Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kettupaidat pyrkii kolmen joukkoon

 
Kettupaidat pyrkii kolmen joukkoon

JJK:n konkreettisin tulostavoite kaudelle 2011 on kova: sijoitus kolmen parhaan joukossa Veikkausliigassa.

- Vuosi sitten asetettiin tavoitteeksi se, että pelataan Veikkausliigaa myös kaudella 2011. Se toteutui mielestäni aika kevyesti, nyt joukkue on vahvistunut selkeästi ja meidän prosessi on edennyt seuraavaan vaiheeseen, päävalmentaja Kari Martonen sanoo.

Kahden peräkkäisen 13. sijan jälkeen harppaus kolmen sakkiin voi tuntua huimalta, mutta JJK:ssa tavoitteeseen uskotaan kaikilla tasoilla.

- Mitali on kova tavoite, mutta siihen on realistiset mahdollisuudet. Me ollaan nähty jo talven aikana, että oikeanlaisella valmistautumisella ja onnistuneella suorituksella voidaan voittaa tässä sarjassa kenet vain. Se edellyttää pelillisten tavoitteiden täyttymistä.

Keskeisiä tavoitteita tulostavoitteen taustalla ovat energinen, intohimoinen, positiivinen ja rohkea peli-ilme, sekä pelilliseksi teemaksi muotoutunut "halu palloon".

- Intohimon ja ylpeyden edustaa JJK:a, Jyväskylää ja Keski-Suomea pitää näkyä joka ottelussa. Se on iso haaste. Halu palloon taas tarkoittaa sitä, että pallollisessa pelissä pyrimme kontrolloimaan pelivälinettä tilanteen mukaisesti, ja vastaavasti pallon ollessa vastustajalla pyritään saamaan se pois aktiivisella prässillä, Martonen taustoittaa.

Toinen kilpailullinen tavoite liittyy Suomen Cupiin, siinä joukkue etenee peli kerrallaan.

- Sen verran on kilpailun sääntöjä luettu, että vain voittaja jatkaa, Martonen huomauttaa.

Myös kentän ulkopuolella seura pyrkii menemään eteenpäin. Tavoitteena on Veikkausliigan paras yleisökeskiarvo kaudella 2011.

- Meidän yleisökeskiarvo kahdelta ensimmäiseltä kaudelta on melkein 3100, vaikka voittoja on 26 kotiottelusta kolme. Sanotaan, että menestyvä joukkue tuo 30 prosenttia lisää yleisöä, joten mahdollisuudet ovat olemassa. Ja jos liiga pelataan 12 joukkueella, niin kuin nyt näyttää, myös otteluohjelma muotoutuu lisäpelien ansiosta sellaiseksi kuin sen pitääkin olla. Kahdesta kolmeen kotipeliä tulee joka kuukaudelle, toimitusjohtaja Joni Vesalainen laskee.

JJK:n tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


JJK Jyväskylä ry - logo

JJK - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutSanteri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Pasojalle kahden vuoden jatkosopimus

Pasojalle kahden vuoden jatkosopimus

Kaudella 2013 JJK:n päävalmentajaksi noussut Juha Pasoja jatkaa kettuseurassa myös tulevat kaksi kautta.

Lue lisää
Liigacupin 2015 lohkojako sinetöity

Liigacupin 2015 lohkojako sinetöity

Jalkapalloliiga ry:n hallitus päätti torstaisessa vuosikokouksessaan Liigacupin 2015 lohkojaosta.

Lue lisää
Veikkausliiga palaa Ylelle

Veikkausliiga palaa Ylelle

Veikkausliiga palaa Ylen kanaville sunnuntaina 28. syyskuuta. Edellisen kerran Yle on esittänyt Veikkausliigaa kaudella 2009.

Lue lisää
Tommi Kari palaa JJK-paitaan

Tommi Kari palaa JJK-paitaan

2000-luvun keskisuomalaisen jalkapallohistorian tulisieluisin taistelija, JJK:n oma kasvatti ja Jyväskylän oma poika Tommi Kari palaa Kettupaitaan.

Lue lisää
Särkkä jättää JJK:n kauden jälkeen

Särkkä jättää JJK:n kauden jälkeen

JJK:n pitkäaikainen maalivahtivalmentaja Jori Särkkä suuntaa kuluvan kauden jälkeen kohti uusia haasteita.

Lue lisää