Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jaguaarit kohtaa Northern Lightsin perjantaina

 

Jaguaarit kohtaa Northern Lightsin perjantaina


Sarjanousija Oulu Northern Lights saapuu perjantaina Jyväskylän Jaguaarien vieraaksi. Molemmilla joukkueilla on takanaan kaksi voittoa ja neljä tappiota. Ottelu on erittäin tärkeä, sillä sen voittavalla joukkueella on vielä mahdollisuus taistella pudotuspeleihin pääsemisestä.

Oulun hyökkäyksen sielu on ollut pelinrakentaja Nick Hardesty. Hänen 215:sta heittoyrityksestään 123 on tavoittanut vastaanottajan. Heitoista 14 on päättynyt touchdowniin ja neljä syötönkatkoon. Lisäksi Hardesty on juossut itse neljä touchdownia. Muuten Oulun juoksupeli ei ole kuitenkaan ollut kovinkaan kummoista. Tästä kertoo myös pelivalinnat: Oulu on juossut 116 kertaa ja heittänyt 263 kertaa. Revontulet esittänevät siis Jyväskylässäkin erittäin heittopainotteista hyökkäystä. Hardestyn ykköskohteet ovat olleet pitkän huiskea Aappo Saloranta sekä ensisijaisesti takapuolustajana pelaava Stacey Thomas. Myös Joonas Taina ja Andrew Keel saattavat esiintyä heittojen kohteena.

Jaguaarien puolustuksen on siis oltava hereillä. Tuukka Pernu pelasi viime viikolla hyvän ottelun Porvoossa ja takakenttä vaikuttaakin nyt tiiviimmältä kuin pariin vuoteen. Päävalmentaja Benjamin Jensenin pelikirja on monipuolinen, eikä Hardestyllä tule olemaan helppo tehtävä lukea, kuka nopeista tukimiehistä tulee pudottautumaan aluepuolustukseen ja kuka säntäämään hänen kimppuunsa sata lasissa.

Jaguaarien hyökkäys on esittänyt fly-sweep -järjestelmänsä avulla vahvaa juoksupeliä. Heittohyökkäyksessä Santeri Supin 63:sta yrityksestä 28 on päätynyt omille laitahyökkääjille. Kahdeksalla heitolla on tehty touchdown ja seitsemän kertaa vastustaja on onnistunut katkaisemaan syötön. Jaguaarien pelivalikoima onkin ollut hyvin päinvastainen Oulun vastaavaan verrattuna: Jyväskyläläiset ovat juosseet 224 kertaa ja heittäneet vain 82 kertaa.

Ottelu Palokan urheilukeskuksessa alkaa perjantaina klo 18.30. Tervetuloa kannustamaan Jaguaarit voittoon!

Jaguaarien tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


Jyväskylän Seudun Jaguaarit ry - logo

Jaguaarit - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJaguaarit takoivat, mutta teräs ei taipunut tarpeeksi

Jaguaarit takoivat, mutta teräs ei taipunut tarpeeksi

Jaguaarien juoksuhyökkäys on oli ollut ennen ottelua sarjan tehokkokkain. Kuopio Steelers onnistui kuitenkin pysäyttämään Jyväskylän juoksun erinomaisesti, varsinkin ottelun alussa.

Lue lisää
Mäkinen ja Gabbidon Jaguaareihin

Mäkinen ja Gabbidon Jaguaareihin

Ensi kesänä historian kahdennenkymmenennen kautensa pelaava Jyväskylän Jaguaarit vahvistuu tukimies Sami Mäkisellä ja brittilaituri Jarrad Gabbidonilla.

Lue lisää
Richard Hurst Jaguaareihin

Richard Hurst Jaguaareihin

Richard Hurst on 20-vuotisjuhlakauteensa valmistautuvan Jyväskylän Jaguaarien tuorein vahvistus.

Lue lisää
Jaguaarit ja Royals iskevät yhteen Laukaassa

Jaguaarit ja Royals iskevät yhteen Laukaassa

Jyväskylän seudun Jaguaarit pelaa tulevan lauantaian kotiottelunsa poikkeuksellisesti Laukaassa. Vastaansa Jaguaarit saa vaasalaisen Royalsin, joka on sarjan hallitseva mestari.

Lue lisää
Jaguaarit kohtasi sunnuntaina Northern Lightsin

Jaguaarit kohtasi sunnuntaina Northern Lightsin

Jaguaarit aloittivat ottelun hyökkäyksellä. Ensimmäisellä draivilla Jaguaarit kokeilivat Oulun takakenttää pitkin heitoin.

Lue lisää
Noronen jatkaa SAJL:n johdossa

Noronen jatkaa SAJL:n johdossa

Suomen amerikkalaisen jalkapallon liiton liittokokous valitsi yksimielisesti puheenjohtaja Roope Norosen jatkamaan tehtävässään seuraavaksi kahdeksi vuodeksi.

Lue lisää