Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kettupaidat haastaa torstaina tuplamestarin - sairastuvalta rohkaisevia uutisia

 

Kettupaidat haastaa torstaina tuplamestarin - sairastuvalta rohkaisevia uutisia


JJK haastaa Erfan Zenelin ja Tuomas Kansikkaan HJK:n torstaina.

Paluu liigakentille tapahtuu jo torstaina, kun Kettupaidat matkustaa Töölöön Veikkausliigan ja Suomen cupin mestaruudet jo varmistaneen HJK:n vieraaksi.

- Maaottelutauko mahdollisti pienen hengähtämisen ennen loppurutistusta. Palattiin maanantaina harjoituksiin ja joukkue näyttää erittäin nälkäiseltä, päävalmentaja Kari Martonen sanoo.

- On tietenkin mukava lähteä haastamaan tuplamestaria, kyllä meillä on iso halu voittaa HJK. Viime vierasreissusta sinne on paljon petrattavaa, ja siinä mielessä kalavelkoja maksettavana.

HJK:n Alexander Ring pelasi Budapestissa Suomi-paidassa, JJK:lta A-maajoukkuetehtävissä puolestaan on toppari Mikk Reintam. U21-joukkueen mukana viikonlopun olleet Niko Markkula ja Patrick Poutiainen ovat leirityksen jälijltä hyvässä iskussa. Kettupaitojen sairastuvaltakin kuuluu positiivisia uutisia, kun pitkään sivussa ollut Eero Korte ja jalkapöytänsä loukannut kapteeni Mikko Hyyrynen ovat harjoitelleet jo joukkueen mukana.

Torstain pelissä teemat ovat tutut. Vaikka edellisellä Töölön-visiitillä HJK pieksi Kettupaidat 6-2, ei Martonen halua tehdä omaan pelitapaan muutoksia.

- Meidän on vain pidettävä huoli etäisyyksistä, että pysytään tiiviinä ja pystytään pelaamaan sitä kautta syöttöpeliä. Mitä HJK:n mestaruuden varmistumiseen tulee, niin en usko että me siitä mitään tasoitusta saadaan. Heillä on niin laaja ja laadukas rinki, että nälkäisiä ja näyttöhaluisia pelaajia kyllä löytyy.

Seuraavat kotiottelut
16.10. JJK-VPS   klo 15
26.10  JJK- IFK    klo 14.30

JJK:n tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


JJK Jyväskylä ry - logo

JJK - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Niko Markkula

27.6.1990
Tiedot

KariMartonen

Kari Martonen

Tiedot


Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Pasojalle kahden vuoden jatkosopimus

Pasojalle kahden vuoden jatkosopimus

Kaudella 2013 JJK:n päävalmentajaksi noussut Juha Pasoja jatkaa kettuseurassa myös tulevat kaksi kautta.

Lue lisää
Liigacupin 2015 lohkojako sinetöity

Liigacupin 2015 lohkojako sinetöity

Jalkapalloliiga ry:n hallitus päätti torstaisessa vuosikokouksessaan Liigacupin 2015 lohkojaosta.

Lue lisää
Veikkausliiga palaa Ylelle

Veikkausliiga palaa Ylelle

Veikkausliiga palaa Ylen kanaville sunnuntaina 28. syyskuuta. Edellisen kerran Yle on esittänyt Veikkausliigaa kaudella 2009.

Lue lisää
Tommi Kari palaa JJK-paitaan

Tommi Kari palaa JJK-paitaan

2000-luvun keskisuomalaisen jalkapallohistorian tulisieluisin taistelija, JJK:n oma kasvatti ja Jyväskylän oma poika Tommi Kari palaa Kettupaitaan.

Lue lisää
Särkkä jättää JJK:n kauden jälkeen

Särkkä jättää JJK:n kauden jälkeen

JJK:n pitkäaikainen maalivahtivalmentaja Jori Särkkä suuntaa kuluvan kauden jälkeen kohti uusia haasteita.

Lue lisää