Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jaguaarien lähtöasetelmat alkavaan kauteen

 
Jaguaarien lähtöasetelmat alkavaan kauteen

Viime vuonna kuudenneksi Vaahteraliigassa sijoittunut Jyväskylän Jaguaarit lähtee 20.5. alkavaan Vaahteraliigaan odottavin tunnelmin. Pelinrakentaja Santeri Supi pelasi viime vuonna ensimmäisen kautensa Vaahteraliigaa pelinrakentajana. Hän jatkaa tällä kaudella vuoden kokeneempana, ja myös valmennus tietää tarkalleen mihin hän pystyy ja mihin hän ei pysty.

Willametten yliopistosta tuleva kolmikko David Perez-Jake Forshey-Lukkes Gilgan tulevat näyttelemään suurta osaa Jaguaarien joukkueessa. Gilgan ja Perez ovat Jaguaareissa jo toista kautta, joten vastustajat ja pelikaverit ovat jo tuttuja. Gilgan näytti viime kaudella, että häneltä onnistuu myös pelinrakentajan paikka tarvittaessa ja Perez oli molempiin suuntiin todella arvokas pelaaja. Tästä osoituksena muunmuassa syöntönkatkojen jaettu ykköstila Vaahteraliigassa viime kaudella. Forshey tulee pelaamaan Jaguaarien nuoren hyökkäyksen linjan ankkurina. Tämän lisäksi hänet tullaan näkemään puolustuksen linjassa.

Hyökkäyksessä Supin heittojen kohteina ovat muunmuassa Gilgan, Perez sekä Perttu Ahila, joka on ollut huippukunnossa kevään A-nuorten sarjassa. Lisäksi juoksupeleihin Jaguaarit ovat saaneet lisää voimaa, kun viime vuonna linjamiehenä pelannut Joonas Raatikainen on siirtyy keskushyökkääjäksi Akumatti Leskisen pariksi.

Jaguaarien puollustukseen jäi Andrew Rossin jälkeen iso aukko täytettäväksi. Ross voitti viimekaudella selvästi Vaahteraliigan taklaustilaston ja nyt haetaan hän paikansa ottavaa pelaajaa. Yksi hyvä vaihtoehto on vuoden tauolta palaava Sami Mäkinen, joka ei ole liigan isoin tukimies, mutta lukee peliä erittäin hyvin.

Erikoisjoukkueet näyttelivät suurta osaa Jaguaarien peleissä kaudella 2010. Tätä tullaan varmasti jatkamaan Mikko Hännisen johdolla. Hänninen on koko talven punonut uusia kuviota jotta Jaguaarien erikoisjoukkueet olisivat jälleen iso osa Jyväskyläläistä jenkkifutista.

Nuori joukkue on nälkäinen ja tavoitteeksi on asetettu neljän parhaan joukkoon sijoittuminen. Aika näyttää onko ehkä hieman kokematonkin joukkue valmis haastamaan kokeneemat joukkueet isoissa peleissä kesän aikana.

Jaguaarien tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


Jyväskylän Seudun Jaguaarit ry - logo

Jaguaarit - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJaguaarit takoivat, mutta teräs ei taipunut tarpeeksi

Jaguaarit takoivat, mutta teräs ei taipunut tarpeeksi

Jaguaarien juoksuhyökkäys on oli ollut ennen ottelua sarjan tehokkokkain. Kuopio Steelers onnistui kuitenkin pysäyttämään Jyväskylän juoksun erinomaisesti, varsinkin ottelun alussa.

Lue lisää
Mäkinen ja Gabbidon Jaguaareihin

Mäkinen ja Gabbidon Jaguaareihin

Ensi kesänä historian kahdennenkymmenennen kautensa pelaava Jyväskylän Jaguaarit vahvistuu tukimies Sami Mäkisellä ja brittilaituri Jarrad Gabbidonilla.

Lue lisää
Richard Hurst Jaguaareihin

Richard Hurst Jaguaareihin

Richard Hurst on 20-vuotisjuhlakauteensa valmistautuvan Jyväskylän Jaguaarien tuorein vahvistus.

Lue lisää
Jaguaarit ja Royals iskevät yhteen Laukaassa

Jaguaarit ja Royals iskevät yhteen Laukaassa

Jyväskylän seudun Jaguaarit pelaa tulevan lauantaian kotiottelunsa poikkeuksellisesti Laukaassa. Vastaansa Jaguaarit saa vaasalaisen Royalsin, joka on sarjan hallitseva mestari.

Lue lisää
Jaguaarit kohtasi sunnuntaina Northern Lightsin

Jaguaarit kohtasi sunnuntaina Northern Lightsin

Jaguaarit aloittivat ottelun hyökkäyksellä. Ensimmäisellä draivilla Jaguaarit kokeilivat Oulun takakenttää pitkin heitoin.

Lue lisää
Noronen jatkaa SAJL:n johdossa

Noronen jatkaa SAJL:n johdossa

Suomen amerikkalaisen jalkapallon liiton liittokokous valitsi yksimielisesti puheenjohtaja Roope Norosen jatkamaan tehtävässään seuraavaksi kahdeksi vuodeksi.

Lue lisää