Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Veikkausliigakausi Harjulla alkaa

 
Veikkausliigakausi Harjulla alkaa

Honka ei lopulta kaatunut perjantaina, vaikka horjui pahasti. Tästä huolimatta Kettupaidat esiintyy sarja-avauksen vahvan esityksen siivittämänä kovalla itseluottamuksella kotiyleisölleen maanantaina. Vastassa jyväskyläläisen jalkapallohistorian kolmannessa liigakauden kotiavauksessa on MYPA Kouvolasta.

- Perjantain peli oli meiltä tpsi ryhdikäs suoritus. Monesti sarja-avauksen lataus tekee sen, että sovitut ja harjoitellut asiat jäävät puolitiehen, mutta me pystyttiin pelaamaan sitä omaa fudista. Tätä taustaa vasten on erittäin hyvä asia, että seuraava peli tulee näin pian. Me ollaan hyvässä iskussa, ja perjantaina oli todella hyvä lataus ja sähinä, valmentaja Jori Särkkä sanoo.

- En näe mitään syytä, miksei se sama siirtyisi maanantaille.

JJK:n ryhmästä on sivussa U19-maaotteluun Eerikkilään matkaava toppari Samu Nieminen. Terveystilanne on Honka-ottelun jälkeen ennallaan. Ennallaan on myös joukkueen pelifilosofia - suuria muutoksia ei vastustajan ja pelipaikan vaihtumisesta huolimatta tule.

- Tietenkin jokaisessa vastustajassa on omat huomioitavat juttunsa. Mutta tärkeintä on, että jatketaan omaa peliä samalla tavalla kuin viimeksi. Ainoa mitä oikeastaan tarvitaan siihen lisää, on maalit, Särkkä toteaa.

MYPA avasi oman kautensa viime maanantaina murheellisella 0-2 -kotitappiolla IFK Mariehamnia vastaan. Särkkä uskookin, että vastaan tulee nälkäinen nippu.

- Heillä on uusi valmennusjohto ja uusia tuulia seurassa, mutta pelaajarunko on tärkeimmiltä osiltaan aika lailla sama kuin viime kaudella. Peli-ilmettä on tietysti pyritty uudistamaan ja hyviä yksilöitähän sielläkin on, kuten kaikissa liigajoukkueissa.

Viime kaudella JJK haki Saviniemestä hienon 1-3 vierasvoiton, Harjulla pisteet tasattiin lukemin 1-1. Viime kauden kaltainen konttaus kotikentällä on tarkoitus päättää ennen kuin se ennättä alkaakaan.

- Pääsimme sunnuntaina harjoittelemaan Harjulle, kenttä on hienossa kunnossa. On mahtavaa pelata omalla kotikentällä meidän hienon yleisön edessä. Halutaan antaa heille nyt sitä parasta JJK:a, Särkkä päättää.

Veikkausliigan kotiavaus JJK-MYPA Harjulla maanantaina kello 18.30.

JJK:n tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


JJK Jyväskylä ry - logo

JJK - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Samu Nieminen

14.1.1992
Tiedot

Jori Särkkä

Tiedot


Riihimäki ja Luoma jatkavat JJK:ssa - Heikkiselle sopimus

Riihimäki ja Luoma jatkavat JJK:ssa - Heikkiselle sopimus

JJK:n alakerran vahvistaminen jatkuu: Kettuvahti Aati Riihimäki ja laitapuolustaja Juho Luoma jatkavat JJK:ssa kaudella 2021. B-nuorten viime kauden maalivahti Joni Heikkinen liittyy niinikään sopimuspelaajien joukkoon.

Lue lisää
Vesa Stenroos palaa JyPK:n päävalmentajaksi

Vesa Stenroos palaa JyPK:n päävalmentajaksi

Jyväskylän Pallokerhon uudeksi seuran päävalmentajaksi on valittu Vesa Stenroos ja hän aloittaa tehtävässään 18.1.2021 alkaen.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää
Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliigan hallitus kokoontuu nyt viikoittain ja seuraa tiiviisti tilannetta. Veikkausliiga 2020 käynnistyy pian sen jälkeen, kun yleisötapahtumia on jälleen mahdollista järjestää.

Lue lisää
Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Matti Apunen jatkaa Veikkausliigan puheenjohtajana. Päätös asiasta tehtiin keskiviikkona 28. marraskuuta pidetyssä Jalkapalloliiga ry:n vuosikokouksessa.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää