Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jaguaarit lähtee Seinäjoen TV-otteluun hankalista asetelmista

 
Jaguaarit lähtee Seinäjoen TV-otteluun hankalista asetelmista

Jyväskylän Jaguaarien avausottelu Turku Trojansia vastaan sujui hyvin. Jaguaarit juoksi hyökkäyksessä yllättävän paljon viime vuosiin verrattuna ja onnistui pitkissä heittopeleissä. Myös puolustuksen peli oli kohdallaan ja Turku onnistui maalinteossa vain kerran. Seinäjoki Crocodiles on kuitenkin aivan eri luokan vastus kuin Trojans.

Etenkin Crocodilesin hyökkäys on esiintynyt todella vahvasti. Avauksessa pohjanmaalaiset kaatoi Helsinki Wolverinesin lukemin 59-28 ja viime viikonloppuna Porvoo Butchersin 10-21. Joukkueen yhdestätoista touchdownista kymmenen on tehty juoksemalle. Jaguaarien on siis pystyttävä Jake Forsheyn, Markus Blombergin, Joonas Raatikaisen ja Sami Mäkisen johdolla pysäyttämään Crocodilesin vahvat keskushyökkääjät Greg Fountain ja Robert Bishop III, sekä oltava tarkkana option-pelejä viljelevien Alex Goodin ja Ville Järviön kanssa. Urakka on kova, mutta jos Jaguaarit siinä onnistuu, on Crocodilesin siirryttävä käyttämään heittohyökkäystään, jota se ei ole vielä juuri joutunut testaamaan.

Hyökkäyksen puolella Jaguaarit joutuu tekemään muutoksia. Pelinrakentaja Santeri Supilla on ongelmia jalkansa kanssa, eikä valmennusjohto riskeeraa hänen peluuttamisensa kanssa tässä vaiheessa kautta. Näin pelinrakentajan tontille siirtyy amerikkalaisvahvistus Lukkes Gilgan. James Perezin ja Perttu Ahilan on siis kyettävä parhaimpaansa Seinäjoen kovaa takakentää vastaan ja Akumatti Leskisen onnistuttava pallonkantotehtävissä vuosien 2006 ja 2007 malliin.

Ottelu Jouppilanvuoren kentältä on nähtävissä URHOtv:n kautta alkaen klo 18.15

Jaguaarit:
Poissa: Santeri Supi, Mika Kulmala
Epävarmat: Antti Yläjärvi

Jaguaarien tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


Jyväskylän Seudun Jaguaarit ry - logo

Jaguaarit - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJaguaarit takoivat, mutta teräs ei taipunut tarpeeksi

Jaguaarit takoivat, mutta teräs ei taipunut tarpeeksi

Jaguaarien juoksuhyökkäys on oli ollut ennen ottelua sarjan tehokkokkain. Kuopio Steelers onnistui kuitenkin pysäyttämään Jyväskylän juoksun erinomaisesti, varsinkin ottelun alussa.

Lue lisää
Mäkinen ja Gabbidon Jaguaareihin

Mäkinen ja Gabbidon Jaguaareihin

Ensi kesänä historian kahdennenkymmenennen kautensa pelaava Jyväskylän Jaguaarit vahvistuu tukimies Sami Mäkisellä ja brittilaituri Jarrad Gabbidonilla.

Lue lisää
Richard Hurst Jaguaareihin

Richard Hurst Jaguaareihin

Richard Hurst on 20-vuotisjuhlakauteensa valmistautuvan Jyväskylän Jaguaarien tuorein vahvistus.

Lue lisää
Jaguaarit ja Royals iskevät yhteen Laukaassa

Jaguaarit ja Royals iskevät yhteen Laukaassa

Jyväskylän seudun Jaguaarit pelaa tulevan lauantaian kotiottelunsa poikkeuksellisesti Laukaassa. Vastaansa Jaguaarit saa vaasalaisen Royalsin, joka on sarjan hallitseva mestari.

Lue lisää
Jaguaarit kohtasi sunnuntaina Northern Lightsin

Jaguaarit kohtasi sunnuntaina Northern Lightsin

Jaguaarit aloittivat ottelun hyökkäyksellä. Ensimmäisellä draivilla Jaguaarit kokeilivat Oulun takakenttää pitkin heitoin.

Lue lisää
Noronen jatkaa SAJL:n johdossa

Noronen jatkaa SAJL:n johdossa

Suomen amerikkalaisen jalkapallon liiton liittokokous valitsi yksimielisesti puheenjohtaja Roope Norosen jatkamaan tehtävässään seuraavaksi kahdeksi vuodeksi.

Lue lisää