Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

MM-juhlat Jyväskylän Aren aukiolla

 
MM-juhlat Jyväskylän Aren aukiolla

Jääkiekon JYP-taustaisia maailmanmestareita juhlitaan kansanjuhlassa Jyväskylässä Aren aukiolla perjantaina 10.6. klo 18. Tunnin, koko perheelle suunnatussa juhlassa maailmanmestaripelaajista ovat paikalla Jyrki Välivaara, Antti Pihlström ja Jarkko Immonen. Nähtävillä on tietenkin myös maailmanmestaruuspokaali "Kundi". Lisäksi maailmanmestarijoukkueeseen kuuluu jyväskyläläinen fysioterapeutti Timo Vaitinen.

Juhlan musiikista vastaavat jyväskyläläinen Poju kappaleellaan Poika saunoo sekä Finnish Hockey Mafia, joka tunnetaan Taivas varjele -biisistään. Juhlan juontaa jyväskyläläinen selostaja ja muusikko Timo Lievemaa.

Juhlan järjestävät yhteistyössä JYP ja Jyväskylän kaupunki. Jyväskylän kaupunkia juhlassa edustavat  kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Pauli Partanen ja kaupunginhallituksen puheenjohtaja Ulla Lauttamus.

- Uskomme, että saamme juhlasta ikimuistoisen hetken. Pieni etäisyys MM-kisoista ja siihen liittyvästä juhlinnasta nostaa tilaisuuden arvoa entisestään. Harvoinhan sitä keskisuomalainen urheiluyleisö pääsee juhlimaan MM-kultaa omien sankareidensa kanssa, sanoo JYPin markkinointijohtaja Kari Tyni.

Tynin mukaan on hienoa, että Jyväskylän kaupunki huomio mestarit ja on vahvasti mukana juhlan järjestelyissä.

- On erinomaisen hienoa, että näin vahvassa jääkiekkokaupungissa voimme juhlia omia maailmanmestareitamme ja samalla jatkaa jääkiekon voitonjuhlien perinnettä Jyväskylässä, kertoo Jyväskylän kaupungin viestintäjohtaja Helinä Mäenpää.

Perjantai-iltapäivällä ennen kansanjuhlaa maailmanmestarit ja MM-pokaali ovat juhlittavana  MM-kultakahveilla, jotka JYP järjestää yrityskumppaneilleen yksityistilaisuutena Synergia-areenalla.

JYPin tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


JYP Jyväskylä Oy - logo

JYP - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


AnttiPihlström

Antti Pihlström

22.10.1984 Vantaa
Tiedot

JyrkiVälivaara

Jyrki Välivaara

30.5.1976 Jyväskylä
Tiedot


Juuso Puustinen JYPiin

Juuso Puustinen JYPiin

Hyökkääjä Juuso Puustinen JYPiin, Miika Lahti palaa Jyväskylään, Niilo Konttinen jatkaa JYPin valmennusryhmässä.

Lue lisää
Olkinuora ja Kuukka jatkavat, Ossi Ikonen JYPiin

Olkinuora ja Kuukka jatkavat, Ossi Ikonen JYPiin

Maalivahti Jussi Olkinuora, 26, jatkaa JYPissä yhden kauden sopimuksella.

Lue lisää
JYP ja KeuPa HT aloittavat yhteistyön

JYP ja KeuPa HT aloittavat yhteistyön

JYP ja KeuPa HT ovat solmineet kauden 2017-2018 kattavan yhteistyösopimuksen koskien pelaajaliikennettä sekä markkinoinnillista yhteistyötä. JYP-Akatemian toiminta loppuu.

Lue lisää
Marko Virtanen jatkaa JYPin päävalmentajana

Marko Virtanen jatkaa JYPin päävalmentajana

JYP on solminut päävalmentaja Marko Virtasen, 48, kanssa yksivuotisen jatkosopimuksen. Valmennustiimin Virtasen kanssa muodostavat kaudelle 2017-2018 Antti Turunen, 30, ja Jarkko Hyytiä, 33.

Lue lisää
Maalivahti Jussi Olkinuora jatkaa JYPissä

Maalivahti Jussi Olkinuora jatkaa JYPissä

JYP jatkoi maalivahtinsa sopimusta kuluvan kauden loppuun.

Lue lisää
JYP palkkasi maalivahdin

JYP palkkasi maalivahdin

Jussi Olkinuoran pestaaminen tuli ajankohtaiseksi, kun JYPin liigajoukkueen maalivahtikolmikosta kaksi maalivahtia eli Veini Vehviläinen ja Markus Ruusu tulivat valituiksi Suomen U20-maajoukkueeseen jääkiekon nuorten MM-kisoihin Kanadaan.

Lue lisää