Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

ToPon Naisten vuoden viimeinen SM-ottelu

 
ToPon Naisten vuoden viimeinen SM-ottelu

Kauden alussa ToPo lähti SM-sarjaan sarjanousijana ja vaikka naisten keskinäinen ikä ei ole päätä huimaava, se ei ole estänyt menoa ja kovien tavoitteiden asettamista.

ToPo on sarjassa kuudennella sijalla. Naiset ovat voittaneet viisi ottelua ja tappioita on kertynyt kahdeksan. Viimeksi Catzin ja ToPon kohdatessa Lappeenrannassa marraskuun alussa kotijoukkue onnistui kiristämään 64-55 voiton helsinkiläisistä.
Catz on sarjataulukossa neljäntenä päinvastaisilla kahdeksalla voitolla ja viidellä tappiolla.

Catzissa jo muutaman vuoden pelannut Kaisa Valtakari kertoo kaudesta tähän asti.

”Alussa onnistuimme hienosti ja pelejä voitettiin, mutta nyt viime viikkoina useat loukkaantumiset ja talven myötä tulleet flunssat ovat ottaneet veronsa. Kunhan saamme joukkueen terveeksi joka taholta, niin varmasti pääsemme samaan vireeseen mitä kauden alussa nähtiin. ToPon amerikkalaisvahvistus D’Andra Moss ei viimeksi pelannut meitä vastaan loukkaantumisen vuoksi, joten häneenkin pitää varautua tällä kertaa.”

Helsingistä kotoisin olevalle Valtakarille ToPo on ennestään tuttu, sillä nykyinen Catziläinen pelasi juniorivuotensa Torpan Pojissa.

” On jännittävää palata taas Töölön Kisahallille pelaamaan. Tuli vietettyä aika monta tuntia päivässä kisiksellä, joten tuo paljon hyviä muistoja mieleen”, Valtakari kertoo hymyillen.

ToPo on kohdannut Lappeenrannan kissalauman viimeksi vieraiden kentällä ja nyt revanssi sattuu kauden viimeisen ottelun kohdalle.

Päävalmentaja Mikko Kurki kuvailee joukkueen tavoitteita edelleen samoiksi kuin kauden alussa.Tappio ensimmäisestä kohtaamisesta ei vaikuta lauantain mittelöön.

”Viime ottelussa oltiin koko ajan pelissä mukana vaikkei lopputulos ollut, mitä haluttiin. Nyt on täysi miehistö käytössä ja, kuten aina, voittoa lähdetään hakemaan”, Kurki kertoo.

ToPon peli on kehittynyt huomattavasti, mitä pidemmälle kausi on edennyt.
”Viisikon tiivistäminen on toiminut positiivisesti ja ratkaisuvalmius on ollut kiitettävällä tasolla. Sija on tällä hetkellä kuudes, mutta uskon,että joukkueena tulemme olemaan lähellä muita kärkipään joukkueita”, Kurki jatkaa.

Lauantain 18.12. jännittävä taisto ToPo – Catz starttaa kello 15.00 Töölön Kisahallilla.

ToPon tiedotteesta / UrheiluHelsinki


Takaisin edelliselle sivulle


Torpan Pojat - logo

ToPo - 2010-2011 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutMarcus Capers Torpan Poikien uusi vahvistus

Marcus Capers Torpan Poikien uusi vahvistus

Torpan Pojat on solminut pelaajasopimuksen Marcus Capersin kanssa.

Lue lisää
Torpan Pojille kaksi uutta vahvistusta

Torpan Pojille kaksi uutta vahvistusta

Torpan Pojat on solminut kaksi uutta pelaajasopimusta.

Lue lisää
ToPolle paikka miesten I divisioona A:ssa

ToPolle paikka miesten I divisioona A:ssa

Suomen Koripalloliiton liittohallitus on myöntänyt helsinkiläiselle ToPo Juniorit ry:lle paikan miesten I divisioona A:ssa pelikaudelle 2012/13.

Lue lisää
Mihailo Pavicevic ToPon päävalmentajaksi

Mihailo Pavicevic ToPon päävalmentajaksi

Valmentajana viisi Suomen mestaruutta saavuttanut montenegrolainen Mihailo Pavicevic, 54, luotsaa helsinkiläisseura Torpan Poikia ensi kaudella Korisliigassa.

Lue lisää
Torpalle huippuvahvistus kivikovasta VTB - liigasta

Torpalle huippuvahvistus kivikovasta VTB - liigasta

Torpan Pojat on solminut loppukauden mittaisen sopimuksen amerikkalaispelaaja Justin Hawkinsin kanssa.

Lue lisää
ToPo:lle tappio Kauhajoella

ToPo:lle tappio Kauhajoella

Ilman kuumesairaita Carl Lindbomia ja Jarkko Kyllöstä matkassa ollut ToPo lähti otteluun poissaoloista huolimatta positiivisin mielin.

Lue lisää