SSV otti voiton vuoden ensimmäisestä

Pori kaatui lukemin 6-4

SSV tuntui uniselta joulutauon jälkeen kun maalinteko ei näyttänyt aluksi ottavan sujuakseen. Porin Benjamin Lepola saikin aloittaa verkon heiluttelun ja lopulta SSV:n tasoitukseen toi Joonas Kuitunen. Kapteeni Mikael Järvi vei kotijoukkueen vielä johtoon ensimmäisessä erässä ja sen jälkeen SSV säilytti johtonsa koko pelin ajan.

Toisessa erässä kotijoukkueen Juho Järvinen aloitti maalin teon ja Porin Matti Rössi jatkoi. Pori oli ihan kannassa kiinni, mutta Tero Tiitun rankkari vei kotijoukkueen jälleen karkuteille. Tiitu iski vielä toisenkin maalin toiseen erään ja tauolla oltiin lukemissa 5-2.

Kolmannessa erässä aloitti jälleen Pori ja tällä kertaa Miikka Läntinen. Sitten SSV:n Järvinen teki toisen maalinsa ja Läntinen jatkoi vieraiden kiriä. Kiri kuitenkin pysähtyi siihen kun kuudella viittä vastaan ei saatu ensin tulosta ja lopulta Eemeli Salin joutui ottamaan vielä jäähyn estääkseen maalin. Niimpä SSV otti sarjapisteet.

Joonas Kuitunen teki ensimmäisen maalinsa SSV:n riveissä; "Mä luulin et Pete teki sen, mä en ehtinyt ees tuulettaa." Joukkue sai Jontun lupaamaan, että seuraavasta lähtee paita, jos hän tajuaa sen tehneensä. Pelistä Jonttu kommentoi; " oli vähän nihkeetä ku oli niin pitkä tauko edellisestä. Pisteet oli tärkeimmät. Katseet huomiseen. Huomenna pääsee pelaamaan vanhoja kavereita vastaan. Tulossa on varmaan hauska peli."

23.4.1982

Mirva Naava siirtyy ÅIF-ottelun jälkeen loppukaudeksi ulkomaille - Anni Kettunen sopimukseen

EräViikinkien naisten F-liigajoukkueessa nähdään pelaajaliikennettä, kun pitkään seurassa pelannut Mirva Naava siirtyy perjantain ÅIF-ottelun jälkeen loppukaudeksi ulkomaille pelaamaan. Samalla EräViikingit on tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen Anni Kettusen kanssa.

EräViikingit jatkosopimukseen kahden oman kasvattinsa kanssa

EräViikingit on solminut vuoden mittaiset jatkosopimukset omien kasvattiensa Perttu Järvisen ja Joonatan Lindholmin kanssa.

EräViikingit on irtisanonut päävalmentaja Markus Huhtimon sopimuksen

Uutena päävalmentajana aloittaa välittömästi Ville Turunen, joka on toiminut aiemmin juniorivalmentajana EräViikingeissä.

EräViikinkien liigajoukkueella 29 sopimuspelaajaa

EräViikinkien miesten liigajoukkueen runko säilyy pitkälti päättyneestä kaudesta. Uusina kasvoina ryhmään liittyy paluumuuttaja Marko Juselius sekä nuori tähtipelaaja Oliver Sillanpää. Sakari Pulkkinen täydentää maalivahtikolmikon ja lupaavat Daniel ja Benjamin Tenhonen solmivat liigasopimukset.

Kivinen ja Syrjälä takaisin M-Teamiin

Saksan Bundesliigan pistepörssin voittaja Juho Kivinen ja kymmenenneksi sijoittunut tutkaparinsa Max Syrjälä palaavat M-Teamin edustusjoukkueeseen.

Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä

Hyökkääjä Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä. Puskan pelaajasopimus on purettu yhteisymmärryksessä.