden kauden mittaisena ja on onnistunut alkukaudesta lähes historiallisen hyvin. Vielä NST:llä on matkaa rikkomaan seurahistoriansa kolmentoista tappiottoman ottelun putkea saati Loviisan Torin uskomatonta suoritusta viime kaudella itälohkossa, jossa vasta 18. ottelu toi joukkueelle ensimmäisen täyden pistemenetyksen. Joukkue on kuitenkin oikealla tiellä, sillä se on divarin 20 joukkueesta ainoana ilman tappioita.

-NST:llä on äärimmäisen kova 1. kenttä ja uskallan väittää, että kenttäkokonaisuutena se on divarin paras. Joukkueen tehot ovat olleet pitkälti ykkösen varassa. OLS kuitenkin onnistui pitämään ykkösen nollilla, mutta silloin tarvittavat maalit tulivat kakkoskentän toimesta, joten tulivoimaa ja ratkaisutahtoa löytyy myös muista kentistä, tietää Laurikainen.

NST:n joukkueesta löytyy paljon liigakokemusta ja sen vastapainoksi hyviä nuoria pelaajia. Viime viikonloppuna pelatussa EFT-turnauksessa NST:n puolustaja Kaapo Savinainen valittiin poikien turnauksen All Stars -kentälliseen. Joukkueen valmennus tekee pitkää päivää perehtymällä vastustajien peliin ja ehkä juuri sen vuoksi joukkue on ollut aina askeleen kaveria edellä.

-Savinainen on hyvä esimerkki erittäin lahjakkaasta nuoresta pelaajasta, joka on on vastannut haasteeseen kovalla tekemisellä ja vakiinnuttanut pelipaikkansa. Seura tekee kovia satsauksia edustusjoukkueen eteen ja toiminnanjohtaja jätti tehtävänsä keskittyen nyt pelaamiseen. Joukkueen tekemisen tasosta kertoo sekin, että valmennus ajaa Helsinkiin asti katsomaan pelejä, jotta vastustajista tiedettäisiin kaikki mahdollinen.

Miesten edustusjoukkueen historia Lappeenrannan joukkueita vastaan ei ole kovin mairitteleva. Kesän sarjapalaverista kantautuikin huhu, että NST olisi ottanut edustuksen erittäin mielellään Lappeenrannan urheilutalolle pelaamaan. Nyt kuitenkin, kun itälohkon joukkueita vastaan pelataan vain kerran, tapahtuu odotettu kohtaaminen M-Teamin kotihallissa.

Millä eväillä NST kaatuu lauantaina?

-NST kaatuu sillä, että puolustetaan vielä paremmin kuin ennen ja käännetään peliä nopeasti. Suorittamisen pitää olla eri tasolla kuin Blue Fox -pelissä. Tähän mennessä kauden paras 60 minuuttinen pelattiin Woodcuttersia vastaan ja sen tason tekemistä pitäisi saada jälleen kentälle.

-NST:tä kovempaa mittaria ei divarissa tule vastaan.

Sunnuntaina sarjan paras viimeistelijä SC Kaneetti Rusalle

Tuplapeliviikonloppu jatkuu sunnuntaina, kun myöhäisillan ottelussa SC Kaneetti astelee vastaan.

-Joukkue on saanut kovia vahvistuksia viime kauteen nähden. Paljon liigakokemusta ja koko sarjan paras maalitykki löytyy Kaneetista. Joukkue on tehnyt koko sarjassa eniten maaleja ja voittanut pelejä alkukauden kahden jatkoajan jälkeen selkeällä erolla. Ainoastaan NST:lle joukkue on hävinnyt useamman maalin erolla.

-Kaneetti on hyökkäysorientoitunut joukkue. Kevään hankinnoilla ja tämän hetken nipulla, joukkue on osoittanut halua lohkon kahden parhaan joukkoon.

Viime kaudella joukkueet kohtasivat kahdesti. Ensimmäinen peli oli trilleri, joka päättyi Keravalla kotijoukkueen voittoon, kun aika pelikellossa näytti 64.59. Toisessa ottelussa Kaneetti johti jo 8-2, mutta edustus käänsi pelin ja voitti kotonaan jatkoajalla 9-8. Laurikainen odottaa, että ensi sunnuntaina joukkueet esittävät huolellisempaa puolustuspeliä eikä maalijuhlia tällä kertaa nähdä.

-Viime kaudella meidän kohtaamiset olivat maalirikkaita. Uskoisin, että nyt pidetään paremmin huolta omanpään pelaamisesta eikä maalijuhlia vietetä.

Kauden alussa lanseerattu “kotona pitää voittaa kaikki” on pitänyt tähän asti, sillä viisi pelattua kotiottelua on tuonut yhtä monta voittoa.

-Kotona ei lähdetä ketään vastaan nöyristelemään, päättää Laurikainen.

Lauantaina 13.11. klo 18.30 M-Team – NST
Sunnuntaina 14.11. klo 19.30 M-Team – SC Kaneetti


M-Teamin tiedotteesta / UrheiluHelsinki


Takaisin edelliselle sivulle


Helsingin M-Team ry - logo

Helsingin M-Team - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Mirva Naava siirtyy ÅIF-ottelun jälkeen loppukaudeksi ulkomaille - Anni Kettunen sopimukseen

Mirva Naava siirtyy ÅIF-ottelun jälkeen loppukaudeksi ulkomaille - Anni Kettunen sopimukseen

EräViikinkien naisten F-liigajoukkueessa nähdään pelaajaliikennettä, kun pitkään seurassa pelannut Mirva Naava siirtyy perjantain ÅIF-ottelun jälkeen loppukaudeksi ulkomaille pelaamaan. Samalla EräViikingit on tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen Anni Kettusen kanssa.

Lue lisää
EräViikingit jatkosopimukseen kahden oman kasvattinsa kanssa

EräViikingit jatkosopimukseen kahden oman kasvattinsa kanssa

EräViikingit on solminut vuoden mittaiset jatkosopimukset omien kasvattiensa Perttu Järvisen ja Joonatan Lindholmin kanssa.

Lue lisää
EräViikingit on irtisanonut päävalmentaja Markus Huhtimon sopimuksen

EräViikingit on irtisanonut päävalmentaja Markus Huhtimon sopimuksen

Uutena päävalmentajana aloittaa välittömästi Ville Turunen, joka on toiminut aiemmin juniorivalmentajana EräViikingeissä.

Lue lisää
EräViikinkien liigajoukkueella 29 sopimuspelaajaa

EräViikinkien liigajoukkueella 29 sopimuspelaajaa

EräViikinkien miesten liigajoukkueen runko säilyy pitkälti päättyneestä kaudesta. Uusina kasvoina ryhmään liittyy paluumuuttaja Marko Juselius sekä nuori tähtipelaaja Oliver Sillanpää. Sakari Pulkkinen täydentää maalivahtikolmikon ja lupaavat Daniel ja Benjamin Tenhonen solmivat liigasopimukset.

Lue lisää
Kivinen ja Syrjälä takaisin M-Teamiin

Kivinen ja Syrjälä takaisin M-Teamiin

Saksan Bundesliigan pistepörssin voittaja Juho Kivinen ja kymmenenneksi sijoittunut tutkaparinsa Max Syrjälä palaavat M-Teamin edustusjoukkueeseen.

Lue lisää
Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä

Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä

Hyökkääjä Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä. Puskan pelaajasopimus on purettu yhteisymmärryksessä.

Lue lisää