Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Honsu saapuu Kisahalliin

 
Honsu saapuu Kisahalliin

Voitokkaan tuplakierroksen jälkeen naiset saavat vastaansa Jyväskylän Honsun lauantaina 15.1.2011 kello 15:00 Töölön Kisahallilla.
Mikku Kurjen valmennettavan ToPon sijoitus sarjassa on kuudentena ja Honsu on heti perässä seitsemännellä sijalla.
Viimeksi nämä joukkueet kohtasivat toisensa marraskuun lopulla, kun ToPo matkusti Jyväskylään Honsulaisten vieraaksi. Päävalmentaja Ensio Helimäen Honsu esiintyi vahvasti koti-salissaan ja ottikin helsinkiläisistä selvän voiton lukemin 73-56. Honsulla on kaudesta kasassa viisi voittoa ja kymmenen tappiota ja sarjapisteitä on saatu kymmenen. Onnistuneen viikonlopun jälkeen ToPo puolestaan tasoitti voittonsa ja tappionsa kahdeksaan ja pisteitä on kertynyt 16.

Jyväskylän Honsun kapteeni ja maanantai-illan Urheilugaalassa vilahtanut Dionne Pounds on tyytyväinen joukkueensa tasoon ja odottaa lauantain peliä innolla.

”Pelaamme nyt parempaa koripalloa, kuin kauden alussa. Joukkuetasolla itseluottamus on kasvanut huomattavasti ja pelaajilla on uskoa, että pystymme voittamaan otteluita. Totttakai joulutauon jälkeen menee perusasioiden kertaamisessa hetken aikaa, mutta oikeaan suuntaan ollaan menossa”, Pounds pohtii.
Honsulaisten tavoitteet eivät kuitenkaan sarjasijoituksesta huolimatta ole muuttuneet.

”Tavoite on ollu koko ajan, että play-offeihin täytyy päästä, mutta joka pelistä on tulossa koko ajan tärkeämpi, koska sarja on todella tasainen ja yksi ottelu tuntuu enemmän kuin kahdelta pisteeltä. ToPoa vastaan meidän täytyy keskittyä D’Andra Moss:iin, hän on pelannut vahvasti koko kauden. Omasta joukkueestamme Titta-Riina Lepistö on mennyt huomattavasti eteenpäin pelaajana ja saanut itseluottamusta paljon. Lepistö on yksi meidän tärkeimpiä pelaajia.”

Pounds odottaa lauantain pelistä tasaista taistoa. ”Levypallot tulevat ratkaisemaan ottelun; tiukkaa vääntöä ja parempi joukkue voittakoon.”

Viime sunnuntain ToPo- Kerava-ottelussa 36 pistettä takonut Taru Tuukkanen toivoo ToPon voittoputken jatkuvan myös viikonlopun yli.

”Pitää taistella samalla tavalla kun on tähänkin asti tehty. Honsun tärkeimmät pelaajat ovat ehdottomasti takamies Dionne Pounds ja amerikkalaisvahvistus Margaret Roundtree. Match-upit, joita kannattaa seurata on kaksi; Pounds-Moss ja valmennus-puolelta Helimäki-Kurki. Kun kaksi näin samantyylistä joukkuetta pelaa vastakkain, nousee molempien joukkueiden taktiikat ratkeisevaan asemaan”, Tuukkanen pohtii.

Tuukkanen toteaa Honsun olevan sitä kovempi vastus, mitä pidemmälle kausi ehtii.

”Honsu on parantunut otteitaan kauden alusta huomattavasti ja todistanut sen ottamalla kovia päänahkoja sarjassa. Meidän täytyy olla alusta asti hereillä, kun vastassa on joukkue, joka ei luovuta koskaan, oli taululla mitkä lukemat tahansa”.

ToPo kohtaa Honsun lauantaina 15.1. kello 15:00 Töölön Kisahallilla.
Tule Kisikselle kannustamaan naisia – tätä ottelua et halua jättää näkemättä!

ToPon tiedotteesta / UrheiluHelsinki


Takaisin edelliselle sivulle


Torpan Pojat - logo

ToPo - 2010-2011 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutMarcus Capers Torpan Poikien uusi vahvistus

Marcus Capers Torpan Poikien uusi vahvistus

Torpan Pojat on solminut pelaajasopimuksen Marcus Capersin kanssa.

Lue lisää
Torpan Pojille kaksi uutta vahvistusta

Torpan Pojille kaksi uutta vahvistusta

Torpan Pojat on solminut kaksi uutta pelaajasopimusta.

Lue lisää
ToPolle paikka miesten I divisioona A:ssa

ToPolle paikka miesten I divisioona A:ssa

Suomen Koripalloliiton liittohallitus on myöntänyt helsinkiläiselle ToPo Juniorit ry:lle paikan miesten I divisioona A:ssa pelikaudelle 2012/13.

Lue lisää
Mihailo Pavicevic ToPon päävalmentajaksi

Mihailo Pavicevic ToPon päävalmentajaksi

Valmentajana viisi Suomen mestaruutta saavuttanut montenegrolainen Mihailo Pavicevic, 54, luotsaa helsinkiläisseura Torpan Poikia ensi kaudella Korisliigassa.

Lue lisää
Torpalle huippuvahvistus kivikovasta VTB - liigasta

Torpalle huippuvahvistus kivikovasta VTB - liigasta

Torpan Pojat on solminut loppukauden mittaisen sopimuksen amerikkalaispelaaja Justin Hawkinsin kanssa.

Lue lisää
ToPo:lle tappio Kauhajoella

ToPo:lle tappio Kauhajoella

Ilman kuumesairaita Carl Lindbomia ja Jarkko Kyllöstä matkassa ollut ToPo lähti otteluun poissaoloista huolimatta positiivisin mielin.

Lue lisää