Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Synergia-areenalle 220 uutta istumapaikkaa

 

Synergia-areenalle 220 uutta istumapaikkaa


JYP rakennuttaa Synergia-areenalle 220 uutta istumapaikkaa areenan Rautpohjan puoleiseen päätyyn ja näin nykyinen seisomakatsomo muuttuu uuden Hurrikaanikatsomon ja seisomakatsomon yhdistelmäksi.

Uudistuksen myötä Synergia-areenalla on kaikkiaan yli 3 200 istumapaikkaa. Synergia-areenan kokonaiskapasiteetti laskee hieman: uusi yleisökapasiteetti on 4 500 katsojaa.

- Yleisö on viestinyt kysynnällään jo jonkin aikaa tätä uudistusta. Tähän asti olemme myyneet istumapaikoissa pääosin "ei oota", kysyntä on ylittänyt reippaasti tarjonnan.  Seisomakatsojia taas olisi mahtunut keskimäärin yli 500 katsojaa lisää jokaiseen runkosarjan peliimme, sanoo JYPin markkinointijohtaja Kari Tyni.

- Uskomme vahvasti, että tällä uudistuksella katsomotarjontamme tulee parempaan tasapainoon viime kausien kysyntään nähden ja näin pystymme palvelemaan JYP-yleisön tämän päivän toiveita ja tarpeita taas askeleen verran enemmän, arvioi Tyni.

 JYP haluaa tehdä uudesta istumakatsomosta vauhdikkaan kannattajakatsomon. Katsomon nimeksi tulee Hurrikaanikatsomo ja toisen päädyn istumakatsomo muuttuu nyt virallisestikin klubikatsomoksi.

- Toivomme, että Hurrikaanikatsomoon saadaan samanlaista henkeä kuin seisomakatsomossa on parhaimmillaan ollut eli väriä ja ääntä. Siihen on hyvät edellytykset, koska Hurrikaanikatsomon molemmilla reunoilla ovat vauhdissa seisomakatsojat rumpuineen ja muine kannustuksineen. Lisäksi katsomon kaikki paikat ovat erittäin lähellä jään tapahtumia, kertoo Tyni.

JYP tarjoaa viime kauden ja tulevan kauden seisomakausikorttilaisille etuosto-oikeuden uusiin istumapaikkoihin. Seisomakausikorttilaisten etuosto-oikeus alkaa keskiviikkona 10.8. ja kestää maanantaihin 15.8. Yleiseen kausikorttimyyntiin Hurrikaanikatsomon istumapaikat tulevat 17.8.

- Olemme hinnoittelussa maltillisia ja uskon, että osa seisomakausikorttilaisistamme siirtyy uuden Hurrikaaninkatsomon kausikorttilaisiksi. Jo nyt kysyntää on ollut ja viimeistään avoimessa myynnissä uskomme kaupan käyvän vauhdikkaasti, arvioi Tyni.

Miten käy Synergia-areenan kuuluisan tunnelman?

- Se on meidän kaikkien käsissämme. Hurrikaanikatsomon luonteen tekevät katsojat. JYPissä uskomme, että entistä paremmat paikat eivät ole rakenteellinen este äänekkääseen katsomiseen. Mietitään vaikkapa HIFK:n tunnelmaltaan kuuluisaa hallia, jossa lähes kaikki paikat ovat istumapaikkoja tai Hartwall-areenaa Suomen maaotteluissa. Kyllä sieltä tunnelmaa löytyy ja samaan pystymme kyllä Synergia-areenallakin, Tyni uskoo.

Hurrikaanikatsomo on käytössä viimeistään SM-liigan avausottelussa JYP - KalPa 15.9. JYPin tavoitteena on toki saada remontti valmiiksi jo 1.9. pelattavaan JYP - AK Bars Kazan otteluun.

JYPin tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


JYP Jyväskylä Oy - logo

JYP - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutHenri Tamminen JYPiin, nuorille jatkosopimuksia

Henri Tamminen JYPiin, nuorille jatkosopimuksia

Laitahyökkääjä Henri Tamminen (25) siirtyy HIFK:sta JYPiin. Sopimus on mallia 1 + 1. Sopimuksen jälkimmäinen kausi sisältää seuran option.

Lue lisää
Mestis-mestari ja playoffsien arvokkain pelaaja Markus Jokinen JYPiin

Mestis-mestari ja playoffsien arvokkain pelaaja Markus Jokinen JYPiin

Tuore Mestiksen mestari, laitahyökkääjä Markus Jokinen, 29, liittyy JYPiin yhden kauden sopimuksella.

Lue lisää
Laitahyökkääjä Miha Verlic liittyy JYPiin

Laitahyökkääjä Miha Verlic liittyy JYPiin

Laitahyökkääjä Miha Verlic, 26, liittyy JYPiin loppukauden mittaisella sopimuksella.

Lue lisää
Puolustaja Jake Newton siirtyy loppukaudeksi JYPiin

Puolustaja Jake Newton siirtyy loppukaudeksi JYPiin

Viime viikolla CHL:n voittanut JYP vahvistaa joukkuettaan myös lähestyviä Liigan Playoffseja ajatellen.

Lue lisää
JYP ja Michel Miklik purkivat sopimuksensa

JYP ja Michel Miklik purkivat sopimuksensa

JYP ja hyökkääjä Michel Miklik, 35, ovat purkaneet sopimuksensa yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
JYP avaa Champions Hockey Leaguen semifinaalit tiistaina kotona

JYP avaa Champions Hockey Leaguen semifinaalit tiistaina kotona

Champions Hockey Leaguen semifinaalit alkavat tiistaina. Suomalaisseuroista on mukana JYP, joka saa vastaansa tshekkiläisen Ocelari Trinecin.

Lue lisää