Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Synergia-areenalle 220 uutta istumapaikkaa

 

Synergia-areenalle 220 uutta istumapaikkaa


JYP rakennuttaa Synergia-areenalle 220 uutta istumapaikkaa areenan Rautpohjan puoleiseen päätyyn ja näin nykyinen seisomakatsomo muuttuu uuden Hurrikaanikatsomon ja seisomakatsomon yhdistelmäksi.

Uudistuksen myötä Synergia-areenalla on kaikkiaan yli 3 200 istumapaikkaa. Synergia-areenan kokonaiskapasiteetti laskee hieman: uusi yleisökapasiteetti on 4 500 katsojaa.

- Yleisö on viestinyt kysynnällään jo jonkin aikaa tätä uudistusta. Tähän asti olemme myyneet istumapaikoissa pääosin "ei oota", kysyntä on ylittänyt reippaasti tarjonnan.  Seisomakatsojia taas olisi mahtunut keskimäärin yli 500 katsojaa lisää jokaiseen runkosarjan peliimme, sanoo JYPin markkinointijohtaja Kari Tyni.

- Uskomme vahvasti, että tällä uudistuksella katsomotarjontamme tulee parempaan tasapainoon viime kausien kysyntään nähden ja näin pystymme palvelemaan JYP-yleisön tämän päivän toiveita ja tarpeita taas askeleen verran enemmän, arvioi Tyni.

 JYP haluaa tehdä uudesta istumakatsomosta vauhdikkaan kannattajakatsomon. Katsomon nimeksi tulee Hurrikaanikatsomo ja toisen päädyn istumakatsomo muuttuu nyt virallisestikin klubikatsomoksi.

- Toivomme, että Hurrikaanikatsomoon saadaan samanlaista henkeä kuin seisomakatsomossa on parhaimmillaan ollut eli väriä ja ääntä. Siihen on hyvät edellytykset, koska Hurrikaanikatsomon molemmilla reunoilla ovat vauhdissa seisomakatsojat rumpuineen ja muine kannustuksineen. Lisäksi katsomon kaikki paikat ovat erittäin lähellä jään tapahtumia, kertoo Tyni.

JYP tarjoaa viime kauden ja tulevan kauden seisomakausikorttilaisille etuosto-oikeuden uusiin istumapaikkoihin. Seisomakausikorttilaisten etuosto-oikeus alkaa keskiviikkona 10.8. ja kestää maanantaihin 15.8. Yleiseen kausikorttimyyntiin Hurrikaanikatsomon istumapaikat tulevat 17.8.

- Olemme hinnoittelussa maltillisia ja uskon, että osa seisomakausikorttilaisistamme siirtyy uuden Hurrikaaninkatsomon kausikorttilaisiksi. Jo nyt kysyntää on ollut ja viimeistään avoimessa myynnissä uskomme kaupan käyvän vauhdikkaasti, arvioi Tyni.

Miten käy Synergia-areenan kuuluisan tunnelman?

- Se on meidän kaikkien käsissämme. Hurrikaanikatsomon luonteen tekevät katsojat. JYPissä uskomme, että entistä paremmat paikat eivät ole rakenteellinen este äänekkääseen katsomiseen. Mietitään vaikkapa HIFK:n tunnelmaltaan kuuluisaa hallia, jossa lähes kaikki paikat ovat istumapaikkoja tai Hartwall-areenaa Suomen maaotteluissa. Kyllä sieltä tunnelmaa löytyy ja samaan pystymme kyllä Synergia-areenallakin, Tyni uskoo.

Hurrikaanikatsomo on käytössä viimeistään SM-liigan avausottelussa JYP - KalPa 15.9. JYPin tavoitteena on toki saada remontti valmiiksi jo 1.9. pelattavaan JYP - AK Bars Kazan otteluun.

JYPin tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


JYP Jyväskylä Oy - logo

JYP - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutTappara järjesti hienon kirin, JYP silti jatkoon

Tappara järjesti hienon kirin, JYP silti jatkoon

JYP jatkaa ainoana suomalaisjoukkueena jääkiekon CHL:n puolivälieriin. Asia varmistui tiistaina, kun JYP ja Tappara kohtasivat toisessa osaottelussa.

Lue lisää
Juuso Puustinen JYPiin

Juuso Puustinen JYPiin

Hyökkääjä Juuso Puustinen JYPiin, Miika Lahti palaa Jyväskylään, Niilo Konttinen jatkaa JYPin valmennusryhmässä.

Lue lisää
Olkinuora ja Kuukka jatkavat, Ossi Ikonen JYPiin

Olkinuora ja Kuukka jatkavat, Ossi Ikonen JYPiin

Maalivahti Jussi Olkinuora, 26, jatkaa JYPissä yhden kauden sopimuksella.

Lue lisää
JYP ja KeuPa HT aloittavat yhteistyön

JYP ja KeuPa HT aloittavat yhteistyön

JYP ja KeuPa HT ovat solmineet kauden 2017-2018 kattavan yhteistyösopimuksen koskien pelaajaliikennettä sekä markkinoinnillista yhteistyötä. JYP-Akatemian toiminta loppuu.

Lue lisää
Marko Virtanen jatkaa JYPin päävalmentajana

Marko Virtanen jatkaa JYPin päävalmentajana

JYP on solminut päävalmentaja Marko Virtasen, 48, kanssa yksivuotisen jatkosopimuksen. Valmennustiimin Virtasen kanssa muodostavat kaudelle 2017-2018 Antti Turunen, 30, ja Jarkko Hyytiä, 33.

Lue lisää
Maalivahti Jussi Olkinuora jatkaa JYPissä

Maalivahti Jussi Olkinuora jatkaa JYPissä

JYP jatkoi maalivahtinsa sopimusta kuluvan kauden loppuun.

Lue lisää