Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Hirviteatteri avaa jälleen ovensa maajoukkuetauon jälkeen

 

Hirviteatteri avaa jälleen ovensa maajoukkuetauon jälkeen


Maajoukkuetauko on vietetty kovan harjoittelun merkeissä ja Happee lähtee keskiviikkona kasvattamaan orastavaa voittoputkeaan Tampereen Kooveen kustannuksella. Edellisissä peleissä hienosti esiintynyt hirvikatras on saanut pelinsä rullaamaan ja jälleen on kotiyleisölle tarjolla viihdettä vähintään koko rahan edestä. Viime kaudesta uusiutunut tamperelaisryhmä on aloittanut kautensa pirteästi.

Suurimpana Kooveen vahvistuksena nähdään Monnarille paluun tekevä Happeen kasvatti Paul Kotilainen. Herra Kotilainen on aloittanut kauden mukavasti tehoin (5+7=12 / +8) ja rankkarispesialisti saanee lämpimän vastaanoton vanhassa kotiluolassaan.

Happeen valmentaja "ikimovember" Seppo Pulkkinen uskoo ottelusta tulevan erityisen kiihkeä:

- Kooveeta vastaan on aina sattunut ja tapahtunut. Keskiviikkona on odotettavissa vieläpä extralatinkia kasvattimme Paulin esiintyessä ensi kertaa hirviteatterin lavalla vieras logo rinnassaan. Paul on johdattanut Kooveen ykköstä (Lahtinen-Kotilainen-Immonen) erittäin tehokkaasti ja yksi avainasia onkin heidän kenttällisen kurissa pitäminen. Saa nähdä kuinka onnistumme. Onneksi nuorempi veli Panukin on loistovireessä Porin hattutempun jäljiltä, joten kaukalossa nähdään varmaan mielenkiintoinen kamppailu myös veljesten välillä, myhäilee Pulkkinen.

Happeen tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


Happee ry - logo

Happee - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutPuolustaja Jonne Junkkarinen ja ikihirvi Petri Kauko

Puolustaja Jonne Junkkarinen ja ikihirvi Petri Kauko

Happeen ensi kauden joukkuee rakentuu hyvää vauhtia. Nyt palapeliin liitetään kaksi tärkeää osaa, kun maajoukkuepuolustaja Jonne Junkkarinen sekä Happeen pitkäaikainen kapteeni Petri Kauko jatkavat molemmat pelejään hirvipaidassa yksivuotisilla sopimuksilla.

Lue lisää
Happee luopuu naisten salibandyliigan paikasta

Happee luopuu naisten salibandyliigan paikasta

Happee on päättänyt luopua liigapaikasta naisten Salibandyliigassa. Syynä on paikallinen pelaajaliikenne O2-Jyväskylä ry:n suuntaan.

Lue lisää
Jami Manninen palaa Happee-paitaan

Jami Manninen palaa Happee-paitaan

Happee on solminut kaksivuotisen pelaajasopimuksen maajoukkuehyökkääjä Jami Mannisen kanssa. 29-vuotias Manninen palaa Jyväskylään kaksi kautta kestäneeltä ulkomaan kierrokseltaan.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
O2 Jyväskylään lisävahvistuksia M-teamista

O2 Jyväskylään lisävahvistuksia M-teamista

Viime kaudella helsinkiläistä M-Teamia sekä jyväskyläläistä Nousua edustanut Iiro Kinnunen liittyy tulevaksi kaudeksi ampparinuttuihin.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää