Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jaguaarit jäi Seinäjoella jyrän alle

 
Jaguaarit jäi Seinäjoella jyrän alle

Jaguaarien miehistö jäi pahasti sarjakärki Crocodilesin jalkoihin Seinäjoella. Ottelun ennakkoasetelmat olivat selvät. Jaguaarien pitäsi pystyä pysäyttämään Crocodilesin juoksu, mikäli se halauisi taistella voitosta. Jo ensimmäisellä neljänneksellä kävi selväksi, ettei se siihen pystyisi. Pelinrakentaja Alex Good juoksi kaksi ja keskushyökkääjä Greg Fountain yhden maalin. Kun Ilkka Laitinen onnistui kaikissa lisäpistepotkuissa, siirtyi Crocodiles jo 21-0 johtoon.

Toisella neljänneksellä Jaguaarien Perttu Ahila onnistui kaventamaan ottelun pitkällä juoksupelillä 21-7 lukemiin ja herättämään toivoa jyväskyläläisissä. Seinäjoki kaatoi kuitenkin saman tien kylmää vettä Jaguaarien niskaan, kun Robert Bishop palautti Jaguaarien aloituspotkun pohjiin. Crocodilesin hyökkäys ei ollut aivan parhaimmillaan, vaan Good rähmäsi pallon muutamaan otteeseen. Jaguaarit onnistui muutenkin pitämään ajoittain Seinäjoen etenemisen nollissa, mutta silloin kun pallonkantaja pääsi ohi ensimmäisistä taklaajista, kertyi jaardeja roppakaupalla. Näin Fountain onnistuikin jälleen maalinteossa. Jyväskylän hyökkäys pystyi tämän jälkeen hyvään, pitkään draiviin Ahilan, Akumatti Leskisen ja Joonas Raatikaisen juoksuilla. Jaguaarit eteni muutaman jaaardin päähän Seinäjoen maalista, mutta sitten Santeri Supia tuurannut Lukkes Gilgan rähmäsi pallon pahassa paikassa, ja Seinäjoki pääsi kentälle. Bishop teki tämän  jälkeen vielä yhden maalin ja puoliajalle mentiin näin murskaavissa 42-7 lukemissa.

Crocodiles aloitti toisen puoliajan vielä ykkösmiehistöllään, mutta Fountainin kolmannen maalin jälkeen pelaajat alkoivat vaihtua monella paikalla, varsinkin puolustuksessa. Jaguaarien hyökkäys toimikin varsin hyvin Seinäjoen kakkosmiehitystä vastaan. Leskinen ja Raatikainen raatoivat jaardeja keskelä ja aina silloin tällöin pallo annettiin kiertopeliin Ahilalle tai James Perezille. Neljännellä neljänneksellä Ahila onnistuikin maalinteossa toistamiseen ja kavensi ottelun lukemiin 48-13. Tämä oli kuitenkin Jyväskylälle laiha lohtu, varsinkin kun Fountain juoksi ottelun loppupuolella vielä yhden touchdownin. Loppulukemat kirjattiin siis seinäjokelaisille selkeästi numeroin 54-13.

Jaguaarien urakka jatkuu Kangasniemellä pelattavassa kotiottelussa sunnuntaina 12.6. Helsinki Wolverinesia vastaan. Silloin vastassa on jälleen hyvin juokseva joukkue, joten jyväskyläläisten puolustuksen tarvitsee terästäytyä urakalla. Hyökkäys puolestaan saa todennäköisesti apuja sairastuvalta, sillä Santeri Supin pitäisi olla tuolloin pelikunnossa.

Jaguaarien tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


Jyväskylän Seudun Jaguaarit ry - logo

Jaguaarit - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Jaguarsin miesten kotiavaus lauantaina Viitaniemessä

Jaguarsin miesten kotiavaus lauantaina Viitaniemessä

Lauantaina Hyvinkää Falconsia vastaan pelattavassa ottelussa riittää panosta, sillä molemmat joukkueet mielivät taistelemaan lohkon kakkostilasta ja kotiedusta pudotuspeleihin.

Lue lisää
Jyväskylä Jaguars farmisopimukseen Vaahteraliigaseura Tampere Saintsin kanssa

Jyväskylä Jaguars farmisopimukseen Vaahteraliigaseura Tampere Saintsin kanssa

Keski-Suomen ja Pirkanmaan jenkkifutiksessa otetaan miesten puolella tänä vuonna yksi yhteinen askel kohti tavoitteellisempaa harrastustoimintaa, kun kakkosdivisioonassa pelaava Jaguars ja Vaahteraliigaan valmistautuva Saints solmivat farmisopimuksen, joka mahdollistaa pelaajavaihdon seurojen välillä.

Lue lisää
Jyväskylän jenkkifutarit yhdistävät voimansa, tavoitteena Hippos 2023

Jyväskylän jenkkifutarit yhdistävät voimansa, tavoitteena Hippos 2023

Vaikka amerikkalainen jalkapallo on Suomessa pieni laji, on Jyväskylässä pyöritetty harrastustoimintaa useassa eri seurassa. Toiminnan kasvattamiseksi ja kehittämiseksi naisten seura Jyväskylä Jaguars sekä miesten ja nuorten seura Jyväskylän seudun Jaguaarit yhdistävät rivinsä.

Lue lisää
Jaguaarit takoivat, mutta teräs ei taipunut tarpeeksi

Jaguaarit takoivat, mutta teräs ei taipunut tarpeeksi

Jaguaarien juoksuhyökkäys on oli ollut ennen ottelua sarjan tehokkokkain. Kuopio Steelers onnistui kuitenkin pysäyttämään Jyväskylän juoksun erinomaisesti, varsinkin ottelun alussa.

Lue lisää
Mäkinen ja Gabbidon Jaguaareihin

Mäkinen ja Gabbidon Jaguaareihin

Ensi kesänä historian kahdennenkymmenennen kautensa pelaava Jyväskylän Jaguaarit vahvistuu tukimies Sami Mäkisellä ja brittilaituri Jarrad Gabbidonilla.

Lue lisää
Richard Hurst Jaguaareihin

Richard Hurst Jaguaareihin

Richard Hurst on 20-vuotisjuhlakauteensa valmistautuvan Jyväskylän Jaguaarien tuorein vahvistus.

Lue lisää