Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Hippoksella isot järjestelyt perjantain MM-kansanjuhlaan

 
Hippoksella isot järjestelyt perjantain MM-kansanjuhlaan

Jääkiekon maailmanmestaruusjuhlinta perjantai-iltana 10.6. Jyväskylän Hippoksella saa suuren festivaalin puitteet. Tapahtuman järjestäjät Jyväskylän kaupunki ja JYP panostavat kansanjuhlan puitteisiin MM-kullan vaatimalla otteella. Maailmanmestarijoukkueen pelaajista lavalla nähdään Jarkko Immonen, Jyrki Välivaara ja Antti Pihlström. Kiekkohenkisestä musiikista vastaavat Finnish Hockey Mafia ja Poika saunoo -hitin laulaja Poju. Tilaisuuden juontaa Timo Lievemaa. MM-juhlien ohjelma alkaa kello 18 ja kestää tunnin. Jyväskylän kaupunki muistaa juhlassa Jyp-taustaisia maailmanmestaripelaajia ja joukkueen fysioterapeutti Timo Vaitista.

- Ohjelma on kovalla sykkeellä toteutettava tunnin mittainen spektaakkeli, kertoo tapahtuman tuottajana toimiva Vesa Walden Festago Oy:stä.

Juhlien toteuttaminen vaatii satoja ammattilaisten työtunteja. Yksi osa tapahtumaa on paikalle pystytettävä jättinäyttö.

- Tapahtuman aikana näytölle tuotetaan live-kuvaa ja videomateriaalia, joten yleisöllä on mahdollisuus seurata lavan tapahtumia myös kauempaa, kertoo Walden.

Erikoisjärjestelyjä vaativan pyrotekniikan toteuttajana on vuoden 2011 ilotulituksen Suomen mestari Pyroman Oy. Yhtiö on hoitanut mm. Euroviisujen pyrotekniikan, Nightwishin ja lukuisten ulkomailla toteutettavien festivaalien erikoistehosteet.

- Lava rakennetaan Synergia-areenan julkisivun eteen, n.s. VIP-parkkialueelle eli Hippoksen P 6 -alueelle. Juhla-alueen rakentaminen sulkee liikenteen tapahtuma-alueella aamuseitsemästä alkaen. Hippoksen muut pysäköintialueet ovat normaalissa käytössä niin päivän ajan kuin tapahtuma-aikana. Kulku hiekkaparkkialueille onnistuu Rautpohjankadulta n.s. Monitoimitalon kulmalta.

- Tapahtuma-alue eli P 6 -alue suljetaan autoliikenteeltä aamulla klo 7. Kulku Ravintola Hurrikaaniin onnistuu. Iltajuhliin suosittelemme kuitenkin saapumista kävellen, kertoo tapahtuman turvallisuuspäällikkö Mika Rautamies JVP Group Oy:stä.
Sääennuste lupaa hellettä tapahtumapäiväksi, minkä vuoksi järjestelyissä on varauduttu vesipisteellä.

- Suosittelemme ottamaan myös oman vesipullon mukaan, koska vesipisteet voivat ruuhkautua, painottaa Vesa Walden.

JYP järjestää ulkoalueelle virvoitusjuomien ja grillimakkaran myyntipisteet. Synergia-areenan A-käytävän baari palvelee juhlayleisöä sisätiloissa. Myyntipisteet avautuvat klo 16.30. Yleisön wc-tiloina toimivat Synergia-areenan A-käytävän yleisö-wc:t.

Tapahtumassa noudatetaan uutta tupakointilakia ja tupakointi on kielletty muualla kuin Rautpohjan kadun puolella olevalla tupakointialueella.

JYPin tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


JYP Jyväskylä Oy - logo

JYP - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutHenri Tamminen JYPiin, nuorille jatkosopimuksia

Henri Tamminen JYPiin, nuorille jatkosopimuksia

Laitahyökkääjä Henri Tamminen (25) siirtyy HIFK:sta JYPiin. Sopimus on mallia 1 + 1. Sopimuksen jälkimmäinen kausi sisältää seuran option.

Lue lisää
Mestis-mestari ja playoffsien arvokkain pelaaja Markus Jokinen JYPiin

Mestis-mestari ja playoffsien arvokkain pelaaja Markus Jokinen JYPiin

Tuore Mestiksen mestari, laitahyökkääjä Markus Jokinen, 29, liittyy JYPiin yhden kauden sopimuksella.

Lue lisää
Laitahyökkääjä Miha Verlic liittyy JYPiin

Laitahyökkääjä Miha Verlic liittyy JYPiin

Laitahyökkääjä Miha Verlic, 26, liittyy JYPiin loppukauden mittaisella sopimuksella.

Lue lisää
Puolustaja Jake Newton siirtyy loppukaudeksi JYPiin

Puolustaja Jake Newton siirtyy loppukaudeksi JYPiin

Viime viikolla CHL:n voittanut JYP vahvistaa joukkuettaan myös lähestyviä Liigan Playoffseja ajatellen.

Lue lisää
JYP ja Michel Miklik purkivat sopimuksensa

JYP ja Michel Miklik purkivat sopimuksensa

JYP ja hyökkääjä Michel Miklik, 35, ovat purkaneet sopimuksensa yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
JYP avaa Champions Hockey Leaguen semifinaalit tiistaina kotona

JYP avaa Champions Hockey Leaguen semifinaalit tiistaina kotona

Champions Hockey Leaguen semifinaalit alkavat tiistaina. Suomalaisseuroista on mukana JYP, joka saa vastaansa tshekkiläisen Ocelari Trinecin.

Lue lisää