Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

M-Team pahasti jäässä Sipoossa, 6-3 takkiin ÅIF:lta

 
M-Team pahasti jäässä Sipoossa, 6-3 takkiin ÅIF:lta

Miesten edustusjoukkue matkasi torstaina jälleen vieraspeliin, kun ÅIF isännöi arkipeliä jokseenkin viileissä tunnelmissa. Ulkoilman pakkaslukemat olivat suoraan verrannollisia hallin alhaiseen sisälämpötilaan. Kotijoukkue oli viileässä selkeästi paremmin hereillä ja viimeisteli hyvällä prosentilla johtaen parhaimmillaan 5-1. Edustus ei saanut missään vaiheessa peliä käyntiin, vaan joutui tyytymään katsojan rooliin, kun ÅIF piti pisteet kotihallissaan loppunumeroin 6-3.

Ottelun alkuminuuteilla miehet ovat pallossa enemmän kiinni, mutta miesten näennäisestä hallinnasta huolimatta maalitilin avaa ensimmäisenä ÅIF, kun ensimmäinen tilanne miesten maalille tuottaa kotijoukkueelle heti onnistumisen ja ajassa 6.48 rannari viuhuu oikealta ohi Leschin. Aro tasoittaa ottelun vastahyökkäyksen päätteeksi Lundströmin syötöstä, mutta ÅIF kuittaa erätauolle 2-1 johdossa, kun 20 sekuntia ennen summeria miehet saavat jälleen taipua kotijoukkueen edessä.

Toisen erän ainoista osumista vastaa kotijoukkue. Ajassa 23.31 tilanne on 3-1, kun viime kaudella M-Teamissä pelannut Janne Holopainen kuittaa maalin edestä jo kauden 15. täysosumansa miesten kustannuksella. Ottelun voittomaaliksi jäänyt kotijoukkueen neljäs osuma syntyy hieman ottelun puolivälin jälkeen.

Kolmannen erän alkuun Puranen ottaa kahden minuutin rangaistuksen kädellä pelaamisesta. Kotijoukkue päästää Purasen kuitenkin pian takaisin kentälle, sillä muutaman hyvän syötön päätteeksi pallo on jälleen Leschin selän takana ja tilanne tulostaululla ylivoimamaalin jälkeen 5-1. Miesten kavennus nähdään vasta 10 minuutin päästä, kun Heino laukoo Jousin syötöstä tilanteeksi 5-2. Miesten loppukiri on kuitenkin yhtä jäässä kuin Malisen auton ikkunat eikä meno kentällä muutu kavennuksenkaan jälkeen. Valmennus käyttää aikalisän ajassa 56.24 ja tämän jälkeen tasavajaalla pelatessa joukkue ottaa viidennen kenttäpelaajan Leschin tilalle. Ilman maalivahtia pelatessa Grönlund syöttää Arolle maalin eteen ja Aro kaventaa eron kahteen maaliin. Tilanne 5-3 ajassa 57.44. Kavennusta haetaan jälleen aloituksen jälkeen ilman maalivahtia, mutta puolustuksessa pallo ei pysy hallussa ja ÅIF kuittaa ansaitusti yhden maalin myös tyhjiin, loppunumerot 6-3.

Miehistä parhaana palkittiin kaksi maalia viimeistellyt Mikko Aro.

Miesten edustusjoukkueen valmennuskaksikko Mikko Laurikainen ja Matti Rönkkö eivät peitelleet ottelun jälkeen pettymystään joukkueen asenteeseen ja joukkueen ilme ennen pelin alkua sai valmennuksen mietteliääksi.

-Tänään joukkue ei ollut kovin vastaanottavainen, kertoo Laurikainen.

-Yritettiin oikeistakin asioista sanoa joukkueelle pelin aikana ja erätauoilla, mutta joukkueen vastaanottokyky ei ollut parhaimmillaan tänään. En tiedä oliko sitten arkipeli, mikä vaikutti joukkueeseen näin. Aistittavissa oli myös, että ajateltiin valmiiksi, että on helppopeli ja käydään vähän Sipoossa neppailemassa kahden pisteen edestä, täydentää Rönkkö.

