Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

M-Team pahasti jäässä Sipoossa, 6-3 takkiin ÅIF:lta

 
M-Team pahasti jäässä Sipoossa, 6-3 takkiin ÅIF:lta

Miesten edustusjoukkue matkasi torstaina jälleen vieraspeliin, kun ÅIF isännöi arkipeliä jokseenkin viileissä tunnelmissa. Ulkoilman pakkaslukemat olivat suoraan verrannollisia hallin alhaiseen sisälämpötilaan. Kotijoukkue oli viileässä selkeästi paremmin hereillä ja viimeisteli hyvällä prosentilla johtaen parhaimmillaan 5-1. Edustus ei saanut missään vaiheessa peliä käyntiin, vaan joutui tyytymään katsojan rooliin, kun ÅIF piti pisteet kotihallissaan loppunumeroin 6-3.

Ottelun alkuminuuteilla miehet ovat pallossa enemmän kiinni, mutta miesten näennäisestä hallinnasta huolimatta maalitilin avaa ensimmäisenä ÅIF, kun ensimmäinen tilanne miesten maalille tuottaa kotijoukkueelle heti onnistumisen ja ajassa 6.48 rannari viuhuu oikealta ohi Leschin. Aro tasoittaa ottelun vastahyökkäyksen päätteeksi Lundströmin syötöstä, mutta ÅIF kuittaa erätauolle 2-1 johdossa, kun 20 sekuntia ennen summeria miehet saavat jälleen taipua kotijoukkueen edessä.

Toisen erän ainoista osumista vastaa kotijoukkue. Ajassa 23.31 tilanne on 3-1, kun viime kaudella M-Teamissä pelannut Janne Holopainen kuittaa maalin edestä jo kauden 15. täysosumansa miesten kustannuksella. Ottelun voittomaaliksi jäänyt kotijoukkueen neljäs osuma syntyy hieman ottelun puolivälin jälkeen.

Kolmannen erän alkuun Puranen ottaa kahden minuutin rangaistuksen kädellä pelaamisesta. Kotijoukkue päästää Purasen kuitenkin pian takaisin kentälle, sillä muutaman hyvän syötön päätteeksi pallo on jälleen Leschin selän takana ja tilanne tulostaululla ylivoimamaalin jälkeen 5-1. Miesten kavennus nähdään vasta 10 minuutin päästä, kun Heino laukoo Jousin syötöstä tilanteeksi 5-2. Miesten loppukiri on kuitenkin yhtä jäässä kuin Malisen auton ikkunat eikä meno kentällä muutu kavennuksenkaan jälkeen. Valmennus käyttää aikalisän ajassa 56.24 ja tämän jälkeen tasavajaalla pelatessa joukkue ottaa viidennen kenttäpelaajan Leschin tilalle. Ilman maalivahtia pelatessa Grönlund syöttää Arolle maalin eteen ja Aro kaventaa eron kahteen maaliin. Tilanne 5-3 ajassa 57.44. Kavennusta haetaan jälleen aloituksen jälkeen ilman maalivahtia, mutta puolustuksessa pallo ei pysy hallussa ja ÅIF kuittaa ansaitusti yhden maalin myös tyhjiin, loppunumerot 6-3.

Miehistä parhaana palkittiin kaksi maalia viimeistellyt Mikko Aro.

Miesten edustusjoukkueen valmennuskaksikko Mikko Laurikainen ja Matti Rönkkö eivät peitelleet ottelun jälkeen pettymystään joukkueen asenteeseen ja joukkueen ilme ennen pelin alkua sai valmennuksen mietteliääksi.

-Tänään joukkue ei ollut kovin vastaanottavainen, kertoo Laurikainen.

-Yritettiin oikeistakin asioista sanoa joukkueelle pelin aikana ja erätauoilla, mutta joukkueen vastaanottokyky ei ollut parhaimmillaan tänään. En tiedä oliko sitten arkipeli, mikä vaikutti joukkueeseen näin. Aistittavissa oli myös, että ajateltiin valmiiksi, että on helppopeli ja käydään vähän Sipoossa neppailemassa kahden pisteen edestä, täydentää Rönkkö.

Otteluennakossa Laurikainen kertoi joukkueen tavoittelevan jälleen aktiivista otetta pallolliseen peliin, mutta torstain ottelussa sitä toteutettiin väärillä ehdoilla.

-Viikon teema oli pallollinen peli ja nyt sen kustannuksella meni sitten puolustuspelaaminen sekaisin. Ei pystytty pelaamaan tänään siten kuten oli aiottu. Tehtiin hätäisiä ratkaisuja pallon kanssa. Ennen ensimmäistä maalia ÅIF:llä ei ollut yhtään paikkaa. Näennäisesti hyvä alku antoi joukkueelle väärän kuvan ottelusta, jonka jälkeen ÅIF pääsi vaihto kerrallaan paremmin mukaan.

Lauantain otteluun teema tulee muuttumaan, vaikka viikolla onkin harjoiteltu pallollista peliä, niin Laurikainen näkee kuitenkin tärkeämmäksi asiaksi pitää oman pään puhtaana.

-Lauantain peliin lähdetään jälleen puolustamaan.

Miesten edustusjoukkue pelaa syyskauden viimeisen kotiottelunsa lauantaina 27.11. ja pikkujoulukauden kunniaksi otteluun on vapaa sisäänpääsy! Tervetuloa!

Lauantaina 27.11. klo 18.30 M-Team - KeLy

M-Teamin (Sofia Rancken) tiedotteesta / UrheiluHelsinki


Takaisin edelliselle sivulle


Helsingin M-Team ry - logo

Helsingin M-Team - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutPerttu Puska palaa EräViikinkeihin

Perttu Puska palaa EräViikinkeihin

EräViikingit ja hyökkääjä Perttu Puska ovat solmineet 1+1 vuoden pelaajasopimuksen.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Erän paras pistemies sopimukseen EräViikinkien kanssa

Erän paras pistemies sopimukseen EräViikinkien kanssa

Hyökkääjä Tuomas Iiskola ja Salibandyliigan EräViikingit ovat tehneet pelaajasopimuksen. Hurjasta laukauksestaan tunnettu vuoden 2011 nuorten maailmanmestari pelaa helsinkiläisseurassa yksivuotisella sopimuksella.

Lue lisää
Maajoukkuehyökkääjä EräViikinkien haaviin

Maajoukkuehyökkääjä EräViikinkien haaviin

Salibandyliigassa pelaava EräViikingit on tehnyt sopimuksen maajoukkuehyökkääjä Miko Kailialan kanssa.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää
Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Salibandyliigassa nähtiin maanantaina melkoinen yllätys kun jumbo Nokian KrP yllätti kotonaan sarjakakkonen Happeen 7-4 ja nousi pois suoran putoajan paikalta.

Lue lisää