Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Hirvilaivan kurssiin muutos perjantaina

 

Hirvilaivan kurssiin muutos perjantaina


Sarjakärki Classic perjantaina Monnarin matolle

Maajoukkuevalmentaja Ray Backman tuo koiravaljakkonsa perjantai-illan huumaan Monnarin hirvikattilaan. Classic on uudella aktiivisella karvauksellaan napsinut kasapäin pisteitä alkukaudesta. Joka tuutissa mestarisuosikiksi nostettu vikkeläkinttuinen Classic family vilisee tälläkin kaudella maajoukkueesta tuttuja naamoja. Tukea maajoukkueratsuille antaa familyn erittäin hienosti organisoitu juniorimylly. Myllyn helmiä päästään myös ihailemaan perjantaina.

Hirviteatteria vai hirviöteatteria?

Lauantaina Loviisassa omiin hölmöilyihinsä kaatunut Happee janoaa takaisin voittokantaan parin ottelun tappioputken jälkeen. Alkukauden hirviteatteri muuttui Loviisassa yhdeksi illaksi Jouko Turkan hirviöteatteriksi. Nyt hirviurokset lupaavat upealle kotiyleisölleen kääntää laivan suunnan ja tavoitteena on palata voittokantaan Classicin kustannuksella. Happeen uusi motto kuuluukin Turkan sanoin: "Kun annatte nyt sortaa itseänne, niin pääsette aikanaan sortamaan toisia". Nyt on meidän vuoromme sortaa.

Tuttuja naamoja vastassa

Classicistakin löytyy maan parhaan junioriakatemian helmiä. Jami "Puudeli" Manninen ja Petri "Pasi" Hakonen pääsevät syöksymään tutulle matolle. Pojat ovat Happeen kasvatteja ja tuntevat näin ollen vastustajansa läpikotaisin. Tämä luo varmasti suurta jännitystä niin kentällä kuin katsomossakin. Myös aikoinaan Saarijärven Jamppavuoroilta lähtenyt ja Happeen junioreissa kukkaansa puhjennut Ville "Datsjuk" Matikainen siirtyi täksi kaudeksi familyn paituliin.

Happeen tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


Happee ry - logo

Happee - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutPuolustaja Jonne Junkkarinen ja ikihirvi Petri Kauko

Puolustaja Jonne Junkkarinen ja ikihirvi Petri Kauko

Happeen ensi kauden joukkuee rakentuu hyvää vauhtia. Nyt palapeliin liitetään kaksi tärkeää osaa, kun maajoukkuepuolustaja Jonne Junkkarinen sekä Happeen pitkäaikainen kapteeni Petri Kauko jatkavat molemmat pelejään hirvipaidassa yksivuotisilla sopimuksilla.

Lue lisää
Happee luopuu naisten salibandyliigan paikasta

Happee luopuu naisten salibandyliigan paikasta

Happee on päättänyt luopua liigapaikasta naisten Salibandyliigassa. Syynä on paikallinen pelaajaliikenne O2-Jyväskylä ry:n suuntaan.

Lue lisää
Jami Manninen palaa Happee-paitaan

Jami Manninen palaa Happee-paitaan

Happee on solminut kaksivuotisen pelaajasopimuksen maajoukkuehyökkääjä Jami Mannisen kanssa. 29-vuotias Manninen palaa Jyväskylään kaksi kautta kestäneeltä ulkomaan kierrokseltaan.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
O2 Jyväskylään lisävahvistuksia M-teamista

O2 Jyväskylään lisävahvistuksia M-teamista

Viime kaudella helsinkiläistä M-Teamia sekä jyväskyläläistä Nousua edustanut Iiro Kinnunen liittyy tulevaksi kaudeksi ampparinuttuihin.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää