Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

JYP teki voittoa 102 000 euroa

 

JYP teki voittoa 102 000 euroa


Jääkiekon SM-liigassa pelaava JYP teki viime tilikaudelta 102 000 euron voiton. JYP Jyväskylä Oy:n liikevaihto oli hieman vajaat 6,7 miljoonaa euroa.

- Vaikeassa urheiluliiketoiminnassa olemme melko tyytyväisiä tulokseemme, sillä se syntyi perustoiminnallamme ilman pelaajakaupoista tulleita isoja kertaeriä, sanoo JYP Jyväskylä Oy:n toimitusjohtaja Jukka Seppänen.

Viime tilikaudella JYPin liikevaihto oli peräti 7,7 miljoonaa euroa, mutta siihen sisältyi merkittäviä kertaluontoisia tuloja. JYPin mestaruuskauteen eli kauteen 2008 - 2009 verrattuna JYP Jyväskylä Oy:n liikevaihto sen sijaan kasvoi kuluneella tilikaudella 300 000 euroa.

JYP Jyväskylä Oy:n taseen loppusumma on 3,3 miljoonaa euroa. JYP on panostanut kolmen vuoden aikana merkittävästi Mestiksessä pelaavan JYP-Akatemian (D Team Jyväskylä Oy:n) toimintaan. JYP Jyväskylä on näinä vuosina antanut D Team Jyväskylä Oy:lle konserniavusta ja pääomalainaa yhteensä hieman yli 900 000 euroa.

JYPin tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


JYP Jyväskylä Oy - logo

JYP - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutTappara järjesti hienon kirin, JYP silti jatkoon

Tappara järjesti hienon kirin, JYP silti jatkoon

JYP jatkaa ainoana suomalaisjoukkueena jääkiekon CHL:n puolivälieriin. Asia varmistui tiistaina, kun JYP ja Tappara kohtasivat toisessa osaottelussa.

Lue lisää
Juuso Puustinen JYPiin

Juuso Puustinen JYPiin

Hyökkääjä Juuso Puustinen JYPiin, Miika Lahti palaa Jyväskylään, Niilo Konttinen jatkaa JYPin valmennusryhmässä.

Lue lisää
Olkinuora ja Kuukka jatkavat, Ossi Ikonen JYPiin

Olkinuora ja Kuukka jatkavat, Ossi Ikonen JYPiin

Maalivahti Jussi Olkinuora, 26, jatkaa JYPissä yhden kauden sopimuksella.

Lue lisää
JYP ja KeuPa HT aloittavat yhteistyön

JYP ja KeuPa HT aloittavat yhteistyön

JYP ja KeuPa HT ovat solmineet kauden 2017-2018 kattavan yhteistyösopimuksen koskien pelaajaliikennettä sekä markkinoinnillista yhteistyötä. JYP-Akatemian toiminta loppuu.

Lue lisää
Marko Virtanen jatkaa JYPin päävalmentajana

Marko Virtanen jatkaa JYPin päävalmentajana

JYP on solminut päävalmentaja Marko Virtasen, 48, kanssa yksivuotisen jatkosopimuksen. Valmennustiimin Virtasen kanssa muodostavat kaudelle 2017-2018 Antti Turunen, 30, ja Jarkko Hyytiä, 33.

Lue lisää
Maalivahti Jussi Olkinuora jatkaa JYPissä

Maalivahti Jussi Olkinuora jatkaa JYPissä

JYP jatkoi maalivahtinsa sopimusta kuluvan kauden loppuun.

Lue lisää