Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Harjun remontti etenee - tulevissa otteluissa pieniä poikkeusjärjestelyjä

 

Harjun remontti etenee - tulevissa otteluissa pieniä poikkeusjärjestelyjä


JJK:n kotiareenan Harjun stadionin remontti etenee täyttä vauhtia alla kuuman auringon. Yleisurheiluväki saa täältä ikuisuuteen odottamansa uudet pituushyppypaikat pääkatsomon eteen ja jalkapalloihmiset taasen pääsevät sytyttämään lyhdyt Harjun saadessa UEFA-standardit täyttävät valaisimet syyskuun loppuun mennessä.

- Todella upeata että saadaan kertaheitolla rakkaan Harjumme olosuhteita kuntoon monella kantilla. Isot kiitokset niin Jyväskylän kaupungille kuin kaikille muillekin toimijoille tässä projektissa, vain yhdessä me olemme vahvoja, JJK:n toimitusjohtaja Joni Vesalainen toteaa hymyilevänä remonttikuopan äärellä.

- Erityiskiitokset vielä etenkin Harjun kenttämestareille, jotka kiireidensä keskellä ovat vielä löytäneet aikaa auttaa meitä kentän aktiivikäyttäjiä, Vesalainen lisää.

Harjun remontti aiheuttaa pieniä järjestelyjä, jotka JJK toivoo kotiyleisön huomioivan tulevana sunnuntaina  TPS-ottelussa:

- Valopylväiden kohdalla ammottavat montut on pyritty suojaamaan mahdollisimman hyvin, mutta varovaisuutta on syytä noudattaa etenkin perheellisten kävijöiden vauhdikkaiden pikkuväkien osalta.

- Klubiteltta on väliaikaisesti purettu, mutta samalla paikalla klubiasiakkaita palvelee klubikatos tarjoiluineen. Myös puoliajalla mehut, pullat, kahvit ja makkarat saa totutusti tältä alueelta. Anniskelu tapahtuu tilapäisesti ainoastaan Kettutasanteella.

- Pääkatsomon edessä oleva asfaltti on poistettu ja tilalla on toistaiseksi hiekkapohja. Tämä ei vaikuta muuhun kuin siihen että ne hienoimmat manoloblahnikit kannattaa jättää kotia koska piikkikorot voivat upota hiekkaan

JJK - TPS sunnuntaina 24.7. klo 18:30 Harjun stadionilla. Ovet auki klo 17:30, paikalla Hilarius Hiiri, Panda-karhu ja tietenkin maailman paras jalkapallojoukkue JJK. Tervetuloa nauttimaan koko perheen voimin värikkäästä jalkapallosta ja aurinkoisesta kesäsunnuntaista!

JJK:n tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


JJK Jyväskylä ry - logo

JJK - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutSanteri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Pasojalle kahden vuoden jatkosopimus

Pasojalle kahden vuoden jatkosopimus

Kaudella 2013 JJK:n päävalmentajaksi noussut Juha Pasoja jatkaa kettuseurassa myös tulevat kaksi kautta.

Lue lisää
Liigacupin 2015 lohkojako sinetöity

Liigacupin 2015 lohkojako sinetöity

Jalkapalloliiga ry:n hallitus päätti torstaisessa vuosikokouksessaan Liigacupin 2015 lohkojaosta.

Lue lisää
Veikkausliiga palaa Ylelle

Veikkausliiga palaa Ylelle

Veikkausliiga palaa Ylen kanaville sunnuntaina 28. syyskuuta. Edellisen kerran Yle on esittänyt Veikkausliigaa kaudella 2009.

Lue lisää
Tommi Kari palaa JJK-paitaan

Tommi Kari palaa JJK-paitaan

2000-luvun keskisuomalaisen jalkapallohistorian tulisieluisin taistelija, JJK:n oma kasvatti ja Jyväskylän oma poika Tommi Kari palaa Kettupaitaan.

Lue lisää
Särkkä jättää JJK:n kauden jälkeen

Särkkä jättää JJK:n kauden jälkeen

JJK:n pitkäaikainen maalivahtivalmentaja Jori Särkkä suuntaa kuluvan kauden jälkeen kohti uusia haasteita.

Lue lisää