ToPo väsyi Honsun käsittelyssä

ToPo kohtasi Jyväskylän Honsun vieraissa lauantaina 27.11.2010 kotijoukkueen ottaessa 73 – 56 voiton ToPolaisista.

Ensimmäinen jakso meni ToPon pyörittäessä peliä vaikkei kaukoheitot uponneetkaan toivotulla tavalla. Puolustuspää piti kuitenkin naiset johdossa eikä Honsulaiset saaneet hyökkäystään kulkemaan. Honsu kuitenkin kiristi otteitaan toisella jaksolla (25-16) ja puoliajalle mentäessä lukemat olivat 36-35 Honsulle.

Kolmas jakso oli ToPolle synkkä ja Honsu kasvatti eron yli kymmeneen pisteeseen ja vei jakson lukemin 21-12 Margaret Roundtreen johdolla (28/7).

ToPon Taru Tuukkasen (25/13) ja D’Andra Mossin (21/9/4 riistoa) tehokkaat minuutit kentällä eivät auttaneet vierasjoukkuetta.Viimeiseen jaksoon ToPolta ei riittänyt tehot enää kuromaan eroa kiinni ja Honsu voitti myös viimeisen jakson 16-9.
Honsu otti näyttävän kotivoiton lukemin 73-56.

Seuraavaksi ToPo matkaa Forssan vieraaksi keskiviikkona 1.12.2010. Ottelu käynnistyy kello 18:30.

ToPon tiedotteesta / UrheiluHelsinki

Torpan Pojat - logo

ToPo - 2010-2011 Naisten edustusjoukkue

NBA G-liigassa mestaruuden voittanut Tim Bond Seagullsiin

Seagullsin ensimmäinen ulkomaalaiskiinnitys Korisliiga-kaudelle 2021-2022 on yhdysvaltalainen 1-3 paikkoja pelaava Tim Bond.

Seagullsin takakenttä vahvistuu: Corban Collins saapuu Helsinkiin

Helsinki Seagulls on kiinnittänyt kokoonpanoonsa neljännen ulkomaalaisvahvistuksen 26-vuotiaan yhdysvaltalaisen Corban Collinsin siirtyessä Seagulls-miehistön vahvuuteen.