Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

M-Team lauantaina Ouluun, vastassa itälohkon kärjestä OLS

 
M-Team lauantaina Ouluun, vastassa itälohkon kärjestä OLSMiesten edustusjoukkueen sarjapelit jatkuvat, kun joukkue suuntaa lauantaiksi Ouluun. Ottelua isännöi juhlaviikonloppua viettävä 130-vuotias Oulun Luistinseura. Lauantain ottelu on edustusjoukkueen kauden ensimmäinen todellinen reissupeli, sillä syksyn ottelut eivät ole vieneet joukkuetta vielä Tamperetta kauemmaksi. Joukkue lähtee aiemmista kausista poiketen vasta pelipäivänä reissuun.

Miesten edustusjoukkueen päävalmentaja Mikko Laurikainen kertoo joukkueen käyneen edellisen viikonlopun kotiottelut läpi huolellisesti. Kahden viikon maaottelutauolla joukkue oli harjoitellut erityisesti fysiikkaa, mutta vielä viime viikonloppuna, sitä ei osattu tuoda oikein esiin. Laurikainen uskoo kuitenkin, että oli oikea ratkaisu painottaa lajin ohella myös kuntopuolta tauon aikana.

-Kyllä olen edelleen sitä mieltä, että oli hyvä vetää viikko fysiikkaa tauon aikana. Toivottavasti ollaan menty fyysisesti eteenpäin, vaikka vielä se ei näkynyt viikonloppuna. Ollaan sarjan kärkipäässä juoksuvoimalla mitattuna, ja nyt meidän pitää vaan osata käyttää vahvuuksia järkevästi.

Lauantain jatkoaikavoitto ja sunnuntain yhden maalin tappio on käsitelty joukkueen kanssa. Laurikainen myöntää, että asioita olisi voinut tehdä toisellakin tapaa lauantain pelin jälkeen, mutta uskoo, että alkuviikosta pidetty palaveri sai joukkueen jälleen oikeille raiteille.

-Joukkue ei ollut valmis pelaamaan sunnuntaina. Lauantain esitykseen ei osattu reagoida tarpeeksi, jotta kurssi olisi muuttunut sunnuntaille. Nyt on kuitenkin käyty tilanne tilanteelta viikonlopun pelejä läpi ja joukkue otti hyvin palautetta vastaan. Tämä viikko on menty ihan perusasioihin keskittyen.

Lauantain reissuun joukkue lähtee aiemmista kausista poiketen vasta pelipäivän aamuna.

-Tehdään ensimmäistä kertaa pitkään aikaan niin, että lähdetään matkaan pelipäivänä. Saadaan pitkät yöunet kotona ja päästään virkeinä matkaan. Ennen on lähdetty pitkiin reissuihin edellisenä päivänä ja majoituttu matkan varrelle. Joka kerta otettu hienosti turpaan, joten jotain muutosta pitää kokeilla.

-Matkalla jumpataan sopivasti, jotta ei olla ihan jumissa, kun päästään perille. Lounas syödään normaaliin lounasaikaan, sillä nälkäinen koira juoksee kovempaa.

Lauantain kotijoukkuetta Laurikainen kehuu nuoreksi ja hyvin liikkuvaksi. OLS:n tämän hetken paras pistemies on nuori Ville Turula, -92, joka on Laurikaiselle tuttu U19-poikien maajoukkueesta.

-OLS on sarjan ainoa yhden tappion joukkue ja varmasti vaikeasti voitettava. Pari peliä olen tällä kaudella nähnyt joukkueelta. Uskoisin, että sarjan kaksi parhaiten liikkuvaa joukkuetta nähdään lauantaina kentällä. Toivottavasti peli ei mene ihan juoksukilpailuksi, vaan nähdään salibandyäkin.

Miesten ykkösdivisioonan sarjataulukot ovat tällä hetkellä puutteellisest, sillä lohkojen väliset ottelut eivät päivity sarjataulukkoon. Edellisten päivitysten perusteella Laurikainen odottaa kuitenkin kovaa haastetta Oulusta.

-Faktaa ei ole, mutta uskoisin, että lauantaina pelataan sarjan kärkikamppailu Oulussa.

M-Teamin (Sofia Rancken) tiedotteesta / UrheiluHelsinki


Takaisin edelliselle sivulle


Helsingin M-Team ry - logo

Helsingin M-Team - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutPerttu Puska palaa EräViikinkeihin

Perttu Puska palaa EräViikinkeihin

EräViikingit ja hyökkääjä Perttu Puska ovat solmineet 1+1 vuoden pelaajasopimuksen.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Erän paras pistemies sopimukseen EräViikinkien kanssa

Erän paras pistemies sopimukseen EräViikinkien kanssa

Hyökkääjä Tuomas Iiskola ja Salibandyliigan EräViikingit ovat tehneet pelaajasopimuksen. Hurjasta laukauksestaan tunnettu vuoden 2011 nuorten maailmanmestari pelaa helsinkiläisseurassa yksivuotisella sopimuksella.

Lue lisää
Maajoukkuehyökkääjä EräViikinkien haaviin

Maajoukkuehyökkääjä EräViikinkien haaviin

Salibandyliigassa pelaava EräViikingit on tehnyt sopimuksen maajoukkuehyökkääjä Miko Kailialan kanssa.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää
Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Salibandyliigassa nähtiin maanantaina melkoinen yllätys kun jumbo Nokian KrP yllätti kotonaan sarjakakkonen Happeen 7-4 ja nousi pois suoran putoajan paikalta.

Lue lisää