Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Stanley Cup -pokaali piipahtaa Jyväskylässä

 

Stanley Cup -pokaali piipahtaa Jyväskylässä


NHL:n mestarijoukkueen Boston Bruinsin voittama Stanley Cup -pokaali piipahtaa myös Jyväskylässä maanantaina 25. heinäkuuta. Pokaali on esillä tuolloin Synergia-areenalla Ravintola Hurrikaanissa klo 11.15 - 13 ravintolassa pidettävän, kaikille avoimen Stanley Cup -lounaan yhteydessä.

Stanley Cup -pokaali saapuu Suomeen sunnuntaina 24.7. Slovakian Trencinistä, missä se on ollut päivän Bruinsin kapteenilla Cdeno Charalla. Suomessa pokaali matkaa sunnuntaina Savonlinnaan Boston Bruinsin maalivahdille Tuukka Raskille. Maanantaiaamuna pokaali saapuu Jyväskylään, jossa Boston Bruinsin Euroopan pelaajakartoituksen päällikkö Jukka Holtari voi pitää sitä muutaman tunnin ennen kuin pokaali lähtee iltakoneella kohti Torontoa. Holtari toimii myös JYPin pelaajakoordinaattorina. JYP on Boston Brunsin yhteistyöseura SM-liigassa.

- Tuukka Raskin myötävaikutuksella saamme pokaalin käymään myös Jyväskylässä, toteaa Jukka Holtari.

Stanley Cup -pokaali on erittäin arvostettu palkinto, sillä sen voittaminen vaatii NHL:ssä paljon.

- Stanley Cup -pokaali on erittäin vaikeasti voitettavissa. NHL:n runkosarja on pitkä ja vaativa ja pudotuspelit kestivät esimerkiksi tänä keväänä kokonaista kaksi kuukautta, ja Boston Bruinsin pelaamien pelien ja ottamien voittojen määrä oli tosi kova. Mestaruus on vaatinut joukkueelta henkisesti ja fyysisesti erittäin paljon, sanoo Holtari.

Mestarijoukkueen pelaajilla ja johdolla kiertävä Stanley Cup -pokaali on aito, ja siksi mukana kulkee koko ajan kaksi Hockey Hall of Famen järjestämää vartijaa.

JYPin tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


JYP Jyväskylä Oy - logo

JYP - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJuuso Puustinen JYPiin

Juuso Puustinen JYPiin

Hyökkääjä Juuso Puustinen JYPiin, Miika Lahti palaa Jyväskylään, Niilo Konttinen jatkaa JYPin valmennusryhmässä.

Lue lisää
Olkinuora ja Kuukka jatkavat, Ossi Ikonen JYPiin

Olkinuora ja Kuukka jatkavat, Ossi Ikonen JYPiin

Maalivahti Jussi Olkinuora, 26, jatkaa JYPissä yhden kauden sopimuksella.

Lue lisää
JYP ja KeuPa HT aloittavat yhteistyön

JYP ja KeuPa HT aloittavat yhteistyön

JYP ja KeuPa HT ovat solmineet kauden 2017-2018 kattavan yhteistyösopimuksen koskien pelaajaliikennettä sekä markkinoinnillista yhteistyötä. JYP-Akatemian toiminta loppuu.

Lue lisää
Marko Virtanen jatkaa JYPin päävalmentajana

Marko Virtanen jatkaa JYPin päävalmentajana

JYP on solminut päävalmentaja Marko Virtasen, 48, kanssa yksivuotisen jatkosopimuksen. Valmennustiimin Virtasen kanssa muodostavat kaudelle 2017-2018 Antti Turunen, 30, ja Jarkko Hyytiä, 33.

Lue lisää
Maalivahti Jussi Olkinuora jatkaa JYPissä

Maalivahti Jussi Olkinuora jatkaa JYPissä

JYP jatkoi maalivahtinsa sopimusta kuluvan kauden loppuun.

Lue lisää
JYP palkkasi maalivahdin

JYP palkkasi maalivahdin

Jussi Olkinuoran pestaaminen tuli ajankohtaiseksi, kun JYPin liigajoukkueen maalivahtikolmikosta kaksi maalivahtia eli Veini Vehviläinen ja Markus Ruusu tulivat valituiksi Suomen U20-maajoukkueeseen jääkiekon nuorten MM-kisoihin Kanadaan.

Lue lisää