Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Erinomainen esitys Oulussa, kauden ensimmäinen nollapeli

 
Erinomainen esitys Oulussa, kauden ensimmäinen nollapeli

Miesten edustusjoukkue matkusti lauantaina Ouluun, jossa edustus kohtasi viikonlopun ainoassa kamppailussaan itälohkon kärkijoukkue OLS:n. Kotijoukkueella oli 130-vuotisjuhlaviikonloppu, mutta juhlasta ei ollut OLS:n osalta tietoakaan, sillä miehet onnistuivat ensimmäistä kertaa tällä kaudella pitämään vastustajan koko ottelun ajan maaleitta. Hyvä valmistautuminen, oikea asenne puolustamiseen ja loistava maalivahtipeli siivittivät edustuksen 7-0 vierasvoittoon.

Joukkue oli kokoontunut aamulla seitsemän jälkeen Ruskeasuolle, mutta pitkästä matkasta ei ollut tietoakaan, kun ottelu alkoi kello 18.30. Molemmat joukkueet pelasivat ensimmäisistä vaihdoista lähtien hyvällä tempolla. Ottelun avausosuma syntyy ennen ensimmäisen kympin täyttymistä, kun Itkonen pelaa pallon vasemmalta maaalille ja Grönlund leikkaa maalin eteen iskien pallon ilmasta sisään.

Edustus peittää omassa päässä hyvällä prosentilla OLS:n vetoja eikä kotijoukkue pääse iskemään edes vastahyökkäyksistä, sillä jalkaa riitti puolustukseen lähes joka vaihdossa. Seuraavan osuman iskee hyvän ottelun pelannut Laukkala, joka karvaa pallon OLS:n puolustukselta ja viimeistelee vahvalla yksilösuorituksella miehet kahden maalin johtoon.

Toisessa erässä miehet pääsevät ottelussa ensimmäisen kerran ylivoimalle. Seitsemän sekuntia ennen ylivoiman päättymistä Reunamäen pitkä poikittaissyöttö tavoittaa Mäkisen, joka laukoo miesten kolmannen osuman. Seuraavaksi miehet lähtevät omasta päästä hyvillä syötöillä hyökkäykseen. Laukkala tavoittaa Malisen, jonka laukaus uppoaa yläpesään. Tilanne 0-4 ajassa 27.02. Samassa ajassa OLS vaihtaa maalivahtia.

Kolmannen erän ensimmäisessä vaihdossa Laukkala viimeistelee Malisen syötöstä ja miehet siirtyvät ottelussa jo viiden maalin johtoon. Edustus sai pidettyä OLS:n pois vaarallisimmilta paikoilta ja viimeisenä lukkona miesten maalilla loistopelin pelasi Petri Lesch. Aro ja Grönlund junailevat vielä kaksi maalia miehille ja loppunumerot ovat selkeät 7-0.

Miesten edustusjoukkueen päävalmentaja Mikko Laurikainen oli syystäkin tyytyväinen joukkueen esitykseen. Kauden ensimmäinen pitkä reissupeli toi täyspotin ja joukkueen esitys oli yksi kauden kurinalaisimmista.

-Hyvä peli. Onnistuminen oli ennustettavissa joukkueen hyvästä valmistautumisesta ja koko menomatka sujui todella mallikkaasti. Oltiin valmiita otteluun, saatiin jalat hyvin auki pysähdyksillä eikä annettu pitkän matkan vaikuttaa.

-Alkuun joukkue jännitti vähän parkettia, mutta kun ensimmäisestä vaihdosta selvittiin, niin peli alkoi kulkea. Tänään ei lähdetty hallitsemaan pallollisena, vaan lähdettiin puolustamaan ja iskemään vastaan.

Joukkueen edellisen viikonlopun kaksi ottelua olivat kauden heikoimmat, mutta viikonlopun jälkeen käydystä palaverista Laurikainen kertoo joukkueen saaneen jälleen uuden ilmeen tekemiseen.

-Uskottiin videoiden voimaan. Maanantaina pidettiin hyvä palaveri. Ei treenattu lajia silloin ollenkaan vaan käytiin videolta läpi edellisten pelien tapahtumia. Uskottiin omaan tekemiseen, sillä näyttöjä joukkueella on  hyvästä tekemisestä. Nyt sitten nollapeli kurinalaisella, hyvällä puolustuksella ja maalivahtipelillä.

Laurikainen haluaa kuitenkin palauttaa joukkueen maanpinnalle, sillä edessä on kaksi tärkeää peliä ennen MM-kisojen tuomaa taukoa.

-Tästäkin pelistä jaettiin vain kaksi pistettä, joten vaikka esitys oli nyt hyvä, niin samaan pitää pystyä jatkossakin.

Miesten edustusjoukkue pelaa ensi viikolla kaksi ottelua:

Torstaina 25.11. klo 18.30 ÅIF – M-Team
Lauantaina 27.11. klo 18.30 M-Team - KeLy

M-Teamin (Sofia Rancken) tiedotteesta / UrheiluHelsinki


Takaisin edelliselle sivulle


Helsingin M-Team ry - logo

Helsingin M-Team - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Mirva Naava siirtyy ÅIF-ottelun jälkeen loppukaudeksi ulkomaille - Anni Kettunen sopimukseen

Mirva Naava siirtyy ÅIF-ottelun jälkeen loppukaudeksi ulkomaille - Anni Kettunen sopimukseen

EräViikinkien naisten F-liigajoukkueessa nähdään pelaajaliikennettä, kun pitkään seurassa pelannut Mirva Naava siirtyy perjantain ÅIF-ottelun jälkeen loppukaudeksi ulkomaille pelaamaan. Samalla EräViikingit on tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen Anni Kettusen kanssa.

Lue lisää
EräViikingit jatkosopimukseen kahden oman kasvattinsa kanssa

EräViikingit jatkosopimukseen kahden oman kasvattinsa kanssa

EräViikingit on solminut vuoden mittaiset jatkosopimukset omien kasvattiensa Perttu Järvisen ja Joonatan Lindholmin kanssa.

Lue lisää
EräViikingit on irtisanonut päävalmentaja Markus Huhtimon sopimuksen

EräViikingit on irtisanonut päävalmentaja Markus Huhtimon sopimuksen

Uutena päävalmentajana aloittaa välittömästi Ville Turunen, joka on toiminut aiemmin juniorivalmentajana EräViikingeissä.

Lue lisää
EräViikinkien liigajoukkueella 29 sopimuspelaajaa

EräViikinkien liigajoukkueella 29 sopimuspelaajaa

EräViikinkien miesten liigajoukkueen runko säilyy pitkälti päättyneestä kaudesta. Uusina kasvoina ryhmään liittyy paluumuuttaja Marko Juselius sekä nuori tähtipelaaja Oliver Sillanpää. Sakari Pulkkinen täydentää maalivahtikolmikon ja lupaavat Daniel ja Benjamin Tenhonen solmivat liigasopimukset.

Lue lisää
Kivinen ja Syrjälä takaisin M-Teamiin

Kivinen ja Syrjälä takaisin M-Teamiin

Saksan Bundesliigan pistepörssin voittaja Juho Kivinen ja kymmenenneksi sijoittunut tutkaparinsa Max Syrjälä palaavat M-Teamin edustusjoukkueeseen.

Lue lisää
Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä

Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä

Hyökkääjä Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä. Puskan pelaajasopimus on purettu yhteisymmärryksessä.

Lue lisää