Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

JYP-puolustaja Jyrki Välivaara vuodeksi KHL-liigaan

 
JYP-puolustaja Jyrki Välivaara vuodeksi KHL-liigaan

JYP-puolustaja, jääkiekon maailmanmestari Jyrki Välivaara pelaa ensi kauden KHL-liigaa venäläisessä Metallurg Novokuznetskissa.  Kaudeksi 2012 - 2013 Välivaara palaa kasvattajaseuraansa JYPiin.

- Meillä on sopimuksessamme optio, joka mahdollistaa Välivaaralle yhden kauden pelaamisen ulkomailla tiettyä seurakorvausta vastaan. Oli odotettavissa, että kysyntä on nyt erityisen kova hyvän SM-liigakauden ja maailmanmestaruuden jälkeen. Hienoa, että kokenut pelaajamme saa tällaisen mahdollisuuden ja vielä hienompaa on Välivaaran paluu JYP-paitaan KHL-kauden jälkeen, sanoo JYPin toimitusjohtaja Jukka Seppänen.

Jyrki Välivaara on luonnollisesti tyytyväinen KHL-mahdollisuudesta.

- Edessä on uusi sarja ja uusi maa. Haastetta riittää ja vähän jännittääkin, mitä tulevaisuus tuo tullessaan, kertoo Jyrki Välivaara.

- Aina olen urallani antanut kaiken seuralle, jonka paitaa kannan. Niin tulen tekemään ensi kaudellakin, kun päälläni on Metallurg Novokuznetskin paita, hän vakuuttaa.

Silti paluu vuoden päästä takaisin JYPiin antaa myös hyvän tunteen.

- Siihen on aikaa eikä sitä voi tässä vaiheessa paljon miettiä, mutta toki lämmittää, että tiedän urani jatkuvan kasvattajaseurassani. Tämä kokonaiskuvio on minulle paras mahdollinen ratkaisu, Välivaara sanoo.

JYP varautui Jyrki Välivaaran lähtöön pestaamalla muutama viikko sitten joukkueeseen kokeneen, kiekollisen puolustajan, Ruotsista palaavan Arto Laatikaisen, joka valittiin SM-liigan parhaaksi puolustajaksi edellisellä SM-liigakaudellaan 2007 - 2008.

35 -vuotias Jyrki Välivaara pelasi viime kaudella SM-liigan runkosarjassa 53 ottelua tehoin 8 + 20 (+20). Välivaara on voittanut Suomen mestaruuden JYPissä 2009 ja Tapparassa 2003.

JYPin tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


JYP Jyväskylä Oy - logo

JYP - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


JyrkiVälivaara

Jyrki Välivaara

30.5.1976 Jyväskylä
Tiedot


Tappara järjesti hienon kirin, JYP silti jatkoon

Tappara järjesti hienon kirin, JYP silti jatkoon

JYP jatkaa ainoana suomalaisjoukkueena jääkiekon CHL:n puolivälieriin. Asia varmistui tiistaina, kun JYP ja Tappara kohtasivat toisessa osaottelussa.

Lue lisää
Juuso Puustinen JYPiin

Juuso Puustinen JYPiin

Hyökkääjä Juuso Puustinen JYPiin, Miika Lahti palaa Jyväskylään, Niilo Konttinen jatkaa JYPin valmennusryhmässä.

Lue lisää
Olkinuora ja Kuukka jatkavat, Ossi Ikonen JYPiin

Olkinuora ja Kuukka jatkavat, Ossi Ikonen JYPiin

Maalivahti Jussi Olkinuora, 26, jatkaa JYPissä yhden kauden sopimuksella.

Lue lisää
JYP ja KeuPa HT aloittavat yhteistyön

JYP ja KeuPa HT aloittavat yhteistyön

JYP ja KeuPa HT ovat solmineet kauden 2017-2018 kattavan yhteistyösopimuksen koskien pelaajaliikennettä sekä markkinoinnillista yhteistyötä. JYP-Akatemian toiminta loppuu.

Lue lisää
Marko Virtanen jatkaa JYPin päävalmentajana

Marko Virtanen jatkaa JYPin päävalmentajana

JYP on solminut päävalmentaja Marko Virtasen, 48, kanssa yksivuotisen jatkosopimuksen. Valmennustiimin Virtasen kanssa muodostavat kaudelle 2017-2018 Antti Turunen, 30, ja Jarkko Hyytiä, 33.

Lue lisää
Maalivahti Jussi Olkinuora jatkaa JYPissä

Maalivahti Jussi Olkinuora jatkaa JYPissä

JYP jatkoi maalivahtinsa sopimusta kuluvan kauden loppuun.

Lue lisää