Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jaguaarit kohtaa Wolverinesin Kangasniemellä

 
Jaguaarit kohtaa Wolverinesin Kangasniemellä

Jaguaarit pelaa seuraavan kotiottelunsa poikkeuksellisesti Kangasniemellä.  Matka kuudenkymmenen kilometrin päähän Jyväskylästä ei ollut alun perin suunnitelmissa vaan reissua voisi luonnehtia evakkoretkeksi.

-On surullista ettei meille vieläkään löydy Jyväskylästä pelikenttää varaamillamme vuoroilla. Tätä on vaikea sulattaa, sillä meillä on runkosarjassa vain viisi kotiottelua, Jaguaarien puheenjohtaja Reo Landen harmittelee.

-Kohtelu muihin lajeihin nähden ei tunnu yhdenvertaiselta.

Kangasniemen urheilukeskus tarjoaa kuitenkin hyvät puitteet Vaahteraliigaottelun järjestämiseen.

-Kangasniemen kunta ja kentällä muuten pelaava Kangasniemen Palloilijat ovat ottaneet meidät hyvin vastaan ja olemme olleet kaikin puolin tervetulleita.

Itse ottelu tulee varmasti antamaan paljon suuntaa joukkueiden voimasuhteista. Sekä Jaguaarit että Wolverines hävisivät selväst
Seinäjoki Crocodilesille ja ottivat lisäksi selvän voiton Turku Trojansista. Näiden otteluiden lisäksi Wolverines on peitonnut heikosti kauden aloittaneen Helsinki Roostersin.

Seinäjoen tavoin Wolverinesin juoksupeli on vahva. Keskushyökkääjä Joseph Doss on kantanut päävastuun pallonkantamisesta, mutta Stephen Stokes ja pelinrakentaja Cedric Johnson kykenevät myös tekemään isoja pelejä jaloillaan. Jaguaareilla oli Seinäjokea vastaan suuria ongelmia juoksun pysäyttämisessä, joten suosikin viitta lankeaa tämän ottelun osalta tällä kertaa Wolverinesille.

Ottelun avain onkin, pystyykö Jaguaarit pysäyttämään Wolverinesin juoksun. Heittopeleissä Johnsonin ykkösmaalina on toiminut Ben Webb, ja tätä ovat tukeneet Tuomas Huusko ja laitahyökkääjänkin tontilla paljon pelannut Stokes. Juoksupelin ja Webbin pimennossa pitäminen tylsistyttäisi kuitenkin helsinkiläisten hyökkäystä jo paljon.

Jaguaarit ovat kahdessa ensimmäisessä ottelussaan juosseet selvästi enemmän kuin aiempina vuosina. Jos Santeri Supi on pelikunnossa, löytyy pallonkantajaosastolta Lukkes Gilgan, Akumatti Leskinen ja Joonas Raatikainen. Gilgan toimii varmasti välillä myös laitahyökkääjänä James Perezin ja Perttu Ahilan kanssa.

Näillä aseilla Wolverines pystytään varmasti haastamaan, jos vain puolustus pitää. Mikäli Supi ei pysty pelaamaan, tuuraa Gilgan häntä, jolloin Jaguaareilla on käytettävissään yksi ase vähemmän heitto- ja juoksupelissään, ja urakka vaikeutuu varmasti.

Ottelu Kangasniemen urheilukeskuksen kentällä alkaa sunnuntaina 12.6. klo 15.00.

Poissa:
Jaguaarit -
Wolverines  Anssi Saari, Oskari Halttunen

Epävarmat:
Jaguaarit Santeri Supi, Mika Kulmala, Antti Yläjärvi, Kalle Lahtinen Wolverines  Matti Lottonen, Jyri Kontainen

Jaguaarien tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


Jyväskylän Seudun Jaguaarit ry - logo

Jaguaarit - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJaguaarit takoivat, mutta teräs ei taipunut tarpeeksi

Jaguaarit takoivat, mutta teräs ei taipunut tarpeeksi

Jaguaarien juoksuhyökkäys on oli ollut ennen ottelua sarjan tehokkokkain. Kuopio Steelers onnistui kuitenkin pysäyttämään Jyväskylän juoksun erinomaisesti, varsinkin ottelun alussa.

Lue lisää
Mäkinen ja Gabbidon Jaguaareihin

Mäkinen ja Gabbidon Jaguaareihin

Ensi kesänä historian kahdennenkymmenennen kautensa pelaava Jyväskylän Jaguaarit vahvistuu tukimies Sami Mäkisellä ja brittilaituri Jarrad Gabbidonilla.

Lue lisää
Richard Hurst Jaguaareihin

Richard Hurst Jaguaareihin

Richard Hurst on 20-vuotisjuhlakauteensa valmistautuvan Jyväskylän Jaguaarien tuorein vahvistus.

Lue lisää
Jaguaarit ja Royals iskevät yhteen Laukaassa

Jaguaarit ja Royals iskevät yhteen Laukaassa

Jyväskylän seudun Jaguaarit pelaa tulevan lauantaian kotiottelunsa poikkeuksellisesti Laukaassa. Vastaansa Jaguaarit saa vaasalaisen Royalsin, joka on sarjan hallitseva mestari.

Lue lisää
Jaguaarit kohtasi sunnuntaina Northern Lightsin

Jaguaarit kohtasi sunnuntaina Northern Lightsin

Jaguaarit aloittivat ottelun hyökkäyksellä. Ensimmäisellä draivilla Jaguaarit kokeilivat Oulun takakenttää pitkin heitoin.

Lue lisää
Noronen jatkaa SAJL:n johdossa

Noronen jatkaa SAJL:n johdossa

Suomen amerikkalaisen jalkapallon liiton liittokokous valitsi yksimielisesti puheenjohtaja Roope Norosen jatkamaan tehtävässään seuraavaksi kahdeksi vuodeksi.

Lue lisää