Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

JYP-kolossi Jonne Virtaselle nimikkopurilainen

 
JYP-kolossi Jonne Virtaselle nimikkopurilainen

Pekonia ja juustoa, turhat rehut pois

JYP on tuonut markkinoille 115-kiloiselle kansansuosikki-hyökkääjä Jonne Virtaselle omistetun nimikkopurilaisen. Jonne-burger tuotiin markkinoille Synergia-areenan JYP-ravintola Hurrikaanissa, jossa purilainen tuli myyntiin neljännen ja ratkaisevan Ilves-JYP -neljännesfinaalin riehakkaissa tv-/kisastudiotunnelmissa. Jonne-burgerit tekivät kauppaansa illan aikana hyvin ja niitä tullaan myymään jatkossakin ravintola Hurrikaanin kisastudioissa.

- Ajatus lähti siitä, että kiekkoa seuraava väki haluaa myös screeniltä peliä jännittäessään syödä jotain suolaista ja mielellään vielä käsinsyötävää grilliruokaa, taustoittaa Ravintola Hurrikaanin keittiöpäällikkö Miku
Leppälä.

Edellisen JYP-Ilves -pelin sankariksi noussut Jonne Virtanen on hyvän ruuan ystävä ja näin ollen keittiö selvitti, mikä olisi Jonnen suosikkipurilainen.

- Jonnen mielestä hyvässä purilaisessa pitää olla pekonia, suolakurkkua ja juustoa, turhat rehut voi jättää luonnollisesti pois, naurahtaa Hurrikaanin kokki Joni Karppanen.

Pienellä tuunauksella näistä vinkeistä luotiin tuo lähitulevaisuudessa kenties  Hurrikaanin kisastudio-klassikoksi muodostuva tuhti purilainen.

- Yhdistettiin toivotut tuotteet, valittiin leiväksi yhteistyökumppanimme Elosen Artessa ja lisättiin pari salaista ainesosaa. Täyttävä, vaikkei niin kevyt annos syntyi hienon yhteistyökuvion aikaansaannoksena, myhäilee
Leppälä.

JYPin tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


JYP Jyväskylä Oy - logo

JYP - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


JonneVirtanen

Jonne Virtanen

13.3.1988 Turku
Tiedot


Juuso Puustinen JYPiin

Juuso Puustinen JYPiin

Hyökkääjä Juuso Puustinen JYPiin, Miika Lahti palaa Jyväskylään, Niilo Konttinen jatkaa JYPin valmennusryhmässä.

Lue lisää
Olkinuora ja Kuukka jatkavat, Ossi Ikonen JYPiin

Olkinuora ja Kuukka jatkavat, Ossi Ikonen JYPiin

Maalivahti Jussi Olkinuora, 26, jatkaa JYPissä yhden kauden sopimuksella.

Lue lisää
JYP ja KeuPa HT aloittavat yhteistyön

JYP ja KeuPa HT aloittavat yhteistyön

JYP ja KeuPa HT ovat solmineet kauden 2017-2018 kattavan yhteistyösopimuksen koskien pelaajaliikennettä sekä markkinoinnillista yhteistyötä. JYP-Akatemian toiminta loppuu.

Lue lisää
Marko Virtanen jatkaa JYPin päävalmentajana

Marko Virtanen jatkaa JYPin päävalmentajana

JYP on solminut päävalmentaja Marko Virtasen, 48, kanssa yksivuotisen jatkosopimuksen. Valmennustiimin Virtasen kanssa muodostavat kaudelle 2017-2018 Antti Turunen, 30, ja Jarkko Hyytiä, 33.

Lue lisää
Maalivahti Jussi Olkinuora jatkaa JYPissä

Maalivahti Jussi Olkinuora jatkaa JYPissä

JYP jatkoi maalivahtinsa sopimusta kuluvan kauden loppuun.

Lue lisää
JYP palkkasi maalivahdin

JYP palkkasi maalivahdin

Jussi Olkinuoran pestaaminen tuli ajankohtaiseksi, kun JYPin liigajoukkueen maalivahtikolmikosta kaksi maalivahtia eli Veini Vehviläinen ja Markus Ruusu tulivat valituiksi Suomen U20-maajoukkueeseen jääkiekon nuorten MM-kisoihin Kanadaan.

Lue lisää