Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Hirvet voittoon Kooveesta

 

Hirvet voittoon Kooveesta


Happeen miehet ottivat kolmannen perättäisen voittonsa Salibandyliigassa keskiviikkona. Vierailija Koovee jäi hirvilauman jalkoihin lukemin 6-3(2-0,1-2,3-1). Voiton takeena oli jälleen pirteästi esiintynyt Happeen ykköskenttä sekä jo totutusti Happeen maalivahti Eero Kosonen.

Happee iski alussa terävästi

Juuso Heikkinen(1+0) ja Lassi Kotovaara(1+0) siirsivät Happeen alle kolmessa minuutissa jo kahden maalin karkumatkalle. Heikkinen survoi rystyllä maalin edustalta avausmaalin ja viime ottelussa Porissa liigamaalien makuun päässyt Kotovaara laukoi Happeen toisen Panu Kotilaisen(1+1) upeasta esityöstä:

- Nyt kun on päässyt omalle paikalle pelaamaan, alkaa pikkuhiljaa päästä liigavauhtiin mukaan. Yhteinen sävel ketjukavereiden kanssa on löytynyt erinomaisesti, vaikkei kauaa ollakaan vielä pelattu yhdessä. Sain tämän päivän maaliin Panulta hyvän syötön, ei tarvinnut kuin takatolpalle juosta ja lyödä pallo sisään. Toivotaan, että putki jatkuu, jos sitä seuraavassakin pelissä vahingossa osuisi, kertoi Kotovaara tunnelmiaan parin ottelun pisteputken jälkeen.

Koovee pääsi hetkeksi peliin mukaan

Illan ykköstähti Petri Kauko(2+1) siirsi Happeen jo 3-0-johtoon toisen erän puolivälissä, kunnes Kooveekin pääsi maalien makuun. Ajassa 37.02 Kooveen Tupla-pelaaja Marko Lahtinen rikkoi Kososen kuparisen ja heti seuraavassa vaihdossa Mikko Immonen toi vieraat maalin päähän. Koovee painosti loppuerän vahvasti, mutta Happee säästyi enemmiltä takaiskuilta.

Terävä alku kolmanteen erään ratkaisi ottelun

Veli-Matti Hynynen(1+2) laukoi upealla rannelaukauksella ajassa 40.22 Happeen jälleen kahden maalin päähän. Panu Kotilainen siirsi Happeen jo kolmen maalin johtoon muutamaa minuuttia myöhemmin ja Hirvilauma alkoi karata vierailijoilta ratkaisevan tuntuisesti karkuun. Koovee kavensi vielä kertaalleen, mutta kapteeni Kauko teki vielä illan viimeisen maalin rangaistuslaukauksesta.

- Perussuorittamisen taso on noussut. Ihan huippuesitys ei ollut tänään, mutta pystyttiin voittamaan yksi päävastustajistamme. Henkinen kantti on kyllä petraantunut kauden alusta paljon. Tänäänkin kestettin hyvin Kooveen takaa-ajo ja vahva vaihe toisen erän lopulla. Kolmas erä saatiin aloitettua vahvasti ja näkisin sen selkeänä kulminaatiopisteenä ottelun voiton kannalta. Liigan paras maalivahti antoi meille tänäänkin mahdollisuuden voittaa. Hän ohjaa puolustusta ja on ottanut puolustuksessa selvän johtajan roolin, päättää Happeen päävalmentaja Seppo Pulkkinen.

Happeen tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


Happee ry - logo

Happee - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Roni Laasonen pukee Hirvipaidan ylleen myös ensi vuonna

Roni Laasonen pukee Hirvipaidan ylleen myös ensi vuonna

Ensimmäistä kauttaan Jyväskylässä pelaava Roni Laasonen on solminut vuoden jatkosopimuksen Happeen kanssa.

Lue lisää
Iiro Kinnunen ja Juha Rautiainen Amppareihin

Iiro Kinnunen ja Juha Rautiainen Amppareihin

Kaksikko liittyy O2-Jyväskylän riveihin lainasopimuksella Sveitsistä.

Lue lisää
Steamersille kaksi tärkeää jatkosopimusta

Steamersille kaksi tärkeää jatkosopimusta

Eino Heinonen ja Miika Malkamäki jatkavat Steamersin riveissä ensi kaudella.

Lue lisää
Joni Lempinen jatkaa Amppariuraansa

Joni Lempinen jatkaa Amppariuraansa

Joukkueen monivuotinen kapteeni surisee Ampparipaidassa myös ensi kaudella.

Lue lisää
Julius Sieppi palaa Amppareihin

Julius Sieppi palaa Amppareihin

O2-Jyväskylän Miesten Edustusjoukkue saa tulevalle kaudelle riveihinsä mieluisan paluumuuttajan, kun siviilikiireiden johdosta välivuoden pitänyt puolustaja Julius Sieppi palaa Ampparipaitaan.

Lue lisää
Happee julkaisi joukkueensa

Happee julkaisi joukkueensa

Happeen miesten liigajoukkueen pelaajarunko säilyy pitkälti päättyneestä kaudesta samanlaisena. Uusina pelaajina joukkueeseen liittyvät Sveitsistä kotiinpalaava Jonne Junkkarinen, EräViikingeistä siirtyvä hyökkääjä Roni Laasonen sekä sveitsiläishyökkääjä Silvan Bolliger.

Lue lisää