Otteluennakossa Laurikainen kertoi joukkueen tavoittelevan jälleen aktiivista otetta pallolliseen peliin, mutta torstain ottelussa sitä toteutettiin väärillä ehdoilla.

-Viikon teema oli pallollinen peli ja nyt sen kustannuksella meni sitten puolustuspelaaminen sekaisin. Ei pystytty pelaamaan tänään siten kuten oli aiottu. Tehtiin hätäisiä ratkaisuja pallon kanssa. Ennen ensimmäistä maalia ÅIF:llä ei ollut yhtään paikkaa. Näennäisesti hyvä alku antoi joukkueelle väärän kuvan ottelusta, jonka jälkeen ÅIF pääsi vaihto kerrallaan paremmin mukaan.

Lauantain otteluun teema tulee muuttumaan, vaikka viikolla onkin harjoiteltu pallollista peliä, niin Laurikainen näkee kuitenkin tärkeämmäksi asiaksi pitää oman pään puhtaana.

-Lauantain peliin lähdetään jälleen puolustamaan.

Miesten edustusjoukkue pelaa syyskauden viimeisen kotiottelunsa lauantaina 27.11. ja pikkujoulukauden kunniaksi otteluun on vapaa sisäänpääsy! Tervetuloa!

Lauantaina 27.11. klo 18.30 M-Team - KeLy

M-Teamin (Sofia Rancken) tiedotteesta / UrheiluHelsinki


Takaisin edelliselle sivulle


Helsingin M-Team ry - logo

Helsingin M-Team - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Mirva Naava siirtyy ÅIF-ottelun jälkeen loppukaudeksi ulkomaille - Anni Kettunen sopimukseen

Mirva Naava siirtyy ÅIF-ottelun jälkeen loppukaudeksi ulkomaille - Anni Kettunen sopimukseen

EräViikinkien naisten F-liigajoukkueessa nähdään pelaajaliikennettä, kun pitkään seurassa pelannut Mirva Naava siirtyy perjantain ÅIF-ottelun jälkeen loppukaudeksi ulkomaille pelaamaan. Samalla EräViikingit on tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen Anni Kettusen kanssa.

Lue lisää
EräViikingit jatkosopimukseen kahden oman kasvattinsa kanssa

EräViikingit jatkosopimukseen kahden oman kasvattinsa kanssa

EräViikingit on solminut vuoden mittaiset jatkosopimukset omien kasvattiensa Perttu Järvisen ja Joonatan Lindholmin kanssa.

Lue lisää
EräViikingit on irtisanonut päävalmentaja Markus Huhtimon sopimuksen

EräViikingit on irtisanonut päävalmentaja Markus Huhtimon sopimuksen

Uutena päävalmentajana aloittaa välittömästi Ville Turunen, joka on toiminut aiemmin juniorivalmentajana EräViikingeissä.

Lue lisää
EräViikinkien liigajoukkueella 29 sopimuspelaajaa

EräViikinkien liigajoukkueella 29 sopimuspelaajaa

EräViikinkien miesten liigajoukkueen runko säilyy pitkälti päättyneestä kaudesta. Uusina kasvoina ryhmään liittyy paluumuuttaja Marko Juselius sekä nuori tähtipelaaja Oliver Sillanpää. Sakari Pulkkinen täydentää maalivahtikolmikon ja lupaavat Daniel ja Benjamin Tenhonen solmivat liigasopimukset.

Lue lisää
Kivinen ja Syrjälä takaisin M-Teamiin

Kivinen ja Syrjälä takaisin M-Teamiin

Saksan Bundesliigan pistepörssin voittaja Juho Kivinen ja kymmenenneksi sijoittunut tutkaparinsa Max Syrjälä palaavat M-Teamin edustusjoukkueeseen.

Lue lisää
Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä

Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä

Hyökkääjä Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä. Puskan pelaajasopimus on purettu yhteisymmärryksessä.

Lue lisää